تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3525 از 4105 اولاول ... 252530253425347535153521352235233524352535263527352835293535357536254025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,241 به 35,250 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آخه شنیده بودم کسایی که برگ سبز باشند و امریه دار
    اگه آموزشی بیفتن ارتش قبول می کنند
    به شرطی که امریه داشته باشند برگ سبز رو قبول می کنند و ترخیص می کنند
    سال قبل که آموزشی رفتم (ارتش) کسانی که هم برگ سبز و هم امریه داشتند توی آموزشی ترخیص شدند و رفتن واسه جایی که امریه داشتن.

Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk

2. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه svb93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان
    عیدتون مبارک
    دیروز رفتم برگ اعزام از پلیس +10 گرفتم تاریخ اعزام نوشته 95-06
    چند تا سوال دارم من لیسانس و معاف از رزم هستم می خواستم بپرسم کی می تونم بفهمم کجا افتادم مثلا سپاه یا ارتش
    چون هیچی ننوشته فقط تاریخ اعزام هست
    ممنون میشم کلا یه توضیحی بدید که من الان باید چیکار کنم و چطوریاست معاف از رزم و ...
    Last edited by svb93; 29-03-2016 at 22:17.

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    عیدتون مبارک
    دیروز رفتم برگ اعزام از پلیس +10 گرفتم تاریخ اعزام نوشته 95-06
    چند تا سوال دارم من لیسانس و معاف از رزم هستم می خواستم بپرسم کی می تونم بفهمم کجا افتادم مثلا سپاه یا ارتش
    چون هیچی ننوشته فقط تاریخ اعزام هست
    ممنون میشم کلا یه توضیحی بدید که من الان باید چیکار کنم و چطوریاست معاف از رزم و ...
    ده روز قبل از اعزام واحتمالا سپاه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

ایا در مدت سربازی ... بهر نحوی قانونی یا غیر قانونی میشه دانشجو شد ؟ هر دانشگاهی باشه ؟؟؟ امکان داره تو این 2 سال خدمت حداقل دانشگاهی رفت و چند واحد پاس کنی و بعد پایان خدمت مدرک بگیری؟

سپاس

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

ایا در مدت سربازی ... بهر نحوی قانونی یا غیر قانونی میشه دانشجو شد ؟ هر دانشگاهی باشه ؟؟؟ امکان داره تو این 2 سال خدمت حداقل دانشگاهی رفت و چند واحد پاس کنی و بعد پایان خدمت مدرک بگیری؟

سپاس
    سلام
    قانونا که خیر ! اما تو این مملکت چی قانون داره که این دومی باشه ! یکی دوسال پیش شنیده بودم که یکی از واحدهای پیام نور تهران همچین قابلیتی رو برا سربازا گذاشته بود . بروشور هم داده بود بیرون و دقیق هم نوشته بود مناسب برای سربازها ! از جزئیاتش خبر ندارم !
    مورد دیگه که برای یکی از دوستان اتفاق افتاد هم امکان پذیره ! این دوست ما تاریخ ترخیص از خدمتش اول خرداد امسال -95- هست اما برا ترم بهمن ماه یکی از واحد های دانشگاه ازاد شرکت کرد (بدون کنکور ) و پذیرش هم شد به شرط اینکه قبل از شروع امتحانا پایان خدمتش رو تحویل بده ! البته ایشون نگفته بود که سربازم ، گفته بود که سربازیم تازه تموم شده و هنوز کارتم نیومده اگرم تو دانشگاه اشنا داشته باشید بازم میشه کاریش کرد ، یادمه که طبق دستور عملی که برای کارگزینی یگان ما اومده بود چند ماه اخر خدمت ما، کارگزینی حق دادن برگ تاییده خدمت به نام دانشگاه رو به سرباز نداشت مگر اینکه مثلا کامل توش قید میشد که برای گرفتن مدرک هست فقط ! دلیلش هم مشاهده ی چندین مورد سو استفاده و ادامه تحصیل نوشته بود ! پس امکان پذیر هست این مورد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سال قبل که آموزشی رفتم (ارتش) کسانی که هم برگ سبز و هم امریه داشتند توی آموزشی ترخیص شدند و رفتن واسه جایی که امریه داشتن.

Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
    میشه بفرمایید بعد از چند روز ترخیص شدند؟

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان راهی وجود داره که کسی واسه سربازی فقط ارتش بیفته؟ ( سپاه نیفته)

من اکثرا اوقات میشنوم کسایی که میرن سربازی تاریخ اعزامشون میشنوم یا اردیبهشت یا شهریور یا اسفند، ماه های دیگه سال اعزامی نیست ؟!!!!!

طبق تجربه کسی تیر یا مرداد دفترچه پست کنه، تاریخ اعزام چه موقع میفته؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان راهی وجود داره که کسی واسه سربازی فقط ارتش بیفته؟ ( سپاه نیفته)

من اکثرا اوقات میشنوم کسایی که میرن سربازی تاریخ اعزامشون میشنوم یا اردیبهشت یا شهریور یا اسفند، ماه های دیگه سال اعزامی نیست ؟!!!!!

طبق تجربه کسی تیر یا مرداد دفترچه پست کنه، تاریخ اعزام چه موقع میفته؟
    سلام
    بله میشه درخواست پذیرش داد . اگه با پذیرشتون موافقت بشه 51 درصد امکان داره بیفتید ارتش ! راه دیگه ای نداره (جز پارتی ! )
    برای دانشجو وظیفه ها ، یعنی فوق دیبپلم و بالاتر ، روز اول ماههای زوج اعزام هست . برای وظیفه ها ، یعنی از پیش دانشگاهی و پایینتر ( و دانشجو اخراجی و انصرافی بدون مدرک ) 17 یا 18 هر ماه اعزام هست.
    نمیشه گفت ! اما اگه دانشجو وظیفه باشه زودتر از دو دوره نمیفته ! یعنی اگه تیر بفرسته ، ابان اعزامه . البته اصلا نمیشه گفت شاید نیاز به نیرو داشتن و همون شهریور اعزام شد ! یا اصلا نیاز نداشتن و اسفند اعزام شد ! این مورد رو دوستان تو تاپیک خیلی اشاره کردن بهش . مثلا دوستی شهریور ماه دفترجه فرستاده بود اسفند 94 اعزامش بود و دوستی هم دی ماه فرستاده بود و ایشون هم دی ماه اعزام شدن ! شانسیه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من شهریور فارغ التحصیل میشم از دانشگاه و میخوام به محض فارغ التحصیل شدن دفترچه رو بفرستم که هرچه سریعتر سربازی رو تموم کنم بره
    چیزی که از دوستانم شنیدم من اگه شهریور یا مهر دفترچه رو بفرستم اعزامیم میخوره اول اسفند یا اول اریبهشت سال دیگه (طبق سال گذشته)
    حالا سوالم این هست که آیا امکانش هست با کسی که اعزامی آبان هست یا اعزامی دی ماه هست و بخواد دیرتر بره جامو عوض کنم؟چون دیدم توی چند تا سایت نوشته بودن خواستار انتقالی هستم با یه سرباز دیگه
    اگه میشه آیا فرقی هم در ارگانی که میفته (ارتش سپاه نیروانتظامی) هم داره یا نه؟
    ممنونم پیشاپیش از پاسختون

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

میشه بفرمایید بعد از چند روز ترخیص شدند؟
    من ارتش نیروی دریایی هستم
    روز اول این افراد ترخیص شدن
    امریه دار + کارت سبز

Sent from my D6502 using Tapatalk

12. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •