تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3524 از 4105 اولاول ... 252430243424347435143520352135223523352435253526352735283534357436244024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,231 به 35,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

مطمئنید برای امریه هم آموزشی حذف میشه ؟!
    مگه میشه سپاه هر شهری قانونی داشته باشه برا خودش

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من در سال 91 بپنج ماه نیمه اول سالو خدمت کردم بعد از اون در مهرماه دانشگاه در مقطع فوق لیسانس قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم.همون موقع هم از یگان به دانشگاه نامه زدن که من از پادگان مرخص شدم برای ادامه تحصیل در دانشگاه.حالا الان مجددا میخوام دفترچه پست کنم.سه تا سوال دارم
    1- در صورت تقسیم مجدد آیا به همون یگان قبلی فرستاده میشم یا دوباره تقسیم میشیم؟
    2- در پلیس +10 به من گفتن که اون نامه ای که در یگان به دانشگاه زده هم همراهت باشه والا اون 5 پنج ماه خدمتت اعمال نمیشه در سیستم.خواستم بدونم بعد از اینکه تقسیم شدم،غیر از مدارک شناسایی و برگه سفیدم چه مدارک دیگه ایی لازمه که ببرم؟
    3- نزدیک ترین ماهی که من به خدمت اعزام میشم چه ماهی است؟احتمال اعزام من در تیرماه وجود داره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

در ضمن ظاهرا اون 15 روز پادگان هم شده 18 روز !

یعنی در مجموع 48 روز بریم آموزشی ، که اگه سپاه افتادیم آموزشی رو نریم :| و اگه نیوفتادیم دوباره بریم آموزشی

من نمیدونستم قراره اینقدر سختش کنن و در طول دوره فهمیدیم که 15 روز (18روز) پادگان شبانه روزی بهش اضافه شده ، وگرنه شاید نمیرفتم ،

اون 30 روز مخصوصا 3 روز شبانه روزیش که تو چادر به صورت انسان های اولیه بودیم ، کم سختی نداشت !

دیگه اون 18 روز رو خدا بخیر کنه !

اگه حداقل تضمین میدادن که سپاه میوفتیم شاید ارزشش رو داشته باشه ، ولی الان به نظرم زیاد ارزش نداره این دوره
    نکته مزخفش اینجاست که باید ی سالی هرچی رژه و برنامه دارن بری وگر نه بهت نمیدنش
    من خودم عضو شورای یکی از حوزه ها هستم و پارسال رفتم که ثبت نام کنم ۷۰ نفر بودیم ب ترتیب سن توی صف وایساندنمون بعدش ۳۰ نفر از سن پایین ها رو گررفتن نوبت ما نشد
    قانون جدید اینه که افراد جوان مثلا ۱۶-۱۷ ساله رو دوره سبز میبرن و تا پایان تحصیلات یعنی تا ۲۳ سالگی در خدمت سپاه میگیرند(این مدت هر رژه یا برنامه ای بود باید بیان) بعدش که خواستن برن سربازی دیگه ۱۰۰ درصد میافتن تو سپاه اگر متاهل باشن توی سپاه شهر خودشون
    در نتیجه اگر الان با لیسناس تازه بری دنبال این کارا فقط وقت تلف کردنه
    ولی بازم اصلا حساب کتابی ندارم
    ادم میشناسم ب خاطر پارتی نه دوره رفته نه چیزی...... سربازی هم توی بسیج دانشجویی بوده یعنی راحت ترین جا برای سربازی در کشور

یرسی میگن اخ جون بریم سبز دیگه اموزشی ندارم باید بگم عزیزم سبز همون اموزشی هست مگه تو اموزشی سربازی چکار میکننن؟؟؟؟
    تازه اگز توی سبز مثلا نتونی بدویی میگن برو خونه تون در صورتی که توی اموزشی ممکنه اذیتت کنن ولی هیچ وقت نمیکن تجدید دوره میخوری(اینجوری که شندیم)

4. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مگه میشه سپاه هر شهری قانونی داشته باشه برا خودش
    حتی هر منطقه توی شهرم قانونش فرق میکنه
    خیلی بی نظم و بی درو پیکره بخش سربازی گیریش

6. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اگه کسی برگ سبز داشته باشه و امریه جایی بگیره و آموزشی بیفته ارتش چی
    مثلا 01 بیفتی و امریه داشته باشی
    چون ارتشه برگ سبز رو قبول میکنه؟
    دوست عزیز ارتش کلا اموزش بسیج رو قبول نداره
    فقط اگر سپاه بیفانی اموزشی نداری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

يسري جاها اره مثلا بانك انصار كه مال سپاه هست اره يا بعضي وقتا شنديم اموزش پرورش
    در كل سپاه اصلا و ابدا حساب كتاب نداره و هر شهري ي قانوني واسه خودش داره
    امکان داره کسری بسیج هم قبول کنن ؟

نکته مزخفش اینجاست که باید ی سالی هرچی رژه و برنامه دارن بری وگر نه بهت نمیدنش
    من خودم عضو شورای یکی از حوزه ها هستم و پارسال رفتم که ثبت نام کنم ۷۰ نفر بودیم ب ترتیب سن توی صف وایساندنمون بعدش ۳۰ نفر از سن پایین ها رو گررفتن نوبت ما نشد
    قانون جدید اینه که افراد جوان مثلا ۱۶-۱۷ ساله رو دوره سبز میبرن و تا پایان تحصیلات یعنی تا ۲۳ سالگی در خدمت سپاه میگیرند(این مدت هر رژه یا برنامه ای بود باید بیان) بعدش که خواستن برن سربازی دیگه ۱۰۰ درصد میافتن تو سپاه اگر متاهل باشن توی سپاه شهر خودشون
    در نتیجه اگر الان با لیسناس تازه بری دنبال این کارا فقط وقت تلف کردنه
    ولی بازم اصلا حساب کتابی ندارم
    ادم میشناسم ب خاطر پارتی نه دوره رفته نه چیزی...... سربازی هم توی بسیج دانشجویی بوده یعنی راحت ترین جا برای سربازی در کشور

یرسی میگن اخ جون بریم سبز دیگه اموزشی ندارم باید بگم عزیزم سبز همون اموزشی هست مگه تو اموزشی سربازی چکار میکننن؟؟؟؟
    تازه اگز توی سبز مثلا نتونی بدویی میگن برو خونه تون در صورتی که توی اموزشی ممکنه اذیتت کنن ولی هیچ وقت نمیکن تجدید دوره میخوری(اینجوری که شندیم)
    اون یکسالی که گفتید برای ما وجود نداشت ، پیشنهاد داده بودن اگه میخواین عضو گردان بشین متونید اینجوری بشید
    ولی برای برگ سبز اجباری نکردن

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    دوستان من در سال 91 بپنج ماه نیمه اول سالو خدمت کردم بعد از اون در مهرماه دانشگاه در مقطع فوق لیسانس قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم.همون موقع هم از یگان به دانشگاه نامه زدن که من از پادگان مرخص شدم برای ادامه تحصیل در دانشگاه.حالا الان مجددا میخوام دفترچه پست کنم.سه تا سوال دارم
    1- در صورت تقسیم مجدد آیا به همون یگان قبلی فرستاده میشم یا دوباره تقسیم میشیم؟
    2- در پلیس +10 به من گفتن که اون نامه ای که در یگان به دانشگاه زده هم همراهت باشه والا اون 5 پنج ماه خدمتت اعمال نمیشه در سیستم.خواستم بدونم بعد از اینکه تقسیم شدم،غیر از مدارک شناسایی و برگه سفیدم چه مدارک دیگه ایی لازمه که ببرم؟
    3- نزدیک ترین ماهی که من به خدمت اعزام میشم چه ماهی است؟احتمال اعزام من در تیرماه وجود داره؟
    سلام
    1-بله به همون یگانی که قبلا بودید اعزام میشید . اگه پارتی قوی داشته باشید میشه تغییرش داد ( دیدم ! )
    2-مدرک خاصی لازم نیست ! همون برگ امریه یا برگ اعزام کافیه ! احیانا برگ تسویه یا برگه ای که بعد از ترخیص قبلا بهتون دادن هم همراهتون باشه بد نیست ! ولی لازم نمیشه . اون مشخصات اتومات بعد از اینکه برگ اعزام براتون میاد تو سیستم ثبت میشه ! حالا اومدیم یه بنده خدا برگشو گم کرده باشه اونوقت یعنی خدمت قبلیش هیچ به هیچ ! نه اینا همشون تو سیستم ثبت شدن قبلا.
    3- مشخص نمیکنه ، امکانش هست ، اگرم تاریخ اعزامتون چند دوره بعدش افتاد سعی کنید مکرر مراجعه کنید به +10 و درخواست تعجیل بزنید تا اعزامتون زودتر باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوست عزیز ارتش کلا اموزش بسیج رو قبول نداره
    فقط اگر سپاه بیفانی اموزشی نداری
    آخه شنیده بودم کسایی که برگ سبز باشند و امریه دار
    اگه آموزشی بیفتن ارتش قبول می کنند
    به شرطی که امریه داشته باشند برگ سبز رو قبول می کنند و ترخیص می کنند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

آخه شنیده بودم کسایی که برگ سبز باشند و امریه دار
    اگه آموزشی بیفتن ارتش قبول می کنند
    به شرطی که امریه داشته باشند برگ سبز رو قبول می کنند و ترخیص می کنند
    چيزي كه من ديدم و شنيدم اين بوده ولي بهتره سوال كنين تا الكي ٤٠-٥٠ روز توي دوره سبز وفت تلف نكنيد از همون مركزي كه ميخواي امريه بگيري سوال كن
    ولي سربازي عادي صد در صد اموزشي توي ارتش دارين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

چيزي كه من ديدم و شنيدم اين بوده ولي بهتره سوال كنين تا الكي ٤٠-٥٠ روز توي دوره سبز وفت تلف نكنيد از همون مركزي كه ميخواي امريه بگيري سوال كن
    ولي سربازي عادي صد در صد اموزشي توي ارتش دارين
    بله درست سربازی عادی صد درصد آموزشی داره تو ارتش با برگ سبز اما دو ماه کسری رو میدن
    اما یک نکته جالب برگ سبز داشته باشی و بری آموزشی و در صورتی که پادگان آموزشی مال نیرو انتظامی باشه 21 روز آموزشی داری
    جالب بود تو اینترنت سرچ کردم دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •