آره من خیلی تنوع طلب هستم. مطمئنا 30 میلوشو که مصرف کنم دیگه خاک میخوره
اهواز گرمسیره ولی وقتی سرد بشه چون هواش خشکه هرچقدر هم بپوشی باز از درون میلرزی![]()
آره من خیلی تنوع طلب هستم. مطمئنا 30 میلوشو که مصرف کنم دیگه خاک میخوره
اهواز گرمسیره ولی وقتی سرد بشه چون هواش خشکه هرچقدر هم بپوشی باز از درون میلرزی![]()
بله تست کردم.به نظرم خیلی شباهت به آزارو ویزیت داره.بویه نسبتا گرم و بخور مانند.تا 25 میارزه
یه زمانی آزارو ویزیت هم 32 بود.همون موقع دانهیل قرمز هم 32 بود که گرفتم.حالا 50 میلش شده 68 تومن.
مخلص علی آقای گل...
این کاری که شروع کردی واقعا دست مریزاد داره..دوستان دیگه هم اگر بتونن تو این وضعیت گرونی به همدیگه کمک بکنن تا ارزون تر بشه خرید کرد عالی میشه...
علی آقا اسمیت اند وسون رو هم بی زحمت این دفعه رفتی بپرس...
در مورد سایتی که بشه قیمت هاش رو مرجع گرفت همونطوری که علی آقا گفتند مرجع کاملی وجود نداره و قیمت ها همیشه نوسان داره و هیچ سایتی نیست که بطور مطلق قیمت هاش کمتر از باقی سایت ها باشه معمولا یه عطر رو یه سایت ارزون تر میده و عطر دیگه رو سایت دیگه..
ولی یکی از سایتهایی که قیمت های معقول و خوبی داره و جنساشم تضمینی اصل و بدون مشکل هستند فراگرانس ایکس هست
این سایت هم نسبتا آرشیو بزرگی داره و هم فروش خیلی بالایی داره بخاطر قیمت مناسب و سرویس خوبی که توی آمریکا و حتی باقی کشورها میده...سایتهای زیادی هست ولی به نظر من هیچ سایت فروش عطری در آمریکا بهتر از این سایت نیست...توی جهان هم استراوبری تونسته جای خودش رو باز بکنه و همه ازش راضی هستند...ولی قیمتهاش زیاد پایین و بالا میشه و ثبات نداره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چاکریم.
چشم برم براتون قیمت میگیرم حتما .ولی اون رو یجا دیگه داره ولی اونم آدمه بدی نبوده تا حالا
............................................
راستی آقا فرید بین دیور هوم اینتنس و m7 یه شباهته خیلی کوچیک احساس میکنم.حالا نمیدونم اشتباه
میکنم یا نه؟شما که دوتاشون رو داری نظرت چی هست؟کدومشون رو بیشتر دوست داری و دلنشین
تره؟اوپیوم در حده اینا هست؟
سلام به بروبچه های اهل عطر و خشبو کننده
من تو این چیزا بی تجربه هستم اگر میشه یه کم منو راهنمایی کنید اگر دیده باشید عطر های میوه ای هم هستند مثل سیب و لیمو هندوانه و یا دخت کاج یا خیلی چیز هایی دیگه من دنبال عطر گردو یا درخت گردو هستم منظورم شما وقتی در یه کارتن مغز گردو رو باز میکنید یه عطر گردو از اون کارتون میزنه بیرون حالا من دنباله یه عطری میگردم که این عطر گردو رو داشته باشه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
در ادامه صحبتهای شما دوست عزیز عرض میکنم که دوستانی که میخوان اطلاعاتی از مصرف کننده های هر ادکلن و نظراتشون رو بدونن توی همین سایت فراگرنس ایکس میتونن به این مهم دست پیدا کنن. در زیر هر محصولات استفاده کننده ها نظراتشون رو بیان کردن که میتونه کمک خوبی برای دوستان باشه
اونایی که شما میفرمایید اسانس هستن.ادکلن هست که نته گردو هم توش بکار رفته باشه ولی خب مطمئنا
خالص نیست و همراهه ترکیباته دیگه حس نمیشه.
علی آقا متاسفانه من شبهاتی بینشون نمیبینم. البته شامه ها با هم متفاوته. مثلا خیلی ها همین دیور هوم اینتس رو خیلی روی شیرینیش تاکیید میکنن و میگن انگار توی شیرینی پزی قرار داری. ولی من ضمن تاکید روی شیرین بودنش اون رو بیشتر ادویه ایی و تلخ میدونم و هر چه زمان بیشتر سپری بشه بیشتر ادویه ایی میشه. البته نظر منه.
در مورد مقایسه باید بگم که داری سه کار فوق العاده رو مقیسه میکنی و نظر دادن کلی خیلی سخته. ولی من به شخصه opium رو بیشتر دوست دارم.
از پودری بودن بوی اینتنس هم خوشم میاد و وقار و بزرگ منشیه ام7
کلا هرسه کارهای شایسته و بزرگی هستن.
همه چیز هم بر میگرده به سلیقه که من اوپیوم رو بیشتر از این دو دوست دارم.
کلی هم دنبال نسخه پرفیوم این اوپیوم گشتم و میگردم ولی متاسفانه پیدا نمیکنم. باور کن 5-6 ساله دنبالشم چون خیلی برام مهمه
دقیقا همینه که میگی .من 3 بار دیور هوم ایتنس رو بو کردم ولی با اینکه دوبارش از یه مغازه و یک نمونه بود هر دفعه یه بویی رو حس کردم.دفعه اول اینقدر شیرین بود که حالت تهوع گرفتم.
بعدش یدفعه حس کردم بویه توتونه فوق العاده خوشبویی میده که احتمالا تداخل داده بودم و مشامم پر شده بوده.
دفعه بعد بویه شیرینی توش حس کردم که همراه با تلخی بود که اولین چیزی که یادم اومد همین ام 7
بود.احتمالا بویه مشکش مثله هم هست.
حالا یه چیزه جالب هم هست که این ادکلن ورژن 2007 اش با 2011 نت هاش فرق دارهیعنی کاملا متفاوت
باید باشه.
اپیوم خیلی به کارهایه دیگه ی ایو سن لورن شباهت داره و به واقع امضاش توش هست ولی تو ام 7 احساس
نمیشه.
قبول دارم هر سه تاشون جایه تامل دارن و قوی هستن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)