اخه همین یه بازی اینجوری شد
تا فردا آپ میکنم اما بی کیفیته
اخه همین یه بازی اینجوری شد
تا فردا آپ میکنم اما بی کیفیته
بازی داره بهتر میشه با بازی کردن بیشتر...شما هم موافقین؟
سگ در سگ![]()
من تازه دو سه ماه فیفا بازی میکنم از همون اولین روز هم لجندری بازی میکردم اون اوایل که 6-5 تا میخوردم هی رسید به 3 تا 2 تا
امروز که دیگه 4 تا بازی دوستانه کردم با آرسنال و منچستر و رئال مادرید و یوونتوس
ارسنال 2-1 بردم منچستر 1- 0 بردم رئال 4-2 بردم با یوونتوس هم یک -یک تو پنالتی بردم
پیشرفت محسوسه![]()
کلا بتونی حفظ توپ رو خوب انجام بدی حله / دکمه l2 یا همون LT خیلی کاربرد داره تو بازی واسه حفظ توپ ، موقع گرفتن توپ هم این دکمه رو نگه دارید از وقتی LT میزنم کمتر توپام رو دفاع حریف میگیره
فکر نکنم ... تو راهنمای تاکتیک ها هم تمارض نبود
=====
کسی نگفت چطوری میشه دستور کنسل کرد ؟ اصلا میشه یا نه؟
فکر نکنم بشه اگر هم باشه به دردسرش نمیارزه چون تا بیای کنسل کنی طول میکشه و بهتره همون رو یا شوت کنی یا تو سر توپش کنی .
من نمیدونم روی چه درجه ای بازی کنم . بازی یه بار روی ورلد کلاس واسم سخته یه بار اسون .
میبینی یه بار 4 تا به رئال میزنم ولی میبینی باز از یک تیم دسته دومی میبازم . کلا قاعده و قانون نداره . اگه بزارم روی لجندری میبینم به صورت منطقی بازی رو میبرم . اما یه دفعه میبیی از یه تیم داغون 5 یا 6 تا میخورم . اصلا حساب کتاب نداره .
این LT یا همون حفظ توپ رو هم که اصلا خوشم نمیاد ازش و وقتی ازش استفاده میکنم بیشتر باعث میشه توپ از پام جدا بشه . من بیشتر از LT+RT استفاده میکنم واسه حفظ توپ و فقط تو کورس ها LT رو میزنم .
خدایی خیلی 13 بهتر بود . اصلا احتیاجی به این دکمه نبود واسه حفظ توپ .
به زودی یه فیلم تمام عیار از هوش مصنوعی فیفا واستون میذارم![]()
بزار تو اپارات![]()
سلام دوستان
اون چمن اچ دی که دوستمون چند صفحه قبل گذاشته بود چطوری میشه پاکش کرد؟
اره خیلی مسخره هست این ... همین دیروز من چند تا بازی دوستانه با تیم های قوی تو درجه لجندری بازی کردم که گفتم نتایج چند چند کردم و اکثرا بردماگه بزارم روی لجندری میبینم به صورت منطقی بازی رو میبرم . اما یه دفعه میبیی از یه تیم داغون 5 یا 6 تا میخورم
بعد رفتم کریر دو سه بازی اول بردم بعد با رایو وایکانوباختم خارج شدم از بازی که دوباره باهاش بازی کنم
بازم هر کاری کردم باختم!
معلوم نیست چطوریه صددرصد قدرتشون میبرن بالا و کلا خستگی ندارن بازیکن ها
من قبلا هم گفتم
اخه مگه میشه جوردی البا به مهاجمی که توپ زیر پاشه نرسه ؟ مهاجم حریف حتی اگه سرعتش هم 99 باشه توپ که زیر پاش بیاد نمیتونه با اون سرعت بدوه بعد مثلا با البا دنبالش میری که توپ رو بگیری عمرا بهش نمیرسی
دیروز یه بازی دوستانه اول فصل با یه تیمی افتادم که همه بازیکنهاش قدرتشون 65 بود تقریبا . ناکردارا از هم پشت 18 چه شوتهایی که نمیزدن .
بد نیست تیمهای ضعیف هم هر از چندگاهی خوب بازی کنن و بازی از اسونی درمیاد اما نه دیگه در حد چی که حتی با بارسا هم نتونی بزنیشون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)