سلام
دوستی میشناسم که تا حالا ۸ امین سیم کارت هدیشو همینطور دریافت کرده![]()
سلام
دوستی میشناسم که تا حالا ۸ امین سیم کارت هدیشو همینطور دریافت کرده![]()
برای دوستم 3 بار اومد
خب چرا چند بار سیم کارت هدیه میدن؟
سلام
فکر نمیکنم اشتباهی باشه
شاید برای افزایش تعداد مشترکین
طرح ویژه عید فطر
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات
رایتل بهمناسبت عید سعید فطر و به پاس همراهی شما مشترکین عزیز، در روزهای تعطیل ویژه جشن بزرگ مسلمانان، هدایایی را برای شما فعال میسازد. این هدایا به شرح زیر میباشند:
مشترکین سیمکارتهای اعتباری و دایمی:
این دسته از مشترکین گرامی میتوانند از تماس صوتی رایگان درون شبکه به صورت نامحدود در دو روز تعطیلات عید فطر (27 و 28 تیر ماه) استفاده نمایند.
مشترکین سیمکارت های دیتا:
این دسته از مشترکین گرامی میتوانند از پیامک رایگان درون شبکه به صورت نامحدود در دو روز تعطیلات عید فطر (27 و 28 تیر ماه) استفاده نمایند.
نکته:استفاده از هدیه رایتل، ویژه عید فطر، در حالت رومینگ ملی میسر نمیباشد.
Sent from my Vsun H9 using Tapatalk
این که هیچی نیست.من رایتل گرفته بودم سری اول عید میشد و مناسبتی میشد نت رایگان میداد مثلا تو عید میداد ساعات شلوغی 2 گیگ میداد یادم هست ماه رمضان 1.5 گیگ داده بود تو زمان اوج مصرف الان چی جدیدا نمیده اصن
رایتلی های عزیز این اینترنت پایه رایتل واقعا با سرعت 16 کیلوبایت عرصه میشه؟ یا بالاتره؟رایتل روش میشه با این سرعت اینترنت بده؟!
من تازه رایتلی شدم فعلا دارم 500 مگ هدیه رو خرج میکنم که سرعتش حداکثر 140 کیلوبایته
واسه من تا 175 کیلوبایت میره ثابت هست.کم و بیش هم روی 150 کیلوبایت
تست سرعت رایتل بسته پایه سرور خارجی
در اصفهان که داغون ترین اینترنت را معمولا داره:
ایرانسل هم تست گرفتم حدود ۱.۵ مگابیت بود. علاوه بر اینکه به ندرت جایی انتن داشت.
ایرانسل همش هیاهو داره!
Sent from my iPhone 6
بازم سرعت خوبی داد به شما.الان شما سرور داخلی گرفتی چند مگابیت داد.بعدش سرعت پایه تا چند مگابیت میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)