اقا مشکل من حل نشد چیکار کنم . از وقتی هوش مصنوعی و جنگ جهانی دو ریحتم اینجوری شده . همه بازیارو از هاردم پاک کردم حتی همه مدهام از رجستری هم پاک کردم .
توروخدا کمکم کنین من فقط این بازیو دوس دارم .
ویندوزمم 8.1 هستش.
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
اقا مشکل من حل نشد چیکار کنم . از وقتی هوش مصنوعی و جنگ جهانی دو ریحتم اینجوری شده . همه بازیارو از هاردم پاک کردم حتی همه مدهام از رجستری هم پاک کردم .
توروخدا کمکم کنین من فقط این بازیو دوس دارم .
ویندوزمم 8.1 هستش.
هوش مصنوعی؟ منظورت Fixed AI هست؟ اون فقط برای Contra 007 هست و بهتره که استفاده نکنید. همون مد خالی رو نصب کنید.
منم ویندوز 8.1 هستم و این مشکل برام پیش اومده، شما اول برید تنظیمات بازی رو از توی Documents پوشه ی Command and Conquer Generals Zero Hour Data حذف کنید(ترجیحا خود پوشه رو حذف کنید). بعدش بازی رو با Windows XP SP2 Compatibility Mode اجرا کنید، درست میشه.![]()
سلام دوستا تا الان کیا این مدو نصب کردن .بقه نصب نکنن خونه هاش گرافیک نداره
سلام من این مشکل واسم پیش اومده لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همون مشکل بالاییه
روششم اینه که دو پست بالاتر گفتم:
شما اول برید تنظیمات بازی رو از توی Documents پوشه ی Command and Conquer Generals Zero Hour Data حذف کنید(ترجیحا خود پوشه رو حذف کنید). بعدش بازی رو با Windows XP SP2 Compatibility Mode اجرا کنید، درست میشه.البته اگر حذف و نصب و پاک کردن درست مد کار نکرد.
حل شد![]()
از چه نظر؟
نظر شخصی من
به نام اونی که همه چی بهم داده و گناهامو می بخشه به نظر من این بهترین مده تو این بازی پس حتما پیشنهاد می کنم دانلود کنید
حجمش کمه :39.01mb
ولی کلی تیم به بازی اضافه می کنه 20 و خردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم :39.01mb
وکلی تجهیزات .تانک . خونه . سرباز . هواپیما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)