تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 646 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام یه گوشی با کلاس تا 850 بهم پیشنهاد بدین . کیفیت صفحه خیلی برام مهمه و همنطور سرت و کیفیت ساخت
    خودم نطرم رو موتورلا جی MOTO G هست . بهترین گزینه تا این قیمت چیه ؟؟؟ ممنون از همه

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه گوشی تا 500 تومن میخام واسه یکی از دوستام
    به زیباییش خیلی اهمیت میده و ازین هواوی و آلکاتلو اینا خوشش نمیاد
    صفحه نمایش هم 4:3 به بالا
    چی می پیشنهادین؟؟؟
    یه چندتا پیشنهاد کنین کی انتخاب کنیم
    تنکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام یه گوشی با کلاس تا 850 بهم پیشنهاد بدین . کیفیت صفحه خیلی برام مهمه و همنطور سرت و کیفیت ساخت
    خودم نطرم رو موتورلا جی MOTO G هست . بهترین گزینه تا این قیمت چیه ؟؟؟ ممنون از همه
    حاجی تو این رنج قیمت میتونی xperia sp بگیری
    شاید در نگاه اول صفحه ش دلتو بزنه اما بعدا میبینی که از هر گوشی دیگه ای تو این رنج بهتره حتی از l9 lg و چیزای دیگه . سخت افزاری هم که حرف نداره الان طرفای 760 تومنه تو بازار

samsung s2 plus هم از نظر صفحه حرف نداره سوپرو آمولد پلاسه اصن یه وضی ولی خب من پیشنهاد میکنم نگیری چون الان تو بازار فقط رفرشش هست

htc one xl اینم گوشیه خوبیه

یه مدل دیگه هم هست که خیلی صفحه خوبی داره lg g2 که باید فقط یه 850 هزار دیگه بزاری روش

در کل تو این رنج قیمت گوشی زیاده ولی شک نکن که بهترین xperia sp هستش

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید موتو جی خریداری شد .ولی هنوز نیومده . فقط کابل یو اس بی داره . شارژر دیگه هم بهش میخوره .مثل گالکسی ها

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین این دوتا گوشی کدومو رو انتخاب کن(Samsung Galaxy Ace 3 یا Samsung Galaxy S Duos 2 S7582
    )
    هردو مدل گوشی تو بازار خیلی کمیاب هست .نه اینکه بگم چون گوشی تاپی هست نه ولی نمیدونم چرا کمه تو بازار.
    جالبه همه چیزشون شبیه همه انگار برادرای دوقولوی همن .ولی به نظر من رم تو گوشی های هوشمند بسیار تاثیر داره همینکه ac3رمش بیشتر خیلی مزیته ضمن اینکه 3گرم سبکتر که زیاد محسوس نیست وهمچنین
    به نظر میاد باتری به نسبت بهتری داشته باشه وهم چنین ضخامت یک میلیمتر کمتر که فکر کنم تو زیبایی ac3 تاثیر زیادی نسبت به s dousداشته باشه .منم پنجشنبه اینهفته دارم میرم علاعدین دنبال یکی از این دومدل
    ولی جالب راجب گرافیک هیچکدوم چیزی ننوشته و اینکه AC3چقدر حافظه دراختیار کار بر قرا میده ؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از اینکه نظردادید من فردا پنجشنبه میرم بازار علاعدین اگه کسی اطلاعتی راجب این گوشی داره خواهشن بگه ثواب داره .واینکه تو بازار اصلا پیدا میشه به راحتی یانه /

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بین این دوتا گوشی کدومو رو انتخاب کن(Samsung Galaxy Ace 3 یا Samsung Galaxy S Duos 2 S7582
    )
    هردو مدل گوشی تو بازار خیلی کمیاب هست .نه اینکه بگم چون گوشی تاپی هست نه ولی نمیدونم چرا کمه تو بازار.
    جالبه همه چیزشون شبیه همه انگار برادرای دوقولوی همن .ولی به نظر من رم تو گوشی های هوشمند بسیار تاثیر داره همینکه ac3رمش بیشتر خیلی مزیته ضمن اینکه 3گرم سبکتر که زیاد محسوس نیست وهمچنین
    به نظر میاد باتری به نسبت بهتری داشته باشه وهم چنین ضخامت یک میلیمتر کمتر که فکر کنم تو زیبایی ac3 تاثیر زیادی نسبت به s dousداشته باشه .منم پنجشنبه اینهفته دارم میرم علاعدین دنبال یکی از این دومدل
    ولی جالب راجب گرافیک هیچکدوم چیزی ننوشته و اینکه AC3چقدر حافظه دراختیار کار بر قرا میده ؟
    من چند روز پیش ace 3 خریدم تا حالا که خوب بوده راضی هستم. فکر کنم ace 3 بهتر از s dous باشه رمشم بیشتره ولی باز دوستان دیگه هستن راهنمایی می کنن

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

می بخشید این سوال بی ربط رو اینجا مطرح می کنم. چون اساتید بیشتر تو این تاپیک هستن مجبور شدم اینجا مطرح کنم.

دنبال یه اسپیکر همراه واسه موبایل می گردم که صدای شفاف و بیس خوبی داشته باشه. سایز کم و قدرت زیاد و شارژی بودن اصلاً برام مطرح نیست. فقط کیفیت صدا و بس. زیاد سرچ کردم اما چون تا حالا نداشتم و ندیدم به نتیجه ای نرسیدم.

بازم عذر خواهی می کنم که اینجا مطرح کردم. شرمنده ام
    Last edited by poonel; 06-03-2014 at 03:02.

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

می بخشید این سوال بی ربط رو اینجا مطرح می کنم. چون اساتید بیشتر تو این تاپیک هستن مجبور شدم اینجا مطرح کنم.

دنبال یه اسپیکر همراه واسه موبایل می گردم که صدای شفاف و بیس خوبی داشته باشه. سایز کم و قدرت زیاد و شارژی بودن اصلاً برام مطرح نیست. فقط کیفیت صدا و بس. زیاد سرچ کردم اما چون تا حالا نداشتم و ندیدم به نتیجه ای نرسیدم.

بازم عذر خواهی می کنم که اینجا مطرح کردم. شرمنده ام
    شما تا چقدر می خواین خرج کنین؟

iHome iDM8 Portable Bluetooth Speaker هست، با قیمت 320 تومان.

و

Sony Wireless NFC Speaker SRS-BTV5 هم هست با قیمت 230 تومان. ( باتوجه به قیمتش، به صرفه تره )

تو رنج های بالاتر هم، اسپیکرهای بهتری هم هست.

مثل Yamaha TSX 70 با قیمت 923 تومان.

10. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض زیر ۱ تومن (ترجیحا زیر۹۰۰)

سلام
    چیزایی که برام مهمه

دوربین هم حالت فیلم برداری و هم عکاسی بخصوص در حالت کم نور فوکوس هم مهمه بحای اسکنر ٫ همین که از برگه عکس بگیرم کیفیت نوشته ها خیلی خوب باشه

کیفیت خوب و اندازه صفحه نمایش حداقل ۴٫۵ (حالا ۴٫۳ هم زیاد ایرادی نداره در صورتی که مشخصات دیگش خیلی خوب باشه وتنها عیبش ۴٫۳ باشه)) بیشتر برای باز کردن pdf, آفیس و مرور اینترنت و ..... . میخوام همیشه یه سری فایل مربوط به رشتم همیشه داشته باشم مثل هندبوک ها و ...

اهل بازی نیستم زیاد بطوری که بخوام گوشیمو از بازی های مختلف و سنگین پر کنم ( برای cpu 'گفتم ) . بیشتر برنامه های کاربردی و حالا چهت سرگرمی چندتا بازی ) بیشتر از حافظه برای پر کردن از فایل های pdf و.. میخوام استفاده کنم

چیزی هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •