سلام به همه
دوستان ببخشید اگه اینجا جاش نیس ولی
کسی تجربه گروه پدافند سمنان خاتم النبیا ارتش رو داره ؟؟؟؟؟؟ چطور جاییه ؟؟
برج 2 باس برم . عایا تمدید کنم به برج 4 یا نه ؟؟؟؟
خواهشا جواب بدید فوری
سلام به همه
دوستان ببخشید اگه اینجا جاش نیس ولی
کسی تجربه گروه پدافند سمنان خاتم النبیا ارتش رو داره ؟؟؟؟؟؟ چطور جاییه ؟؟
برج 2 باس برم . عایا تمدید کنم به برج 4 یا نه ؟؟؟؟
خواهشا جواب بدید فوری
Last edited by adelete; 28-03-2016 at 15:10.
آیا برگ سبز به درد امریه میخوره؟
سلام عزیز
همینجا جاشه اتفاقا !
من دو سال پیش برج 12 اعزام پدافند سمنان بودم ! جای مزخرفیهاز هر لحاظ !
به نظر من تمدید نکنی بهتره چون برج دو برای آب و هوای سمنان خیلی بهتر از تیر و مرداد ! تیر و مرداد دقیقا جهنمه اونجا ! شبهای بسیار سرد روزهای بسیار گرم (هرچند خرداد هم اون شرایط رو داره ولی چون قسمت پایانی خرداد ماه میفته ماه رمضون زیاد سختگیری نمیگیرن )
البته اگه اردیبهشت روز اعزام غیبت کنید و نرید امکان اینکه یگانتون تغییر کنه هم وجود داره !
Last edited by alex_love; 28-03-2016 at 23:10.
سلام شما خدمت رو در پدافند گذروندی؟ منم پدافندی بودم خلاصه سختی آموزشی برای پدافند ارزشش رو داره چون ما که بعد از آموزشی فرستادن بوشهر تقریباً همش توی مرخصی و کم کاری بودیم
اره هیچ تفاوتی نداره همون روز ترخیص میشین البته سپاه هرروز یه قانون دارن من خودم با تکمیلی چهارده روز اموزش دی ماه دیدم پادگان شهدا در صورتیکه نفرات اسفند ماه نهایت هشت ساعت نگه داشتن در کل برای همه چیز اماده باشین
سلام
اره پدافند بودم کرمانشاه .
اره واقعا اموزشی ما سخت بود ! نه فقط رژه بلکه بیشتر تنبیهاش و شرایط پادگان!
نه همیشه اینجوری نیست ! با اینکه انصافا من زیاد از حد مرخصی رفتم ولی پنج ماه اخر خدمت چون سرباز کم شده بود پاسداری هم دادم ! قبلش فقط استراحت و مرخصی بوداما من یه سری رفیق داشتم که دوره کد خورده بودن و تو مناطقی مثل سومار و کرند و ... روزای سختی داشتن ، بیشترشون هم هم دورم بودن ، نه مرخصی شون درست حسابی بود نه جایی که بودن ! خیلی زیاد اذیت شدن ! ولی خلاصه ما شانس اوردیم دوره نخوردیم ! هر چند پادگان یه 10 -12 ساعتی با خونه ما فاصله داشت و رفت و برگشت سخت بود ولی من کلا یه ماه پر میکردم و ده دوازده روز مرخصی بودم
کمش
![]()
مطمئنید برای امریه هم آموزشی حذف میشه ؟!
Last edited by Milad._.R; 29-03-2016 at 01:57.
يسري جاها اره مثلا بانك انصار كه مال سپاه هست اره يا بعضي وقتا شنديم اموزش پرورش
در كل سپاه اصلا و ابدا حساب كتاب نداره و هر شهري ي قانوني واسه خودش داره
در ضمن ظاهرا اون 15 روز پادگان هم شده 18 روز !
یعنی در مجموع 48 روز بریم آموزشی ، که اگه سپاه افتادیم آموزشی رو نریم :| و اگه نیوفتادیم دوباره بریم آموزشی
من نمیدونستم قراره اینقدر سختش کنن و در طول دوره فهمیدیم که 15 روز (18روز) پادگان شبانه روزی بهش اضافه شده ، وگرنه شاید نمیرفتم ،
اون 30 روز مخصوصا 3 روز شبانه روزیش که تو چادر به صورت انسان های اولیه بودیم ، کم سختی نداشت !
دیگه اون 18 روز رو خدا بخیر کنه !
اگه حداقل تضمین میدادن که سپاه میوفتیم شاید ارزشش رو داشته باشه ، ولی الان به نظرم زیاد ارزش نداره این دوره
اگه کسی برگ سبز داشته باشه و امریه جایی بگیره و آموزشی بیفته ارتش چی
مثلا 01 بیفتی و امریه داشته باشی
چون ارتشه برگ سبز رو قبول میکنه؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)