آره عزیز مطمئن باش نمیشه بچه دار شد.
آره عزیز مطمئن باش نمیشه بچه دار شد.
مثل اینکه Bethesda هم دبّه کرده نمیخواد این ماه Dawnguard رو واسه PC و PS3 ریلیز کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Bethesda won't be launching Dawnguard in July, with the developer confirming the critical 1.7 update won't hit PS3 for weeks.
Published on Jul 26, 2012
Skyrim's PS3 players will have to wait a little longer for the Dawnguard expansion - Bethesda has [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that the 1.7 update required before installing the DLC won't be coming to Sony's console for weeks.
Bethesda has yet to confirm a release date for Dawnguard on PS3 and PC after it launched for Xbox 360 on 26 June - as of today [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
It's unclear if PC players will get to play Dawnguard earlier, given that the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - in beta - on Steam.
PS3 gamers are getting the features from update 1.6 rolled into 1.7 - which includes the addition of mounted combat as well as numerous fixes - meaning that they'll need to update to version 1.7 before they're able to play Dawnguard.
هاروست مون یا سیمس که نیست عزیز بازی RPG یه![]()
خوب دوستان خوبم سلام.من بلد نيستم نظر سنجي بزارم اگر كسي بلد هستش بي زحمت چند تا نظر سنجي بزاره.مثلا با كدوم نژاد بيشتر حال مي كنيد يا از كدوم Armor تو اسكايريم بيشتر خوشتون مياد و از اينجور چيزا ديگه.دوست دارم نظر دوستان رو بدونم.
دوستان تو dragonsreech يك در چوبي قديمي پيدا كردم كه درش قفله.آيا واسش كوئستي هست؟كليدش كجاست؟
فکر کنم هست؟باید از پسر بچه ی یارل ماموریت رو بگیری.
میشه.
تو زیرزمین کالج جادوگری یه جا هست به اسم atronach forge که میشه خیلی چیزا از جمله عصا جادوگری ساخت.
که باید recipe هاش رو که به صورت کاغذه پیدا کنی.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
من رمز چند تا از قوی ترین سلاح های بازی رو میخوام...
همچنین یه رمزی که آخرین level قدرت ها رو داشته باشم...
این رمز ها توی سایت های خارجی هست ولی با رمز بازی بی مزه میشه
بدون رمز خیلی بهتره![]()
من توی مرحله هستم که یه گوی بزرگ طلایی با چند تا پنجره دایره سبز هست فکر کنم اسمش Elder Scrolls بود هر چی اون کلید های بالا رو میزنم اتفاقی رخ نمیده لطفا راهنمایی کنید
توی همون مرحله ای که قبیش باید چند تا آدم مکانیکی طلایی رو بکشی
سریع راهنمایی کنید لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه سوال دیگه چه طوری جادو های جدید رو باید به دست آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)