مگه میشه سپاه هر شهری قانونی داشته باشه برا خودش
مگه میشه سپاه هر شهری قانونی داشته باشه برا خودش
سلام
دوستان من در سال 91 بپنج ماه نیمه اول سالو خدمت کردم بعد از اون در مهرماه دانشگاه در مقطع فوق لیسانس قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم.همون موقع هم از یگان به دانشگاه نامه زدن که من از پادگان مرخص شدم برای ادامه تحصیل در دانشگاه.حالا الان مجددا میخوام دفترچه پست کنم.سه تا سوال دارم
1- در صورت تقسیم مجدد آیا به همون یگان قبلی فرستاده میشم یا دوباره تقسیم میشیم؟
2- در پلیس +10 به من گفتن که اون نامه ای که در یگان به دانشگاه زده هم همراهت باشه والا اون 5 پنج ماه خدمتت اعمال نمیشه در سیستم.خواستم بدونم بعد از اینکه تقسیم شدم،غیر از مدارک شناسایی و برگه سفیدم چه مدارک دیگه ایی لازمه که ببرم؟
3- نزدیک ترین ماهی که من به خدمت اعزام میشم چه ماهی است؟احتمال اعزام من در تیرماه وجود داره؟
نکته مزخفش اینجاست که باید ی سالی هرچی رژه و برنامه دارن بری وگر نه بهت نمیدنش
من خودم عضو شورای یکی از حوزه ها هستم و پارسال رفتم که ثبت نام کنم ۷۰ نفر بودیم ب ترتیب سن توی صف وایساندنمون بعدش ۳۰ نفر از سن پایین ها رو گررفتن نوبت ما نشد
قانون جدید اینه که افراد جوان مثلا ۱۶-۱۷ ساله رو دوره سبز میبرن و تا پایان تحصیلات یعنی تا ۲۳ سالگی در خدمت سپاه میگیرند(این مدت هر رژه یا برنامه ای بود باید بیان) بعدش که خواستن برن سربازی دیگه ۱۰۰ درصد میافتن تو سپاه اگر متاهل باشن توی سپاه شهر خودشون
در نتیجه اگر الان با لیسناس تازه بری دنبال این کارا فقط وقت تلف کردنه
ولی بازم اصلا حساب کتابی ندارم
ادم میشناسم ب خاطر پارتی نه دوره رفته نه چیزی...... سربازی هم توی بسیج دانشجویی بوده یعنی راحت ترین جا برای سربازی در کشور
یرسی میگن اخ جون بریم سبز دیگه اموزشی ندارم باید بگم عزیزم سبز همون اموزشی هست مگه تو اموزشی سربازی چکار میکننن؟؟؟؟
تازه اگز توی سبز مثلا نتونی بدویی میگن برو خونه تون در صورتی که توی اموزشی ممکنه اذیتت کنن ولی هیچ وقت نمیکن تجدید دوره میخوری(اینجوری که شندیم)
حتی هر منطقه توی شهرم قانونش فرق میکنه
خیلی بی نظم و بی درو پیکره بخش سربازی گیریش
دوست عزیز ارتش کلا اموزش بسیج رو قبول نداره
فقط اگر سپاه بیفانی اموزشی نداری
امکان داره کسری بسیج هم قبول کنن ؟
اون یکسالی که گفتید برای ما وجود نداشت ، پیشنهاد داده بودن اگه میخواین عضو گردان بشین متونید اینجوری بشید
ولی برای برگ سبز اجباری نکردن
سلام
1-بله به همون یگانی که قبلا بودید اعزام میشید . اگه پارتی قوی داشته باشید میشه تغییرش داد ( دیدم ! )
2-مدرک خاصی لازم نیست ! همون برگ امریه یا برگ اعزام کافیه ! احیانا برگ تسویه یا برگه ای که بعد از ترخیص قبلا بهتون دادن هم همراهتون باشه بد نیست ! ولی لازم نمیشه . اون مشخصات اتومات بعد از اینکه برگ اعزام براتون میاد تو سیستم ثبت میشه ! حالا اومدیم یه بنده خدا برگشو گم کرده باشه اونوقت یعنی خدمت قبلیش هیچ به هیچ ! نه اینا همشون تو سیستم ثبت شدن قبلا.
3- مشخص نمیکنه ، امکانش هست ، اگرم تاریخ اعزامتون چند دوره بعدش افتاد سعی کنید مکرر مراجعه کنید به +10 و درخواست تعجیل بزنید تا اعزامتون زودتر باشه
آخه شنیده بودم کسایی که برگ سبز باشند و امریه دار
اگه آموزشی بیفتن ارتش قبول می کنند
به شرطی که امریه داشته باشند برگ سبز رو قبول می کنند و ترخیص می کنند
چيزي كه من ديدم و شنيدم اين بوده ولي بهتره سوال كنين تا الكي ٤٠-٥٠ روز توي دوره سبز وفت تلف نكنيد از همون مركزي كه ميخواي امريه بگيري سوال كن
ولي سربازي عادي صد در صد اموزشي توي ارتش دارين
بله درست سربازی عادی صد درصد آموزشی داره تو ارتش با برگ سبز اما دو ماه کسری رو میدن
اما یک نکته جالب برگ سبز داشته باشی و بری آموزشی و در صورتی که پادگان آموزشی مال نیرو انتظامی باشه 21 روز آموزشی داری
جالب بود تو اینترنت سرچ کردم دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)