سابقا خیلی قانونا و بند ها بود عوض شد. مثلا قانون معافیت سه برادری که خودم دو تا رفیقام مثل آب خوردن معاف شدن سال 88 و چتد ماه بعدش جمعش کردن این قانونو. پسر عمو منم همون موقع باید اقدام میکرد و الان خیلی پشیمونه که جریانش اینجور شده.
سابقا خیلی قانونا و بند ها بود عوض شد. مثلا قانون معافیت سه برادری که خودم دو تا رفیقام مثل آب خوردن معاف شدن سال 88 و چتد ماه بعدش جمعش کردن این قانونو. پسر عمو منم همون موقع باید اقدام میکرد و الان خیلی پشیمونه که جریانش اینجور شده.
مسئله مسئله بیماریه
من بیماری دارم و قرص مصرف میکنم تا اینکه گاف دادم پیش سرهنگای شهرمون
اونا گفتند پس اگر قرص میخوری حالت بد نمیشه و میتونی خدمت کنی،منم موندم چی بگم،آخرش شک کردن بهم و گفتند بر.و استان
چیز مسخره ای،من تا همین الانش هم نه تنها حالم خوب نشده بلکه هنوز دارم قرص هم مصرف میکنم
بعضیا هم هستند تو خدمت حالشون بد میشه و اون موقع درخواست میدن
ولی شما اگر نامه از پزشکتون بیارید شاید قبول کنند
منم پزشکم دکتر معروفی بود تو اهواز،یه نامه نوشتت،رئیس نظام وظیفه هم یه نگاه کرد و تمام
رئیسشون سهل گیرتر بود تا زیردستیاش
شما فک کنم از اقدام تا معافیتتون کمتر از 4 ماه طول کشیده.
این بنده خدا الان یه سال و خورده ایی دنبال معافیته . اگه همون موقع رفته بود خدمت الان سربازیش روزای اخرش بود. ولی اگر خدای نکرده پزشکا تایید نکنن و فقط معاف رزم شه خیلی خیلی ضربه میخوره .. بحث اتلاف عمر یه جوون 25 سالست.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
من بیشتر از 6 ما طول کشید تا معاف بشم
ولی میگم بستگی به نوع بیماریش داره منم کلا معاف شدم
البته خب درست میگید اون موقع راحت تر معافی میدادن
حتی رفیقم که کف پاش صاف بود کلا معاف شد
امیدوارم هم دوستتون معاف بشه
دوستان کسی بوده که عقیدتی سیاسی لویزان شهید امانی دوره کد خورده باشه؟؟
بنده الان اونجام...تقریبا میشه گفت هتل..میخواستم بدونم برای تقسیمات کجاها رو میگن و کجا رو برم خوبه؟؟؟؟
تموم شد. کارت من هم الان رسید رفتم گرفتم. یا صبح روزی ک رفتم آموزشی افتادم.. سرد بود خیلی... شب های آموزشی سرد و سخت ولی شیرینش تازه اومده سر زبونم...کلن سخته ولی می گذره زود
سلام.
الان اگه کسی با دیپلم برای معافیت پزشکی درخواست بفرسته و سنش هم بالا باشه (22 سال ) و به فرض اینکه قرار هم نیست معاف بشه، با اعتراض و طی همه مراحل و ... چقدر طول میکشه که اعزام بشه به خدمت و اعزامش احتمالا چه ماهی میشه؟ ساکن مرکز استان هم هست.
سلام
اینکه میگن کارت سبز داشته باشی آموزشی نداری هنوز هست؟
فایده ای داره برم دنبالش و بگیرمش؟
قبلا اگه توي سپاه ميافتادي نداشتي
الان اگر توي سپاه بيافتي بايد ي ٢٠ روزي بري سپاه مركز استان اموزش ببيني
ولي ارتش يا انتظامي بيافتي فقط ٢ ماه كسري بهت ميدن
برو دنبالش..حتی اگر یه ساعت از خدمت کم میکنه برو دنبالش
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)