در تکمیل فرمایشات دوستمون جکسون اقای اصغریان گفتند شخصاً در تلکام وغرفه سازمان تنظیم مقررات حضور دارند به شکایات رسیدگی می کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
در تکمیل فرمایشات دوستمون جکسون اقای اصغریان گفتند شخصاً در تلکام وغرفه سازمان تنظیم مقررات حضور دارند به شکایات رسیدگی می کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شکایت را تنظیم کنید ما باهاتون هستیم
سلام
پیرو صحبتهای آقای اصغریان این مطلب رو ایشون گفتند که:
کلا یک سرویس 128kb بین حداقل 4 تا حداکثر 41 گیگ (41 گیگ یعنی 24 ساعت 1 ماه دانلود) میتواند استفاده کند با اشتراک 1 به 10
و در ساعات رایگان قطعا سرعت کاهش پیدا میکند. هزینه راه اندازی قانونی است ولی هزینه ی اتصال غیرقانونی است.
حالا اصل و قانون اینه ولی در عمل که به نظرم اینجوری نیست![]()
من یک شـنبه 17 مهر 1390 محدود شده بودم ،شــــنبه 14 آبان 1390 از محدودیت در اومدم امروز یک شـنبه 22 آبان 1390 باز محدود شدم ولی خبر خوب اینکه 23 آبان یعنی فردا قراردادم تموم میشه وخوب شد که محدود شدم و دیگه بهانه ای ندارن که نزارن از شرکت برم
اینم عکس
![]()
سلام دوست عزیز
من نمیدونم شما از کدوم سرویس شاتل استفاده میکنی ولی
خیلی جالبه شما در طول 7 شب تقریبا "28 گیگ دانلود کردی!" با کل دانلود من بدون محدودیت در کل 1 ماه برابری میکنه
اونوقت پشتیبانی به من میگه شما پر مصرف هستی!!!!!!
اینم عکسش:
![]()
Last edited by jackson2010; 13-11-2011 at 13:22.
دستاورد عظيمي ديگه از شاتل ..
باز هم شاتل بر زمره جالبترين سرويس دهنده ي اينترنتي كشور قرار گرفت ... ساعت از سه گذشته منتظر بوديم از محدوديت كاسته بشه كه طوري ديگه باهامون برخورد شد : (تصاوير خود گوياي همه چيز است ):
چند بار مودم رو روشن خاموش كردم ديدم نه خير محدود كردن چه محدوديتي هم سرعت به كيلوبايت نميرسه !!بالاترين سرعتي كه ميگيره 900 بايت بر ثانيه هست
!!! ...
جاي همگي خالي نصفه شبي مادر دوستانمون در شاتل رو يكي يكي صفا داديم و به عرش رسونديم
شاتل اين رو هم بزار به پاي مشتري مداري .. چندين ساله مشتري شاتل هستيم و اولين كسي كه تو شهرمون از شاتل سرويس گرفت من بودم ... اهل دانلود زياد هم نبودم ...
( اميدوارم شخص خارجي اين عكس و تاپيك رو نبينه !!)
Last edited by Doublex; 13-11-2011 at 11:16.
این مشکل منو یکی جواب کنه
پست 35211#
Last edited by part gah; 13-11-2011 at 10:05.
بچه ها من در طول ساعات شبانه بیش از ده بار قطع میشوم.
کسی هست که مشکل من رو داشته باشه.
اکثر اوقات در ساعات شبانه شاتل قطع میشه.
هرکی ندونه فکر میکنه این شرکت از همه بهتره که هفت ساعت دانلود رایگان گذاشته.
غکس سایت زیر را ببینید.
منظورم بنر سوم بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته دانود نامحدود و سرعت بالا.
خواهش میکنم شما به همه اطلاع رسانی کنید که در شاتل از این خبر ها نیست تا اونها مثل ما سرشون کلاه نره!
ممنون
بله دوست عزیز دیشب عنایات خفیه ی شاتل شامل حال بنده هم شد و از 3 به بعد هم بدتر از قبلمحدودیت!
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)