فکر کنم دوستمون اشتباه کردن خط شما روی 23 مگ بسته شده وضعیت خطتون عالیه زنگ بزنید پایین تر بیارن
فکر کنم دوستمون اشتباه کردن خط شما روی 23 مگ بسته شده وضعیت خطتون عالیه زنگ بزنید پایین تر بیارن
سلام دوست عزیز ...ممنون که گوشزد کردین اما من اشتباه نکردم بنده سرعت دانلود ایشون رو گفتم....که برای حساب کردن سرعت دانلود باید دان استریم را تقسیم بر 8 کنید......
شاید ادبیات نوشتن من اشتباه بوده.......
دوستان عذر میخوام اگه میشه اساتید 2-3 مدل مودم رو که از چیپست برادکام استفاده میکنه رو نام ببرید البته بدون dlink 2730....
اگه میشه مدل های 2 انتنه و با قیمت مناسب هم بگین من یه آنتنه جوابگو نیست برام.....
snr اومده رو 6چون خطت رو 23مگ بسته شده(احتمالا اتوماتیک باشه)
اگر مشکل پرش لینک نداری بزار رو همین 23مگ بمونه بهتره به snr هم توجه نکن حالا بیشتر هم بشه فایده ای نداره
Last edited by farshad0123; 15-02-2015 at 22:05.
[QUOTE=mmzz91;8547979]سلام دوستان این عکس مال مودم منه هر کاری می کنم مقدار snr بالا ترنمیره از دم در حیاط هم امتحان کردم فرقی نکرد چه کنم؟؟؟؟[/QUOTE
سلام دوست عزیز خط حدود 26 مگ جواب میده و خط رو بستن روی 23 مگ که اصلا منطقی نیست زنگ بزن بگو پروفایل رو کم کنن تا بره بالاSNR
???????????????/
بله DMT....
فرشاد دی ام تی روی مودم تی پی لینک 8960 دوستم جواب میده ولی روی مودم منم که 8960 می باشد جواب نمیدهبرنامه دیگری نیست
![]()
نه متاسفانه نیست
سرعتم خیلی کم شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا ریت داون استریم 7000 بود
هفته پیش تلفن قطع شده بود از مخابرات اومدن گفتن سیم کشی مشکل داره
الان درستش کردم اما قطعی دارم و سرعت کم
2 مگ حجمی مخابرات دارم که سرعت دانلود تا 750 کیلوبایت هم میرفت
از سر سیم هم امتحان کردم همینجوریه
چیکار کنم؟
زنگ زدم گفت مشکلی نداره![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)