سلام دوستان.یه سوال دارم.می خواستم بدونم st30 42 فیلم سه بعدی رو از رو فلش یا sd card اجرا می کنه؟
سلام دوستان.یه سوال دارم.می خواستم بدونم st30 42 فیلم سه بعدی رو از رو فلش یا sd card اجرا می کنه؟
اصلا میشه بگین چه جوری میتونم با st30 فیلم 3d ببینم.با فلش با هارد اکسترنال یا بلوری بخرم .راستی شنیدم المپیک 2012 3d قرار پخش بشه . ر س ی و ر من k9k9full hd هست.میتونم ببینمش.ارزونترین راه واسه دیدن فیلم 3d چی هست؟تو سایت های torrent پر از فیلمهای 3d واسه دانلود هست.دانلود کردمشون چه جوری ببینم؟
بچه هامن فردا میرم vt30 50 بگیرم فایلای mkv رو راحت میخونه؟
یه جوونمرد به بنده حقیر بگه من که خوره فیلم هستم و روزی 3،4 ساعت فیلم میبینم و اکثر قریب به اتفاق فیلم ها حالت سینما اسکوپ هستن بعد از آب بندی مشکل image retention چقدر احتمال داره پیش بیاد؟
mkv پخش میکنه البته نه همه فایلهای mkv رو .بعضی وقتها بعضی ها رو بدن صدا پخش میکنه.برای کامل تر شدن خریدتون بهتره یه مدیا پلیر اچ دی هم بخرین.
سلام دوستان ارزونترین راه دیدن فیلم 3d چیه؟اخه تو سایتهای تورنت پر از فیلمهای 3d هست.اگه دانلود کنم میتونم تو فلش بریزم و ببنم؟
سلام:
لطفا" بفرماييد که تلويزيون sharp led 830 و panasonic plasma vt30 کدام از نظر کيفيت تصوير بهتر هستند؟
از اينکه وقت می گذاريد و راهنمايی می کنيد، بسيار سپاسگزارم
روی فلش فکر نکنم بتونی بریزی واسه اینکه حجم فیلمای سه بعدی زیاده روی فلش با fat32 فایلای با حجم بالای 4 گیگ نمیشه ریخت.
چند درصد استفاده شما سینما اسکوپ (نوارسیاه بالا و پایین) و چند درصد استفاده شما به صورت استاندارد قدیمی 4 به 3 (نوار سیاه در چپ وراست) هستش ؟
image retention یعنی اثر موقتی تصویر توی بد ترین حالت چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه که اونم در 99 درصد مواقع متوجه نمیشی چون اگرم پیش بیاد فقط روی بک گراندای خیلی تیره یا خیلی روشن قابل دیدنه... پلاسماها به مرور زمان مشکل ir براشون کمتر پیش میاد تازه پلاسماهای جدید سیستمای ضد سوختن پیکسل دارن واسه همین اصلا اصلا نگران این موضوع نباش من الان خیلی وقته پلاسما دارم هیچ مشکلی نداره برو با کیفیت خارق العادش روی فیلمای hd زندگی کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)