تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 403 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام اصلا لازم نیست گوشیتون رو فلش کنید این مشکل کاملا طبیعیه وارد محیط cwm شوید و گزینه ی full wipe رو انتخاب کنید تا درست بشه
    ببخشد این کار اخری رو که خیلی هم مهمه یادم رفته بود بهتون بگم.
    سلام دوست عزیز
    میدونید دوست عزیز دوباره از نوشته سونی اریکسون بالا تر نمیریه. دیگه چاره ای ندارم جز فلش . حالا هرکار می کنم فلش هم نمیشه. رام اصلیش fif رو هم دانلود کرده بودم . نمی دونم اشکال از چیه که نمیشه.
    یکسره دو نوشته سیاه و قرمز میاد و میره : اینم تصویرش :

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. اشکال ازچیه؟
    شادباشید

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام دوستان یه سئوال من قبلا گوشی سی7 و اس 2 داشتم آیا تاچش در حد سی 7 هست؟ آخه بعضی گوشی ها را باید فشارداد تا تاچشش عمل کنه
    سلام.

بله این گوشی هم تاچش خازنی هست و مقاومتی و فشاری نیست

3. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام آلان نو این گوشی چند شده؟؟؟
    سلام
    استعلام قیمت دیجی کالا برای بی گاران و با گارانتی پارس کامتل 12 ماهه به ترتیب 284 و 303 هزار تومان میباشد

که تبعا قیمت بازار حدودا 5 -15 هزار تومان نهایت پایین تر میباشد

---------- Post added at 05:08 AM ---------- Previous post was at 05:04 AM ----------

سلام.

بله این گوشی هم تاچش خازنی هست و مقاومتی و فشاری نیست
    در تکمیل صحبت های سرکار خانم شیرین

اما غالبا تاچش مولتی نمیباشد
    در کل این گوشی با 2 سنسور تاچ ارائه شده که در بعضی موارد غابلیت ارتقا به مولتی تاچ را دارا و در سایر موارد تک تاچ میباشد...
    Last edited by AMIRHJ; 28-02-2012 at 05:13.

5. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    میدونید دوست عزیز دوباره از نوشته سونی اریکسون بالا تر نمیریه. دیگه چاره ای ندارم جز فلش . حالا هرکار می کنم فلش هم نمیشه. رام اصلیش fif رو هم دانلود کرده بودم . نمی دونم اشکال از چیه که نمیشه.
    یکسره دو نوشته سیاه و قرمز میاد و میره : اینم تصویرش :

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. اشکال ازچیه؟
    شادباشید
    این ارور داره میگه گوشیت روشنه از خاموش بدم گوشیت مطمئن باش

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

این ارور داره میگه گوشیت روشنه از خاموش بدم گوشیت مطمئن باش
    من وقتی گوشیم خاموشه دکمه back رو نگه می دارم و کابل رو وصل می کنم و تا کی باید دکمه بک رو نگه دارم و منتظر بمونم .

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بعد یک سوال دیگه که داشتم این بود که چه کار کنم که وقتی دارم رامی رو نصب کنم یا عوض کنم مشکل بالا نیامدن گوشی پیش بیاد. (فلش کردن اتفاق نیفتد) . آخه این دومین باره که این اتفاق میافته و من مجبور میشم گوشی رو فلش کنم.
    حالا هم می خوام فلش کنم هم نمیشه. می برم مغازه این کار رو انجام میدن . من نمیدونم اشکال از کجاست . خیلی ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید.
    شاد باشید
    Last edited by ALI . R; 28-02-2012 at 16:59.

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام ترمیناتور گوشیت رو خاموش کن سپس در حالی که دکمه ی بک رو گرفتی اونو به کابل وصل کن یک نور سبز بالای گوشیت روشن میشه باید صبر کنی تا پایین برنامه یه چیزی پر بشه اگه انتی ویروس داری اونو حذفش کن بر منم همینطور بود بعد از اینکه انتی ویروس رو حذف کردم درست شد
    ترمیناتور این مشکل برای این پیش میاد که شما بعد از نصب رام در محیط cwm گزینه ی full wipe یا همون factory ریسیت رو نمیزنید اگه اینکار رو نکنید کاملا طبیعی برای گوشیتون مشکل ایجاد بشه اتفاقا برای منم چند بار به خاطر یکسری مشکلات دیگه رو ارم سونی اریکسون گیر کرده اما چون بوت لودر گوشیم با بود با عوض کردن کرنل درست شد منم به شما پیشنهاد میکنم بوت لودر گوشیتون رو در صورت امکان با همون شرایطی که بهتون گفتم بازش کنید من داخل نصب رام اقا سینا بهتون گفته بودم باید فول وایپ کنید چرا اینکارو نکردید؟

10. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام ترمیناتور گوشیت رو خاموش کن سپس در حالی که دکمه ی بک رو گرفتی اونو به کابل وصل کن یک نور سبز بالای گوشیت روشن میشه باید صبر کنی تا پایین برنامه یه چیزی پر بشه اگه انتی ویروس داری اونو حذفش کن بر منم همینطور بود بعد از اینکه انتی ویروس رو حذف کردم درست شد
    ترمیناتور این مشکل برای این پیش میاد که شما بعد از نصب رام در محیط cwm گزینه ی full wipe یا همون factory ریسیت رو نمیزنید اگه اینکار رو نکنید کاملا طبیعی برای گوشیتون مشکل ایجاد بشه اتفاقا برای منم چند بار به خاطر یکسری مشکلات دیگه رو ارم سونی اریکسون گیر کرده اما چون بوت لودر گوشیم با بود با عوض کردن کرنل درست شد منم به شما پیشنهاد میکنم بوت لودر گوشیتون رو در صورت امکان با همون شرایطی که بهتون گفتم بازش کنید من داخل نصب رام اقا سینا بهتون گفته بودم باید فول وایپ کنید چرا اینکارو نکردید؟
    تشکر از راهنمایی شما.
    درسته همون طور که گفتید چراغ سبز روشن میشه . من آنتی ویروسم کاسپراسکای است . غیرفعالش کنم نمیشه ؟ بعد گفتید یک چیزی پر بشه چیه ؟ برای من همونطور که بالا اشاره و تصویرش رو هم گذاشتم اون نوشته ها هی میاد و میره. شما مطمئن هستید اگر حذف کنم درست میشه؟ به نظرمن انگار کابل رو وصل می کنم کامپیوتر گوشی رو نمیشناسه.

12. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام دوست من اره احتمالا مشکل از انتی ویروست باشه چون برای منم همینجور بود و کامپیوتر گوشی رو نمیشناخت اما بعد از اینکه انتی ویروس nod رو حذف کردم درست شد فکر کنم کسپر رو غیر فعال کنی درست بشه اول غیر فعال کن اگه دیدی درست نشد حذفش کن ولی فکر کنم کسپر اسکای غیر فعال کردنش کافی باشه اون نود هست که باید حذفش کنی.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوست من اره احتمالا مشکل از انتی ویروست باشه چون برای منم همینجور بود و کامپیوتر گوشی رو نمیشناخت اما بعد از اینکه انتی ویروس nod رو حذف کردم درست شد فکر کنم کسپر رو غیر فعال کنی درست بشه اول غیر فعال کن اگه دیدی درست نشد حذفش کن ولی فکر کنم کسپر اسکای غیر فعال کردنش کافی باشه اون نود هست که باید حذفش کنی.
    من همین الان موبالمو بردم بیرون برام فلش کرد و همین الان گرفتم . اون مردی که فلش کرد میگه یک دستگاهی است 300هزار تومن که با اون فلش میکنه . و 4تومن هم از من گرفت . این البته دومین باره. الان دوباره رام آقا سینا رو نصب کرد. اون تم ها شو و آپدیتشو که باید تو cwm نصب بشه هم اونهارو هم نصب کردم . و factoryرو زدم و ریست کردم باز هم دوباره مثل همون بالا نمی آد . همین الان شد. به نظر شما چه کار کنم . دوباره بدم به اون مرده یا خودم می تونم درست کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •