براي موبايل وجود داره،ولي براي سوني اريكسون خير!
ضمنا اون سايت ، بعد از زدن تست سرعت ،آدرس يه فايل عكس رو ميده
براي موبايل وجود داره،ولي براي سوني اريكسون خير!
ضمنا اون سايت ، بعد از زدن تست سرعت ،آدرس يه فايل عكس رو ميده
راهی هست که وقتی یک تعداد فایل را از گوشی برایمان بلوتوث میکنند نخواهیم تک تک آنها را accept کنیم؟
یعنی accept گروهی امکان دارد یا نه؟
سلام. من یه c702 دارم پریشب search for update زدم توش رست شد بعد زد battry low! در حالی که بیشتر از 50% باتری داشت. موقع که به شارزر وصل می کنم میگه battry cannot charge.use a sonyericson battry. حالا چیکار کنم؟ reset factory هم زدم نشد. ممکن se باتری های تقلبیو بشناسه و ساپورت نکنه؟ باتری g900 داداشمم زدم همین ارورو داد بازم
Last edited by reza_jolie; 02-12-2009 at 21:38.
سلام دوستان
من يک k810i دارم ميخواستم بدونم راهي هست که وقتي ميخواي چيزي رو از طريق بلوتوث بگيري بجاي سيو کردن روي مموري روي حافظه گوشي سيوش کرد اخه پيغام ميده که يايد روي مموري سيو بشه وگرنه نميشه فايل رو دريافت کرد
تنها راهش اینه که قبل از بلوتوث فایل ، مموری استیک رو دربیاری!!
فکر میکنم اینم یکی از اشکالات سونی اریکسونه!
فکر کنم بدید بیرون فلش کنن ، مشکل برطرف میشه
ضمنا خود گوشی احتمالا باتری تقلبی رو میشناسه
گوشی قبلی خودم ، باتریش اصلی نبود ، اگه به اینترنت وصل میشد و داغ میکرد یا توی مکان گرمی بود و شارژش میکردم ، مینوشت باتری متفرقه!
ولی در دمای عادی ، مثل باتری اصلی ، مشکلی برای شارژ نداشت!!
من که هر کار کردم ، نشد
ولی برای تست ، میتونی بری به قسمت تنظیمات>تب آخر>بلوتوث>وسایل من>وسیله جدید
و گوشی مقابل رو سرچ کنی و کد اینو توی اون و اونو توی این ، وارد کنی تا گوشی مقابل add بشه
بعد از این ، گوشی دوم بدون هیچ مشکلی میتونه به گوشی اول وصل بشه
ولی نمیدونم برای انتقال فایل گوشی شما ، بازم تایید می خواد یا نه!!
فکر هم نمی کنم که تایید نخواد!!
دوست عزیز با پچ میشه این کارو انجام داد.راهی هست که وقتی یک تعداد فایل را از گوشی برایمان بلوتوث میکنند نخواهیم تک تک آنها را accept کنیم؟
یعنی accept گروهی امکان دارد یا نه؟
سلام من ل900 گرفتم . بعد از بوت شدن 20 ثانیه ای کار میکنه وارد منو ها میشه و عادی هستش اما ریست میشه گوشی رو از سایتش update کردم ولی فایده نکرد . این مشکل از وقتی ایجاد شد که موقع بوت شدن باتریش افتاد و خارج شد
با سلام به دوستان عزیز
گوشی t610 داشتم که ضربه خورد و دیگه ویبره اون کار نمیکنه . به نظر دوستان چه مشکلی واسش پیش اومده ؟البته گوشی ارزش درست کردن نداره اصلا خجالت میکشم گوشی رو واسه تعمیر جایی ببرم . ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند شاید خودم تونستم یه کاریش بکنم.
با سپاس
کامیاب وبرقرار باشید
من می خوام گوشی p900 بگیریم اطفا منو راهنمایی کنید !
دوست عزیز خحجالت کشیدن نداره اگه به این چیزا خجالت بکشی دیگه هیچی !
من 1100 رو بردم گفتم برام بازی جاوا و انگیج روش فعال کنید
مشکل سخت افزاری هستش باید ببری تعمیرات درست کردنش راحته برای اونا > طول نمیکشه
پست اول توضیحات داده شده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)