منم می خواستم همینو بگم
پیدا کردم.از پشت دروازه با کات بیرون پا توپ را می ندازه تو گل!!
لینک لیچ شده:
لینک یو *تی*وب:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم می خواستم همینو بگم
پیدا کردم.از پشت دروازه با کات بیرون پا توپ را می ندازه تو گل!!
لینک لیچ شده:
لینک یو *تی*وب:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by وین رونی; 28-01-2011 at 11:37.
یکی لطف کنه توضیح بده چرا رونالدینیو رفت فلامینگو . اونم با این مبلغ پایین !!. یعنی هیچ تیمی نمیخواستش ؟؟؟؟؟
.
دمت گرم![]()
مطمئنا اینطور نبود ، و حتی شایع بود من سیتی هم خواهان اون هست و چند تیم لیگ برتری دیگه ، ولی بازیکن هایی که اشباع میشن از شهرت و موفقیت ، معمولا علاقه دارند سالهای آخر زندگی ورزشی حرفه ایشون رو معمولا در وطن بگذرونند ، یا به تیمهای سطح دو برن برای ماجراجویی و چالش و تجربه ی جدید ( نمونه ی بارز حالت دوم فان نیستلروی و رائول هستند ، البته به دوستان ژرمن دوست برنخوره ، در مثل مناقشه نیست ، و این دو هم تقریبا اجبارا مجبور به ترک تیمشون شدند ولی برای چالش جدید آماده بودند)یکی لطف کنه توضیح بده چرا رونالدینیو رفت فلامینگو . اونم با این مبلغ پایین !!. یعنی هیچ تیمی نمیخواستش ؟؟؟؟؟
درباره رائول آره ولی هیچ تیمی به جز هامبورگ خواهان نیستلروی نمک نشناس نبود.
وقتی رئال بیرونش انداخت هامبورگ بهش کمک کرد که دوباره بتونه نزدیک به سطح قبل از مصدومیتش بشه که میخواست تا کمی به فرم قبلیش نزدیک شده برگرده همونجایی که با تیپا انداختنش بیرون که واقعا لذت بردم هامبورگ اجازه نداد جدا بشه و بره.
پش انتقال سوارز به لیورپول چی شد ؟
فکر کنم انتقال سوارز قطعی شده دیروز خودم تو اخبار ورزشی شنیدم![]()
فکر کنم انتقال تورس به چلسی هم داره خیلی جدی میشه
اگه بیاد که قاعدتا باید در صدر این لیست قرار بگیره
ظاهرا دو تیم قصد دارن تا تورس و آنلکا رو با هم طاق بزنن!![]()
گزارش تصویری از حضور افشین قطبی در جشن آغاز فصل باشگاه شیمیزو
افشین قطبی در جشن آغاز فصل جدید باشگاه شیمیزو در میان هواداران حضور یافت و از انها دعوت کرد تا در بازیهای شیمیزو استادیوم را پر کنند. او دوباره از شیزوکا به عنوان خانه دومش یاد کرد و اینکه پس از قهرمان کردن شیمیزو در ژاپن، این تیم را در آسیا نامبر وان خواهد کرد!
پی نوشت : خانه ی دوم ، قهرمان آسیا ،احتمالا بعد از هر بازی قلب شیر و سازمان داری ، ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)