تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 457 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من از فایر وال کومودو در کنار نسخه رایگان ویروس کش اویرا استفاده میکنم.
    ایا کمودو قابلیتی داره که بهم بگه در طول روز چقدر از پهنای باند اینترنتم استفاده شده و توسط کدوم برنامه؟(به تازگی اینترنت محدود خریدم و همش حجمم الکی داره میره ولی نمی دونم کجا.از برنامه های کنترل پهنا باند هم دل خوشی ندارم)
    2-میخام تنظیمات کمودو طوری باشه که دسترسی تمام برنامه هایی که از اینترنت اپدیت میخان رو ببندم ولی بازم خیلی اوقات میبینم بدون اجازه من بعضی برناممه ها به اینترنت وصل میش و دارن با سرور خودشون دیتا رد و بدل میکنند چطور میتونم جلوی این کار رو بگیرم
    3-قبلا تو فایروال اویرا یه گزینه بود به اسم ادونس که اگه فعالش میکردم کامپیوتر خیلی امن میشد مثلا دیگه کسی توی شبکه منو نمی دید یا مثلا خودم یا کس دیگه نمی تونستم به کامپیوترم ریموت دسکتاب بزنه یا با تیم ویویر کار کنه.ایا کومودو هم همچین قابلیتی داره؟
    4-فرق فایر وال با hipsچیه.چطور میتوونم تنظیمات هر دو رو روی حد اکثر قرار بدم
    5-منظور از out band in band چیه؟
    6-وقتی برنامه اجرا میشه فایروال پیام میده.من برنامه نخصصی رو لب تاب دارم.میخام اجرا بشه ولی نمیخام به اینترنت وصل بشه چون کرکش از کار میوفته.باید چیکارکنم؟
    ببخشید که سوالاتم زیاد شد
    سلام
    1. این قابلیت فعلا نیست
    2. شما میتونید در تنظیمات فایروال و در بخش قوانین برنامه ها، بر روی برنامه های مورد نظر کلیک راست کرده و ویرایش را انتخاب کنید و در تب مربوطه قوانین اتصال به اینترنت را مسدود دسترسی به اینترنت یا Blocked Application قرار بدین.
    برای مرورگر ها هم قوانین مرورگر و برای IDM فقط خروجی یا همان Outgoing تعریف کنید.
    در صفحه ی اصلی و در زیر مجموع فایروال گزینه ای بنام Stealth Mode هست که آن را بر روی Block Incoming All Connectionرا انتخاب کنید.
    خواندن مطالب زیر خالی از لطف نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه taoching's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیزم

بنده دیروز CIS نسخه 8 بتا را نصب کردم، منتهی هر فایل تصویری را که میخام توی سیستمم ذخیره کنم خطای Save As، There are no more files میده و هیچ چیزی را اجازه نمیده که سیو کنم! (ویندوزم 7 هست)!
    لطفا دوستان کارشناس اگر میتونن کمکم کنند! سپاسگزارم از لطفتون

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

با سلام و عرض ادب

بنده نسخه
    CIS نسخه 8 بتا را پاکش کردم، و بعد دیدم که مشکل سیو کردن عکس ها حل شد. بعد گفتم حتما بخاطر نسخه ی بتا هست این مشکل، برای همین نسخه CIS 7 را نصب کردم، اما دوباره این مشکل پیدا شد و دیدم که باز اجازه نمیده چیزی را ذخیره کنم تو سیستم! باز خطای Save As، There are no more files را میده! مجبور شدم کلا CIS را از روی سیستمم پاک کنم!

اینجا کسی نیست که به من کمک کنه و منو راهنمایی کنه؟!!

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام و عرض ادب

بنده نسخه
    CIS نسخه 8 بتا را پاکش کردم، و بعد دیدم که مشکل سیو کردن عکس ها حل شد. بعد گفتم حتما بخاطر نسخه ی بتا هست این مشکل، برای همین نسخه CIS 7 را نصب کردم، اما دوباره این مشکل پیدا شد و دیدم که باز اجازه نمیده چیزی را ذخیره کنم تو سیستم! باز خطای Save As، There are no more files را میده! مجبور شدم کلا CIS را از روی سیستمم پاک کنم!

اینجا کسی نیست که به من کمک کنه و منو راهنمایی کنه؟!!
    سلام

کومودو را نصب کردید تنظیم خاصی انجام میدادید؟ به نوع نرم افزاری که میخواستید فایل را ذخیره کنید بستگی داشت مثلا دانلود منیجری، چیزی؟ یا امتحان نکردید فایل در مسیری دیگری ذخیره میشه یا نه؟ تست کردید کومودو را غیرفعال بکنید، بعد فایلها دخیره بشه؟

6. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

سلام

کومودو را نصب کردید تنظیم خاصی انجام میدادید؟ به نوع نرم افزاری که میخواستید فایل را ذخیره کنید بستگی داشت مثلا دانلود منیجری، چیزی؟ یا امتحان نکردید فایل در مسیری دیگری ذخیره میشه یا نه؟ تست کردید کومودو را غیرفعال بکنید، بعد فایلها دخیره بشه؟

سلام دوست عزیزم
    سپاسگزارم که پاسخ دادید!

بار اول که cis 8 را نصب کردم تنظیمات اولیه انجام دادم، اما بعد که پاکش کردم و cis 7 را نصب کردم هیچ تنظیمی انجام ندادم، اما بازم مانع سیو کردن فایل های تصویری در سیستم میشه!
    کومودو را هم غیر فعال کردم، اما بازم نشد!
    ببینید فقط فایلهای تصویری مثل عکس را نمیتونم سیو کنم و ارور میده! وگرنه فایل های صوتی یا ویدئو را که با دانلود منیجر دانلود میکنم به راحتی ذخیره میشه و مشکلی نداره! اما مثلا یک تصویر یا عکسی را از فیس بوک یا هر جایی میخام ذخیره کنم، ارور میده و اجازه نمیده! اما الان که کومودو را پاک کردم، مشکل حل شده!

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

سلام

سلام دوست عزیزم

سپاسگزارم که پاسخ دادید!

بار اول که cis 8 را نصب کردم تنظیمات اولیه انجام دادم، اما بعد که پاکش کردم و cis 7 را نصب کردم هیچ تنظیمی انجام ندادم، اما بازم مانع سیو کردن فایل های تصویری در سیستم میشه!
    کومودو را هم غیر فعال کردم، اما بازم نشد!
    ببینید فقط فایلهای تصویری مثل عکس را نمیتونم سیو کنم و ارور میده! وگرنه فایل های صوتی یا ویدئو را که با دانلود منیجر دانلود میکنم به راحتی ذخیره میشه و مشکلی نداره! اما مثلا یک تصویر یا عکسی را از فیس بوک یا هر جایی میخام ذخیره کنم، ارور میده و اجازه نمیده! اما الان که کومودو را پاک کردم، مشکل حل شده!
    Last edited by taoching; 15-10-2014 at 22:18.

9. این کاربر از taoching بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

نسخه بتای جدید کومودو: COMODO Internet Security 8.0.0.4314 BETA

لینک دانلود:

البته نسخه قبلی قابل ارتقا به این بتای جدی هست (آپدیت داخلی).

11. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

13. 5 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

خب، نسخه 8.4314 روی سیستم نصبه و تا اینجا که مورد خاصی ندیدم، چهار theme موجوده که بجز Modern Theme که من خیلی خوشم نمیاد، مابقی خوب هستند و فرق چندانی ندارند، هر چند من از Flat Tile theme خوشم میاد. البته در رابطه با UI مهم اون بود که خلاصه وضعیت -Summary- توی پنجره اصلی داشته باشیم که Advanced View اینو فراهم میکنه، مخصوصا اینکه شما از این طریق به بخشهای مختلف تنظیمات کومودو دسترسی دارید. به طور کلی من از UI کومودو خیلی راضیم و نوار وظیفه هم که خیلی به کار میاد.

یکی از مواردی که اینجا دوستان باهاش مواجه بودند مشکل BSOD بوده که خیلی دوست دارم بدونم دوستانی که قبلا این مشکلو داشتند (اگر تا الان نسخه 8 را نصب کردند) وضعیت چطور بوده.

یک مورد دیگه که روی اعصاب بود قابلیت ارسال فایل برای کومودو بود که مدت زیادی کار نمیکرد. ولی به نظر میرسه کاملا حل شده و الان به درستی کار میکنه. و این باعث خوشحالیه.

و اما ویروسکوپ همچنان در حال کامل شدن است، و نشان این وجود داره که پروژه ای نیست که به بن بست بخوره یا از توان کومودو خارج باشه، یک تیم مجزا در حال کار روی ویروسکوپ و ساخت امضا هست. و البته چون فرآیند تولید امضا برای ویرسکوپ با آنتی ویروس متفاوت هست و امضاها مبتنی بر "رفتار بد" قرار داره. بنابراین پروسه رشد ویروسکوپ باید ارام به جلو بره ضمن اینکه قابلیت "عقبگرد" هم تعبیه شده برای ویروسکوب که این باز خودش داستان دیگه داره و طبعتا کار زیادی را مطلبه.

در کنار اینها توجه به سندباکس هم جزو موارد با اولویت بالا برای کومودو هست، ایجاد توازن بین "امنیت" و"آسایش" برای کاربران، علی الخصوص کاربران متوسط به پایین باعث میشه که کومودو دائما نگاه جدیدتری در رابطه با "سندباکس" داشته باشه تا هم امنیت حفظ بشه و هم غولی به اسم "سندباکس" ایجاد مزاحمت برای کاربر نکنه.

البته موراد ریز و درشت دیگه هم وجود داره از بهبود آنتی ویروس در تشخیص در پرفورمنس در پاکسازی عملکرد صیحح HIPS , فایروال و لیست سفید ، کار بر روی دسکتاپ مجازی و غیره. به انظمام رفع ایرادات و.. و.. و..

در هر صورت دوست دارم تمام این تلاشها ماحصلش سودی باشه که کاربر این وسط برباید!
    Last edited by Jadda; 17-10-2014 at 22:02.

15. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    بعضی کاربرا می گن که کار با Comodo سخته
    ولی من نصب کردم دیدم که حتی زبان فارسی هم داره
    واقعا خیلی خوبه که زبان فارسی رو اضافه کرده
    پشتیبانی هم داره
    پس چه دلیلی واسه سختی این نرم افزار وجود داره؟

17. 5 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •