تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3523 از 4751 اولاول ... 2523302334233473351335193520352135223523352435253526352735333573362340234523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,221 به 35,230 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه epria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من از سال 87 تا حالا 128 eco شاتل دارم و از دانلود شبانه هم استفاده نميكنم چند روز پيش سرعت دانلودم رسيده بود به بالاي 200 نوبت تمديد كه شد باور كنيد تا تمديدش كردم سريع سرعت دانلود رسيد به زير 16 دفعه اولشون نيست بهشون كه گفتم مثل هميشه چرتو پرتهاي هميشگيشون رو تحويلم دادن تصميم گرفتم ديگه از اين شركت عوضي سرويس نگيرم به نظر شما تو فرم درخواست انصراف دليل شو چي بنويسم كه دست از سرم بر دارن و خط مو زود آزاد كنن ؟

2. 2 کاربر از epria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

من از سال 87 تا حالا 128 eco شاتل دارم و از دانلود شبانه هم استفاده نميكنم چند روز پيش سرعت دانلودم رسيده بود به بالاي 200 نوبت تمديد كه شد باور كنيد تا تمديدش كردم سريع سرعت دانلود رسيد به زير 16 دفعه اولشون نيست بهشون كه گفتم مثل هميشه چرتو پرتهاي هميشگيشون رو تحويلم دادن تصميم گرفتم ديگه از اين شركت عوضي سرويس نگيرم به نظر شما تو فرم درخواست انصراف دليل شو چي بنويسم كه دست از سرم بر دارن و خط مو زود آزاد كنن ؟
    سلام
    من نمیخوام دروغ بگی یا چیز دیگه ای
    ولی میتونی فوششون بدی یا بگی اسباب کشی داریم و داریم میریم منطقه ای دیگه بعدا میام برای اونجا ازتون اینترنت عصر حجری میگیرم
    یا مستقیم توی چشمای طرف نگاه کنی وبگی دیگه از دروغ و محدودیت خسته شدم لعنتی

4. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ببینم شماها هنوز تو شاتل موندین؟!!؟
    بکشید بیرون ازش دیگه! به چیش دلتونو خوش کردین آخه؟
    من که دو سه هفته ست از شرش راحت شدم...
    از این شرکت جدیدم هم فوق العاده راضیم

6. 3 کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اصلا چیری لازم نیست بنویسی !

باید شخصا پاشی بری نمایندگی منطقتون گرد و خاک به پا کنی و ازشون نامه تخلیه بخوای. اون نامه رو بگیری دیگه تمومه .

شرکت جدید رفتی فقط اون نامه رو بده .
    ببینم شماها هنوز تو شاتل موندین؟!!؟
    بکشید بیرون ازش دیگه! به چیش دلتونو خوش کردین آخه؟
    من که دو سه هفته ست از شرش راحت شدم...
    از این شرکت جدیدم هم فوق العاده راضیم
    من شخصا دارم تمام تلاشم رو می کنم فقط بدشانسی من تو یک شهر کوچیک زندگی می کنم و شرکت های دیگه نمیان اینجا
    پارس آنلاین هم که تازه اومده نمایندگیش رو داده به گیم نت سر کوچمون ! 4 تا جوون مسئول گیم نت هستن که تخصص اصلیشون دامداری هست !

پ . ن : دیشب هم دوباره دقیقا 5 کیلوبایت سرعت ! یعنی تو شاتل اگه بخوایم دانلود کنیم راهی جز خریدن گیگی 5 تومن نیست !

8. 4 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه epria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من نمیخوام دروغ بگی یا چیز دیگه ای
    ولی میتونی فوششون بدی یا بگی اسباب کشی داریم و داریم میریم منطقه ای دیگه بعدا میام برای اونجا ازتون اینترنت عصر حجری میگیرم
    یا مستقیم توی چشمای طرف نگاه کنی وبگی دیگه از دروغ و محدودیت خسته شدم لعنتی
    خودم كه دومي رو دوست دارم اما نميخوام لج كنن با هام واز رانژه خارج كردن خط مو طولانيش كنن از اين جانورها همه چيز بر ميادهيچيش به اندازه اين قسمت فرم ( احترام درخواست انصراف .... ) حالم رو بهم نميزنه چون براشون كوچكترين احترامي قائل نيستم

10. این کاربر از epria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

خودم كه دومي رو دوست دارم اما نميخوام لج كنن با هام واز رانژه خارج كردن خط مو طولانيش كنن از اين جانورها همه چيز بر ميادهيچيش به اندازه اين قسمت فرم ( احترام درخواست انصراف .... ) حالم رو بهم نميزنه چون براشون كوچكترين احترامي قائل نيستم
    بهترین راه اینه که بری دفتر یا نمایندگیشون و حضوری و زبونی درخواستت رو بگی نه کتبی که خیلی طولانی میشه
    حق شما هم هست که فسخ کنی و اونها هم نمیتونند جلوی شما رو بگیرند
    فقط پیگیرش باش و نگو خودشون انجام میدهند. معمولا یک هفته یا کمتر و بعضی وقتها بیشتر طول نمیکشه

12. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم، من قبلا تو شاتل بودم در منطقه صدوق قم و به شدت از محدودیت‌های مسخره این شرکت عصبانی شدم. برای همین وقتی اشتراکم تموم شد، رفتم پارس‌‌آنلاین (افتضاح...!!) و بعد رفتم صبانت (اه، اه،اه...) و بعد عصر تلکام (استفراغ...) و البته مخابرات (بی‌مصرف ترین...) رو هم در خانه باجناقم تجربه کردم و در نهایت بعد 7 ماه دوباره برگشتم شاتل و نامردا 15 تومن مجددا کردن تو پاچم برای راه‌اندازی...

در کل میخوام بگم وضع همه شرکتا تو جایی که سیاست عدم توجه به ارتباط اینترنتی برسرکار هست همینه و فکر نکنید این شرکت بده و اون یکی شرکت خوبه. پس از کسی که اکثر شرکتها رو حداقل برای یک ماه تجربه کرده بشنوید که الکی پولتون رو برای رانژه مجدد هدر ندهید بماند که چقدر باید پاچه خواری کنید تا شرکت قبلی زود پورتشو جمع کنه و خطتون رو ازاد کنه!!

در ضمن من خونمو عوض کردم و الان در جایی هستم که خط شاتل خلوت هست و مثل جای قبلی (شهید صدوقی) قل قله نیست.
    اینجا شش ماهه 128 ECO گرفتمو نمودار سرعتم در زیر هست. با توجه به عکسها میتونید ببینید که چقدر شلوغی و خلوتی منطقه در کیفیت سرویس شرکتها تاثیر گذار هست.
    البته در اینجا هرشب از حجم رایگان استفاده نمیکنم.

Last edited by Unknown_2517; 13-11-2011 at 16:18.

14. 4 کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم ADSL نامحدود شاتل 3 ماهه چقدر هزینشه ؟ (256)
    پینگ ؟ دانلود ؟ اپلود؟ ش چقدره ؟
    قزوین هستم !
    ممنون
    Last edited by Jeff hardy M; 13-11-2011 at 16:36.

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من دیروز از صبح تا شب یک مودم " مبین نت " با اکانت 512 که مال دوستم بود رو اوردم خونمون! انتن دهیش هم خوب بود!

ولی!!!!!!!!!!!!

سرعتش اصلا در حدو اندازه سرویس شاتل خودمون نبود!!! یعنی دانلودش تقریبا یکی بود ولی پینگ افتضاح!! با دوتا لپتاپ مشابه همزمان از هر دو سیستم استفاده کردم! با توجه به اینکه شاتل الان یک ماهه که سرعت روزانه ما رو روی 2 مگ بسته ، سرعتش خیلی خیلی بهتره.

من از اینکه شبانه رو محدود کرده و فیلم و.. نمیشه دانلود کرد و قرارداد رو زیرپا گذاشته ،خیلی ناراحتم ولی خب در مورد سرعت بی انصافیه بگیم بدترینه!

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

شما درخواست آزاد کردن خط رو بده، خودت برو مخابرات پیگیر شو.
    به احتمال زیاد قطعش میکنن.
    وای بحال کسایی که مخابرات دارن و بخوان درخواست قطع رانژه بدن...
    دو ماه باید صبر کنن

18. 6 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •