تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 752 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست من حتی اگه aurvana هم پیدا می شد واقعآ ارزش هزینه ای که براش کرده بودید را نداشت به نظرم برای هدفونهای تو گوشی برند کریتیو نباید بیشتر از 50 تومن هزینه کرد چون حد و اندازه توانایی ساخت کریتیو در همین حدود قیمتی هست نه بیشتر (این فقط نظر شخصی هست و با توجه به هدفونهایی که از این برند داشتم و دارم)

متاسفانه مدلهای سونی مثل این از طرف شرکت وارد کننده یا نمایندگی معتبر موجود نیست ولی خیلی سخت بشه به فروشگاههای تک اعتماد کرد که این مدل و اصلی را موجود داشته باشند.
    به هر حال باید برید بازار و پرسوجو کنید چون فروشگاهی که حتمآ موجود داشته باشه سراغ ندارم.

فقط فراموش نکنید لطفآ به ما هم آدرس بدید

پاینده باشید.
    من پرس و جویی انجام دادم تو پایتخت ولی مغازه ها ندارن که هیچ تازه مسخره هم میکنند که حتما داری اسم مدل رو اشتباه میگی!(البته این مشکل رو من همیشه برای خرید اجناس مورد نیازم دارم...چون هیچی این جا پیدا نمیشه!!!)

به هر حال من گفتم حتما این جا این همه بحث EX300 شده بالاخره یک عده ای باید رفته باشند دنبالش...
    شما که باسابقه هستید این جا یادتون نمیاد کسی گرفته باشدش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یه هدفون میخواستم که صدای موزیک ازش به بیرون پخش نشه
    از رنج قیمت ارزان تا متوسط هر مارکی سراغ دارید
    در ضمن دنبال هدفون in-Ear نیستم و بیشتر دنبال هدفون روی گوش و فول سایزم
    کسی هدفون Close با رنج قیمت متوسط ( به پایین) سراغ نداره ؟
    با اصولا چه مارکی هدفون هاش Close تر هستند ؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نتیجه گیری
    k702 بهترین Soundstage و صدای مانیتور (به شرط داشتن سورس مناسب)
    SRH940 بهترین مید
    DT880 pro بهترین بیس (نیاز به سورس مناسب)
    دقیقآ همینطوره و بهتر از این نمیشه عنوان کرد

با کارتی مثل Creative Sound Blaster X-Fi HD (متاسفانه من به دلیل استفاده از لپ تاپ امکان استفاده از کارت های PCI-e را ندارم) میتوان srh 940 و یا K702 را تا حد قابل قبولی درایو کرد؟
    از نظر اعداد اسمی که نباید مشکلی باشه اما در واقعیت؟
    بله این کارت با وجود چیپ های بسیار با کیفیتی که در آن بکار گرفته شده (جهت اطلاع اکثر چیپهای اصلی یا در رده اول بهترین محصولات شرکتهای بزرگ تولید کننده و صاحب نام قطعات الکترونیکی هستند و یا در رده دوم)
    به راحتی شما را از آمپ تا اندازه ای بی نیاز خواهد کرد تا در فرصت مناسب آمپ تهیه کنید و برای لپ تاپ هم می تونید همین مدل External را بگیرید که مشکلی نداشته باشید ولی کارت PCIe یک پله از هر نظر قوی تر خواهد بود.

به هر حال همین کارت جوابگو هست و اگه فراموش نکرده باشم k702 امپدانسش 62 اهم و SRH940 امپدانسش 42 اهم بیشتر نیست که در نهایت میشه گفت این کارت از پس امپدانس 5 برابر K702 برخواهد آمد هر چند K702 امپدانسش در فرکانسهای بالا به بیش از دوبرابر هم خواهد رسید که این برای آمپی که نتونه این امپدانس رو درایو کنه یعنی افت شدید جزییات و ضعیف شدن فرکانسهای بالا و در نهایت کاهش شفافیت فرکانس بالا ولی برای SRH940 و DT880 Pro 250 Ohm این مسئله به این شدت نیست البته SRH940 نسبت تغییرات امپدانس بسیار کمی داره ولی DT880 پرفراز و نشیب هست به خصوص برای فرکانسهای پایین و بالا و برای درایو بهتر نیاز به آمپ ضروری خواهد بود.

راستی لیست انگاری شده فقط سه هدفون، اگه HD595 حذف شده میشه لطفآ دلیلش رو برای من توضیح بدید؟

پاینده باشید.

من پرس و جویی انجام دادم تو پایتخت ولی مغازه ها ندارن که هیچ تازه مسخره هم میکنند که حتما داری اسم مدل رو اشتباه میگی!(البته این مشکل رو من همیشه برای خرید اجناس مورد نیازم دارم...چون هیچی این جا پیدا نمیشه!!!)

به هر حال من گفتم حتما این جا این همه بحث EX300 شده بالاخره یک عده ای باید رفته باشند دنبالش...
    شما که باسابقه هستید این جا یادتون نمیاد کسی گرفته باشدش؟
    ناپسندترین رفتار از فروشنده بی اطلاع همین رفتار نادرست هست که بعضی اوقات شاهد اون هستیم متاسفانه
    به هر حال به چند کاربر مدل بالاتر EX500 را پیشنهاد داده بودم و متاسفانه اطلاعی هم ندارم که تهیه کرده اند یا خیر

دست به دامن دوستان و آشنایان خارجی بشید بهتره تا دیگه با اون فروشنده های بی اطلاع روبرو نشید
    البته این هم اضافه کنم که اگه مدل EX300 اینجا گیرتون اومد خیلی مواظب باشید که تقلبی نباشه چون متاسفانه اغلب نمونه های تقلبی اون موجود بود خوشبختانه به راحتی از روی ظاهر مشخصه که کیفیت خوبی نداره و اصل نیست.

پاینده باشید.

کسی هدفون Close با رنج قیمت متوسط ( به پایین) سراغ نداره ؟
    با اصولا چه مارکی هدفون هاش Close تر هستند ؟
    دوست عزیز بهتر بود اطلاعات بیشتری مثل رنج قیمت و اینکه قصد خرید از داخل یا خارج را دارید و . . . می دادید

به هر حال اگه قصد خرید از داخل دارید که فعلآ سه برند محصولات Close مناسب دارند یکی Beyerdynamic و یکی AKG و یکی سنهایزر هست.

اگه قصد خرید از خارج را دارید بهترین برند و متخصص این انواع Denon هست

و در آخر هدفون Close ، Close هست و کم و زیاد نداره که یکی Close تر باشه و اون یکی نه

پاینده باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:28. دليل: پست متوالی

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash_sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هدفون معمولی میخوام بخرم برای گوش کردن به یه سری فایل آموزش زبان
    از این مدلهایی میخوام که کوچیکند ولی پشت گوش قرار میگیرند و داخل گوش نمیرن
    یه چیزی تو این مایه ها

روزی 3-4 ساعت می خوام ازش استفاده کنم
    تاکید خاصی روی کیفیت یا میزان بلندی صدا ندارم ولی می خوام آسیب جدی به گوشم نزنه
    بودجه هم 20-30 تومن هست البته اگه بدونم ممکنه یه هدفون تو این رنج به گوشم آسیب بزنه میتونم بودجه را افزایش بدم
    لطفا یه برند و مدلی معرفی کنید که بتونم تو اصفهان پیدا کنم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی لیست انگاری شده فقط سه هدفون، اگه HD595 حذف شده میشه لطفآ دلیلش رو برای من توضیح بدید؟
    راستش رو بخواید خودم هم نمیدونم
    فکر کنم واسه اینه که چشمم 650 رو گرفته.

خوب پس شرایط رو محدود تر میکنیم تا دیگه بشه تصمیم نهایی رو گرفت
    اگر امکان تهیه آمپ نباشه و از کارت ذکر شده بخواهم استفاده کنم پیشنهاد شما کدام است. در واقع بهترین خروجی در کدام حالت اتفاق می افته؟
    k702
    SRH940
    HD595 (فکر کنم اقتصادی تر این باشه )

سلام
    یه چیزی تو این مایه ها

بودجه هم 20-30 تومن هست البته اگه بدونم ممکنه یه هدفون تو این رنج به گوشم آسیب بزنه میتونم بودجه را افزایش بدم
    ممنون
    من یه مدت یه creative داشتم
    کیفیتش خوب بود
    توی همین رنج قیمت هم بود شاید هم کمتر
    یه کیسه نگه دارنده داشت و جک پشت گوش اضافه هم داشت (تو سایز مختلف)
    فقط اگه صدا زیاد باشه بقیه هم میشنوند
    البته این بین همه این نوع مشترک است.
    این عکسی هم که گذاشتید فکر کنم یک مدل creative باشه
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:26. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    یه چیزی تو این مایه ها

ممنون
    سلام به شما
    دوست عزیز برای کاربرد شما تقریبآ تمام هدفونها مناسب هستند و چندان تفاوت اساسی از این لحاظ با هم ندارند شما هر مدل که از نظر راحتی و شکل فیزیکی اون به نظر شما مناسب بود کاملآ قابل استفاده هست
    به هیچ عنوان نگران آسیب به گوش از نظر شنوایی توسط هدفون نباشید به این شرط که صدا همیشه با سطحی مناسب پخش بشه و سطح نرمال صدا برای هر فرد متفاوت هست اما یک قانون کلی وجود داره و اون اینکه در صورتیکه شما بعد از 15 دقیقه گوش دادن به یک سطح صدا هیچ گونه احساس ناراحتی از جانب گوش نکردید این سطح صدا برای شما ایده ال خواهد بود.
    و در آخر برای کاربرد شما هزینه ای که در نظر گرفته اید به اندازه کافی زیاد هست و فقط زمانی هزینه بیشتر بکنید که هدفون مورد نظر شما از نظر فیزیکی برتر باشه نه کیفیت صوتی (البته با توجه به کاربرد شما)

پاینده باشید.

راستش رو بخواید خودم هم نمیدونم
    فکر کنم واسه اینه که چشمم 650 رو گرفته.
    پس شما هم چشماتون رو بگیرید تا هدفون از دست نره (;

خوب پس شرایط رو محدود تر میکنیم تا دیگه بشه تصمیم نهایی رو گرفت
    اگر امکان تهیه آمپ نباشه و از کارت ذکر شده بخواهم استفاده کنم پیشنهاد شما کدام است. در واقع بهترین خروجی در کدام حالت اتفاق می افته؟
    k702
    SRH940
    HD595 (فکر کنم اقتصادی تر این باشه )
    بهتره جمع بندی کنیم تا شما هم تصمیم نهایی رو بگیرید:
    از نظر بیس:
    1. DT880
    2. K702
    3. SRH940
    4. HD595

از نظر مید:
    1. SRH940
    2. K702
    3. DT880
    4. HD595

از نظر های:
    1. SRH940
    2. DT880
    3. K702
    4. HD595

از نظر THD:
    1. K702
    2. DT880
    3. SRH940
    4. HD595

از نظر کیفیت ساخت:
    1. K702
    2. SRH940
    3. DT880
    4. HD595

از نظر راحتی استفاده:
    1. HD595
    2. SRH940
    3. K702
    4. DT880

از نظر قیمت:
    1. HD595
    2. DT880
    3. SRH940
    4. K702

از نظر کمترین تغییرات امپدانس:
    1. SRH940
    2. K702
    3. DT880
    4. HD595

رتبه اول برای SRH940 چون کمترین تغییرات امپدانسی را نسبت به بقیه داره و مناسب پلیر پرتابل هم هست و بدون نیاز به آمپ هم به راحتی قابل استفاده هست.
    رتبه دوم برای K702 چون کمی تغییرات امپدانس به خصوص در فرکانسهای بالا داره که امپدانس اون برای فرکانسهای بالاتر از مید با شیب خطی به سمت دو برابر متمایل هست.
    رتبه سوم برای DT880 چون امپدانس اون با اینکه 250 اهم هست اما افت و خیز تغییرات امپدانسی زیادی داره و نیازمند یک آمپ با توان درایو کردن حداقل دوبرابر هست البته تغییرات امپدانس اون بیشتر در بیس و های هست و فرکانسهای میانی بدون تغییر هستند.
    رتبه چهارم متعلق به HD595 هست که به نوعی رفتار مشابه DT880 ولی با تغییرات بسیار شدید تر هر چند باز هم نیازمند به آمپ هست اما برخلاف DT880 بدون آمپ قابل استفاده هست چون امپدانس مرجع حدود 50 اهم هست.

البته این نوع جمع بندی شاید به نظر درست نباشه اما نه برای هدفونهای در یک رده قیمت مثل این لیست به هر حال تصمیم گیری برای رتبه بندی آن هم با اختلاف گاه بسیار کمی که با هم دارند یک کمی مشکله اما سعی کردم که رتبه بندی کاملآ صحیح انجام بشه.
    فراموش هم نکنیم که HD595 خیلی وقت نیست که قیمت اون افت داشته و به نظر چشمگیر تر از بقیه میاد ولی همین هدفون دقیقآ هم قیمت سایرن با حدود 300 دلار فروخته می شد و حالا به صرفه ترین هدفون هست.

و در آخر کابل K702 و SRH940 قابل جدا شدن هست و به راحتی تعویض می شود و همچنین SRH940 یک کابل اضافه هم همراهش داره ولی DT880 و HD595 کابل غیر جداشونده دارند.

و در آخر آخر هر چهار هدفون از بهترین های در این رده قیمتی هستند البته K702 مدل رفرنس هست و HD595 مدل توسعه یافته سری HD500 از برند مشهور سنهایزر و DT880 مدل کلاسیک و استودیویی هست و SRH940 یکی از بهترین و جدیدترین مدلهای فول سایز برند خوشنام Shure که نمونه جایگزین(فقط از نظر رتبه) و توسعه یافته تر SRH840 شده.

انتخاب کردن برای من خیلی سخت هست هر چهار هدفون با اختلاف میلیمتری با هم رتبه بندی شده اند اما باز هم سخت بشه انتخاب کرد و از بقیه چشم پوشی کرد ولی تصمیم نهایی با شما و بعد از انتخاب لطفآ دلایل انتخاب خودتون را برای من و دوستانی که مثل شما قصد انتخاب یکی از این لیست را داشته باشند مطرح بفرمایید.

پاینده باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:27. دليل: پست متوالی

8. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهتره جمع بندی کنیم تا شما هم تصمیم نهایی رو بگیرید:
    از نظر بیس:
    1. DT880
    2. K702
    3. SRH940
    4. HD595

از نظر مید:
    1. SRH940
    2. K702
    3. DT880
    4. HD595

از نظر های:
    1. SRH940
    2. DT880
    3. K702
    4. HD595

از نظر THD:
    1. K702
    2. DT880
    3. SRH940
    4. HD595

از نظر کیفیت ساخت:
    1. K702
    2. SRH940
    3. DT880
    4. HD595

از نظر راحتی استفاده:
    1. HD595
    2. SRH940
    3. K702
    4. DT880

از نظر قیمت:
    1. HD595
    2. DT880
    3. SRH940
    4. K702

از نظر کمترین تغییرات امپدانس:
    1. SRH940
    2. K702
    3. DT880
    4. HD595
    بسیار بسیار عالی بود و من بینهایت از شما سپاسگذارم
    البته soundstage رو فراموش کردید که فکرکنم به صورت زیر باشه
    k702
    HD595
    DT880
    SRH940
    البته این برداشت من از پست های قبلی شماست که در مورد گزینه 3 و 4 شاید جابجا باشه

رتبه سوم برای DT880 چون امپدانس اون با اینکه 250 اهم هست اما افت و خیز تغییرات امپدانسی زیادی داره و نیازمند یک آمپ با توان درایو کردن حداقل دوبرابر هست البته تغییرات امپدانس اون بیشتر در بیس و های هست و فرکانسهای میانی بدون تغییر هستند.
    فکر کنم این بزرگ ترین دلیل برای خارج کردن این محصول از لیست برای کسانی است که آمپ ندارند.
    پس یک محصول کم میشه.

همانطور که از رتبه بندی معلوم است HD595 در اکثر فرکانس ها بعد از رقبا قرار دارد.
    و همینطور:
    ولی DT880 و HD595 کابل غیر جداشونده دارند.
    فکر کنم فاکتور چندان بی اهمیتی نباشه. مخصوصا در دراز مدت. و به این مساله ترس از محصولات تقلبی هم اضافه کنید.
    پس این مدل هم حذف میشود. ( البته فکر کنم نسبت به بهای پرداختی با ارزش ترین بین مدل های فوق باشد)

ولی بین srh940 و k702 واقعا انتخاب سخت هست

از نظر ظاهری ( فکر کنم بعد از بحث فنی ظاهر هم مهم باشه ) k702 رو بیشتر می پسندم اما فکر کنم نگه داری SRH940 راحت تر باشه.
    تا آنجا که من متوجه شدم K702 به علت مانیتور بودن از warmth کمتری برخوردار هست که فکر کنم به سلیقه ها و مصارف مختلف هم میتونه خوب باشه هم بد.
    برتری های k702: بیس - THD - کیفیت ساخت - Soundstage - زیبایی(سلیقه ای)
    برتریهای SRH940: مید - های - تغییرات کمتر امپدانس- راحتی استفاده - قیمت(البته تو آمازون که k702 ارزونتر بود)

واقعا انتخاب سخته.

میشه یه کم مقایسه سبکی ( بین همین دو مدل ) انجام بدین. که مثلا هر کدوم بیشتر مناسب چه سبک هایی است.
    Last edited by kindlinessangel; 26-07-2011 at 14:39. دليل: :)

10. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بسیار بسیار عالی بود و من بینهایت از شما سپاسگذارم
    البته soundstage رو فراموش کردید که فکرکنم به صورت زیر باشه
    k702
    HD595
    DT880
    SRH940
    البته این برداشت من از پست های قبلی شماست که در مورد گزینه 3 و 4 شاید جابجا باشه
    بله درسته فراموش کردم و شما هم به ترتیب صحیح اونها رو اعلام کردید و از این بابت متشکرم

فکر کنم این بزرگ ترین دلیل برای خارج کردن این محصول از لیست برای کسانی است که آمپ ندارند.
    پس یک محصول کم میشه.
    حیف شد ):
    همانطور که از رتبه بندی معلوم است HD595 در اکثر فرکانس ها بعد از رقبا قرار دارد.
    و همینطور:فکر کنم فاکتور چندان بی اهمیتی نباشه. مخصوصا در دراز مدت. و به این مساله ترس از محصولات تقلبی هم اضافه کنید.
    پس این مدل هم حذف میشود. ( البته فکر کنم نسبت به بهای پرداختی با ارزش ترین بین مدل های فوق باشد)
    آخیه این هم حیف بود ):
    ولی بین srh940 و k702 واقعا انتخاب سخت هست
    از نظر ظاهری ( فکر کنم بعد از بحث فنی ظاهر هم مهم باشه ) k702 رو بیشتر می پسندم اما فکر کنم نگه داری SRH940 راحت تر باشه.
    این شروع انتخاب نهایی می تونه باشه ولی هر چند دلیل علمی نداره(انتخاب از روی قیافه هدفون)
    تا آنجا که من متوجه شدم K702 به علت مانیتور بودن از warmth کمتری برخوردار هست که فکر کنم به سلیقه ها و مصارف مختلف هم میتونه خوب باشه هم بد.
    برتری های k702: بیس - THD - کیفیت ساخت - Soundstage - زیبایی(سلیقه ای)
    برتریهای SRH940: مید - های - تغییرات کمتر امپدانس- راحتی استفاده - قیمت

واقعا انتخاب سخته.

