تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 720 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوال دارم.می خواستم بدونم st30 42 فیلم سه بعدی رو از رو فلش یا sd card اجرا می کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اصلا میشه بگین چه جوری میتونم با st30 فیلم 3d ببینم.با فلش با هارد اکسترنال یا بلوری بخرم .راستی شنیدم المپیک 2012 3d قرار پخش بشه . ر س ی و ر من k9k9full hd هست.میتونم ببینمش.ارزونترین راه واسه دیدن فیلم 3d چی هست؟تو سایت های torrent پر از فیلمهای 3d واسه دانلود هست.دانلود کردمشون چه جوری ببینم؟

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه هامن فردا میرم vt30 50 بگیرم فایلای mkv رو راحت میخونه؟

4. این کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه جوونمرد به بنده حقیر بگه من که خوره فیلم هستم و روزی 3،4 ساعت فیلم میبینم و اکثر قریب به اتفاق فیلم ها حالت سینما اسکوپ هستن بعد از آب بندی مشکل image retention چقدر احتمال داره پیش بیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه هامن فردا میرم vt30 50 بگیرم فایلای mkv رو راحت میخونه؟
    mkv پخش میکنه البته نه همه فایلهای mkv رو .بعضی وقتها بعضی ها رو بدن صدا پخش میکنه.برای کامل تر شدن خریدتون بهتره یه مدیا پلیر اچ دی هم بخرین.

7. 3 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان ارزونترین راه دیدن فیلم 3d چیه؟اخه تو سایتهای تورنت پر از فیلمهای 3d هست.اگه دانلود کنم میتونم تو فلش بریزم و ببنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام:
    لطفا" بفرماييد که تلويزيون sharp led 830 و panasonic plasma vt30 کدام از نظر کيفيت تصوير بهتر هستند؟

از اينکه وقت می گذاريد و راهنمايی می کنيد، بسيار سپاسگزارم

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان ارزونترین راه دیدن فیلم 3d چیه؟اخه تو سایتهای تورنت پر از فیلمهای 3d هست.اگه دانلود کنم میتونم تو فلش بریزم و ببنم؟
    روی فلش فکر نکنم بتونی بریزی واسه اینکه حجم فیلمای سه بعدی زیاده روی فلش با fat32 فایلای با حجم بالای 4 گیگ نمیشه ریخت.

11. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه جوونمرد به بنده حقیر بگه من که خوره فیلم هستم و روزی 3،4 ساعت فیلم میبینم و اکثر قریب به اتفاق فیلم ها حالت سینما اسکوپ هستن بعد از آب بندی مشکل image retention چقدر احتمال داره پیش بیاد؟
    چند درصد استفاده شما سینما اسکوپ (نوارسیاه بالا و پایین) و چند درصد استفاده شما به صورت استاندارد قدیمی 4 به 3 (نوار سیاه در چپ وراست) هستش ؟

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

image retention یعنی اثر موقتی تصویر توی بد ترین حالت چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه که اونم در 99 درصد مواقع متوجه نمیشی چون اگرم پیش بیاد فقط روی بک گراندای خیلی تیره یا خیلی روشن قابل دیدنه... پلاسماها به مرور زمان مشکل ir براشون کمتر پیش میاد تازه پلاسماهای جدید سیستمای ضد سوختن پیکسل دارن واسه همین اصلا اصلا نگران این موضوع نباش من الان خیلی وقته پلاسما دارم هیچ مشکلی نداره برو با کیفیت خارق العادش روی فیلمای hd زندگی کن.

14. 7 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •