سلام. منظورت از شفتالو اینه که بدون هیچ دردسری بالا میاد؟ اگه آره، دانلودش کنم...
سلام. منظورت از شفتالو اینه که بدون هیچ دردسری بالا میاد؟ اگه آره، دانلودش کنم...
دقیقا
لینک (باید عضو باشی) کلا سایت باحالیه خیلی از بازی های PC رو از اینجا دانلود کردم
ولی اگه فقط لینک های دانلودشو میخوای اینها پارت هاشه (هر پارت 5 گیگ البته پارت آخر یک گیگه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه میشه مگه داریم اصلاً
چه طور بعد اکسترکت 3 مگ شد 16 گیگ مطمئنی ویروس نیست؟ من که محاله باور کنم
دوستان فیک هستش تست نکردم ولی با هیچ نرم افزاری چنین چیزی ممکن نیس و هیچ گروهی این کارو نمیتونه اینکارو بکنه بنابراین الکی تست نکنید که همچین چیزی غیر ممکنه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
می تونی خودت دانلود کنی، ببینی! دقیقاً فایل های نصبه!
نه! بعید می دونم Fake باشه! البتّه از لحاظ فشرده سازی میگم؛ چون قبلاً دو سه تا گروه دیده بودم که فایل های خیلی سنگین رو تا حدّ 10 مگ پایین میاوردن بدون آسیب دیدن فایل ولی مسئله ای که من میگم، اینه که امکان نداره GTA V بعد از Extract حجمش 16 گیگ باشه! تازه CorePack تونست فقط با حذف بخش آنلاین که لینکاشم یکی از بچّه ها تو سوّمین پست بالایی گذاشت، حجم بازی رو به 31 گیگ برسونه!
دوستان لطفا بگید من چجوری رو این سیستم اجرا میشه؟
Cpu:4720hq
Ram:16gb
Gpu:gtx 965m
با تشکر
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
ممنون بابت لینک ها! فقط یه چیزی! کیفیّت تصویر بازی رو که مثل BlackBox پایین نیاوردن که حجمش شده باشه انقد؟ اگه آورده باشن، نمی خوام. برا من اوّل از همه کیفیّت مهمّه، نه حجم!
سلام. با کیفیّت 1080P Ultra اجرا میشه بدون لگ!
هر وقت فقط براتون جواب داد من هم می نصبم![]()
واقعا بهم می اد دیوونه باشم که این رو می گید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
عحب دنیایی شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)