خب که چی؟ این همه عکس از پرو استریت اینم در تایپیک GTA ؟
برو در تایپیک مخصوص پرو استریت بعد 200000000 برابر عکس های باحال تر رو نگاه کن.
در ضمن GTA IV و Forza2 از همه بازی ها گرافیکشون بیشتره.
خب که چی؟ این همه عکس از پرو استریت اینم در تایپیک GTA ؟
برو در تایپیک مخصوص پرو استریت بعد 200000000 برابر عکس های باحال تر رو نگاه کن.
در ضمن GTA IV و Forza2 از همه بازی ها گرافیکشون بیشتره.
سلام،من تو مرحله 155 اونجایی که باید با کارل به ایستگاه راه آهن برم (سه نفر هم اونجا هستن )چی کار باید بکنم؟
تو اول مرحله هم که Cj می گه برم چندتا از بچه ها رو با خودم بیارم ، این بچه ها کجان؟
در اول به روی 4 نفر از فامیل ها (همون هایی که لباس سبز دارن)راست کلیک و سپس دکمه G را بزنید؛سپس اگر ان 3 نفر در بالای قطارند ؛انها را بکش ولی اگر نیستند؛یکمی در مورد ان مرحله توضیح کامل تری بده.
چه باحاله.
جدید ترینه؟
سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ آخه چندتا مرحله هست که کارل به ایستگاه راه آهن میره. سه نفر هم که دانوش گفت که چیکار کنی.
Last edited by frnsh; 16-04-2008 at 20:39.
سلام
من دو جا توي بازي گير كردم. يه جاي علامتD هستش به نام madd dogg. هموني كه خواننده رپ هستش و مي خواد خودشو پرت كته پائين. وقتي ميرم اصلاً يارو به من فرصت نميده. فرطي از اون بالا خودشو ميندازه. يه جاي ديگه هم توي كازينوي ووزي. (اون دلار سبز رنگ). بايد برم دنبال يه زنه. به=عد اون زنه ميره به يه فروشگاه ..سي. بعد كه در ميام ميرم دنبالش و اونم ميره توي خونش. بعدش ديگه نمي دونم بايد چيكار كنم. لطفاً يكي واسه اين دو مرحله كمكم كنه!
دوست عزیز! اون مرحله اول راهش اینه که یک وانت همون طرفاست که پشتش کارتن گذاشته شده. سوارش میشید میایید پایین ساختمون نگر میدارید.
هر طرف اون رفت شما هم ماشین رو به همون طرف ببرید. وقتی که افتاد بلافاصله برسونیدش بیمارستان.
اما جواب قسمت دوم سوالتون اینه که وقتی اون دختر رفت خونه, همون جا منتظر باشید.
بلافاصله یه مرد (پیرمرد) که دستش ...(!) هست خودشو به خونه دختره میرسونه. اون مرد رو بزنید و اون ... رو بردارید و به جلوی در خونه برید...
در هنگام رانندگي ماشين رو اين ور اونور نزني كه او پشت مدداگ نميرهقتی که افتاد بلافاصله برسونیدش بیمارستان.
سلام
مر30
مرحله madd dogg، منم وانت رو ديدم. اما آخه فرصت نميده. بعد از اينكه صحبتهاي اون 2 نفر تموم ميش و من مي خوام برم سراغ وانت اون خودشو ميندازه. اصلاً فرصت نميده!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن، بابت مرحله زنه هم ممنون. اونو ردش كردم، اما باز يه جاي ديگه گير كردم! همون دلار سبز. ميگه برو به فرودگاه. وقتي ميرم بايد يه هواپيما بردارم و وقتي برمي دارم ميگه برو كنار يه درياچه. اونجا كه ميرم، هيچ علامتي نيست و نمي دونم چيكار كنم!
Last edited by Crespo; 17-04-2008 at 09:05.
فقط میتونم بگم که تو این قسمت که شما عنوان کردید به هیچ وجه وقت کم نمیارید.
تو این مرحله در فضای بالای دریاچه (بسیار بالا), یک حلقه قرمز رنگ وجود داره که باید با هواپیما از داخل اون رد بشید.
CJ خودشو از هواپیما پرت میکنه بیرون و شما باید با کنترل صحیح چتر نجات, در محل تعیین شده فرود بیایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)