میشه یه کم مقایسه سبکی ( بین همین دو مدل ) انجام بدین. که مثلا هر کدوم بیشتر مناسب چه سبک هایی است.
    به روی چشم این هم توضیحات خاص این دو:
    از لحاظ ظاهری K702 خیلی زیباتر هست هر چند گوش خور(اصطلاحی به معنی شکل و قیافه ای که هدفون به چهره میده) چندان خوب نیست و همیشه انگار دو شاخه سیم از روی سرتون رده شده ولی در اون سمت SRH940 مدلی توسعه یافته تر بدنه SRH840 را داره که به خصوص قسمت هدباند اون با اضافه شدن چند بالشتک راحتی بیشتری فراهم میکنه البته برای استفاده طولانی مدت نه کوتاه چون همی اینکه سطح تماس با سر به حداقل ممکن می رسه و هم اینکه موهامون زیر فشار هدباند پرس نمیشه هر چند یک اشکال هم داره که فشار فقط در چند نقطه خاص برروی سر وارد میشه که وزنی بیش از 300 گرم باید در چند قسمت یکی و سانتی تقسیم بشه و ممکنه تمام این پدها کاملآ با سر در تماس نباشند چون فرم سر هر کسی متفاوت هست یکی ممکنه سر او انحنای لازم و متناسب با محیط داخلی هد باند را داشته باشد و بهترین تجربه راحتی را بکند و دیگری خیر و دیگری K702 با توجه به هدباند بسیار پهن و چرمی اون این مشکلات را نداره و برروی سر اغلب افراد به راحتی نسب میشه و البته چون پهنای بسیار زیادی داره تقریبآ تمام موهامون رو پرس میکنه با اینکه هدباند جنسش چرمی هست ولی یک کمی شما احساس گرما خواهید کرد البته با استفاده طولانی و برای هوا خوری باید هر چند ساعتی یک کمی هدباند را از سر فاصله بدید تا تهویه پوست سر انجام بشه.

کابل هر دو بسیار با کیفیت هست هر دو فیش تبدیل همراه دارند و هر دو تقریبآ یک وزن هم دارند هر دو کابلی به طول 3 متر به همراه دارند ولی SRH940 یک کابل اضافه هم همراهش هست که خودش 50 دلار قیمتش هست البته تفاوت این دو کابل همراه SRH940 این هست که یکی ساده هست و یکی مارپیچی

و اینکه فیش اتصال هدفون به پلیر در SRH940 از نوع 3.5mm هست ولی K702 از نوع 6.35mm که برای اکثر پلیرها با جک بزرگ مناسب هست نه برای پلیرهای پتابل یا انواع آمپ های پرتابلی که جک اتصال کوچک دارند و در نهایتآ باید از تبدیل استفاده کرد که کار صحیحی نیست چون فشار زیادی به جک پلیر وارد خواهد کرد و احتمال آسیب جدی به پلیر خواهد بود.

از نظر Soundstage که قابل مقایسه نیستند اگه نمره بدیم از 10 که به K702 داده بشه SRH940 شاید 4 بگیره هر چند هیچ کدام از محصولات شور Soundstage خوبی ندارند ولی imaging محصولاتش خیلی خوب هست و تا حد زیادی خلاء Soundstage را پر خواهد کرد.

از نظر مدل K702 نمونه Open هست ولی SRH940 نمونه Close هست که قابل مقایسه نیستند. ولی SRH940 برای کاربردهایی که نشتی صدا مهم هست بسیار بهتره از K702 خواهد بود.

از نظر وزنی با اینکه بیشتر قطعات بکار رفته در بدنه K702 از جنس فلز هست اگه اشتباه نکنم 100 گرمی از SRH940 تمام پلاستیکی ، که 300 و خورده ای گرم هست سبکتره در حالیکه اینطور اصلآ به نظر نمی رسه.

از نظر رقم پاسخ فرکانسی K702 فرکانس بالای بیشتری و SRH940 فرکانس پایین کمتری را به راحتی درایو می کنند.
    از نظر حساسیت هم هر دو هدفون در یک سطح هستند و اگه اشتباه نکنم یک کمی حساسیت K702 بیشتر خواهد بود.

از نظر سبکهای موسیقی میشه گفت که K702 مناسب سبکهای کلاسیک و جاز و بلوز و کانتری و راک و پاپ خواهد بود و SRH940 همان سبکها را + سبکهای الکترونیک و تمامی موسیقی هایی که نیاز به بیس قوی دارند را به راحتی درایو خواهد کرد. برای سبکهای Vocal هدفون SRH940 انتخاب ارجح خواهد بود.

دیگه چیز خاصی یادم نیست و تصمیم نهایی با شما

پاینده باشید.

12. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حیف شد ):
    خیه این هم حیف بود ):
    با نظر شما کاملا موافقم

یعنی واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم
    منطق میگه به خاطر دلایل زیر srh940

فیش اتصال هدفون به پلیر در SRH940 از نوع 3.5mm هست
    همان سبکها را + سبکهای الکترونیک و تمامی موسیقی هایی که نیاز به بیس قوی دارند را به راحتی درایو خواهد کرد. برای سبکهای Vocal هدفون SRH940 انتخاب ارجح خواهد بود.
    ولی SRH940 یک کابل اضافه هم همراهش هست که خودش 50 دلار قیمتش هست البته تفاوت این دو کابل همراه SRH940 این هست که یکی ساده هست و یکی مارپیچی
    تغییرات امپدانس کمتر و راحت تر درایو شدن رو هم اضافه کنید

اما یه چیزی ته دلم میگه K702

اما احتمال 80% گزینه srh940 . راستی خیلی برام جالب بود که با دوتا هدفون باز شروع به بحث کردیم آخر انتخاب شد یک هدفون بسته.

اگه مشکلی نباشه تا آخر تابستون یا اوایل مهر به دستم میرسه.

هنوز واسه نغییر نظر فرصت هست

گفتم شاید برای شما هم جالب باشه

زنگ زدم نمایندگی beyerdynamic مدل DT880 250ohm Pro داشت به قیمت 400 تومن که فکر کنم اگه کسی بخواد تهیه کنه ازا اینجا بخره بهتره.

به نمایندگی Senn هم زنگ زدم گفت سری 500 نداریم. HD650 رو قیمت داد 750
    من شنیده بودم قیمت هاش مناسب هستش ولی با این قیمت به نظر من اصلا به صرفه نیست از اینجا خرید بشه.
    دقیقا 2 برابر.

راستی یه نکته ای رو الان متوجه شدم
    در مورد هدفون K702 غیر از خود AKG بقیه وب سایت ها میگن جکش 3.5mm و تبدیل 6.5mm داره
    ولی AKG میگه 6.5mm و تبدیل 3.5mmداره
    البته من از عکس های سایت HeadPhone فکر کنم 3.5 هست با تبدیل 6.5
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:26. دليل: پست متوالی

14. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

گفتم شاید برای شما هم جالب باشه

زنگ زدم نمایندگی beyerdynamic مدل DT880 250ohm Pro داشت به قیمت 400 تومن که فکر کنم اگه کسی بخواد تهیه کنه ازا اینجا بخره بهتره.
    بله با شما کاملآ موافقم خرید از اینجا بصرفه تره
    به نمایندگی Senn هم زنگ زدم گفت سری 500 نداریم. HD650 رو قیمت داد 750
    من شنیده بودم قیمت هاش مناسب هستش ولی با این قیمت به نظر من اصلا به صرفه نیست از اینجا خرید بشه.
    دقیقا 2 برابر.
    درسته قیمت 650 اینجا همینه واصلآ بصرفه نیست

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

راستی یه نکته ای رو الان متوجه شدم
    در مورد هدفون K702 غیر از خود AKG بقیه وب سایت ها میگن جکش 3.5mm و تبدیل 6.5mm داره
    ولی AKG میگه 6.5mm و تبدیل 3.5mmداره
    البته من از عکس های سایت HeadPhone فکر کنم 3.5 هست با تبدیل 6.5
    سری مرجع تولید استودیویی همین فیش 6.35mm دارن ولی سری دوم که اغلب موجود 3.5mm هستند وتفاوتی هم نمی کنه چون K702 برای سیستم پرتابل مناسب نیست

پاینده باشید.

16. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •