من امروز دانلود کردم ---- وقتی اجرا میکنم لوگوش میاد ولی هیچ اتفاقی نمیوفته
نمیدونم باید چیکار کنم !
من امروز دانلود کردم ---- وقتی اجرا میکنم لوگوش میاد ولی هیچ اتفاقی نمیوفته
نمیدونم باید چیکار کنم !
مثل همیشه میگم
اولا فایل Lol.admin رو اجرا کن ...
ثانیا وقتی اجراش کردی بزار بمونه روش کلیک هم نکن خودش درست میشه...
5.9 گیگ کل حجم الان پوشه ...... 2 گیگ حجم فایل اصلی که میگیرید بقیه باید اپدیت کرد.......
اقا ما یه دورانی ابهتی داشتیم ، بمون میگفتن سپهر آرامی !الان آرام همش loose
تیمم خوب ب یافته یه مشت آدم نوب ..
![]()
من 6 گیگ دانلود کردم (کرش شده بود) repair که کردم شد 3.5 گیگ
این اخرین پچ که اومد من rep کردم ولی حجم همون 5.9 گیگ ! شما مشکلی توبازی ندارید ؟!![]()
دوستان الان وسط بازی بودم یهو قطع شد نوشت attempting to reconnect در حالی که اینترنت مشکلی نداشت (نه تایم اوت نه قطع شدن) ... مودم رو ریستارت کردم لانچر رو از نو آوردم ولی بعد از لاگین هر بار که میخواد وارد بازی بشه ارور cannot connect to server. please check firewall رو میده به کل اصلا وارد بازی نمیشه ولی هنوز spectate کار میکنه! شما مشکلی ندارید؟
قسمت اول مشکلت واسه منم پیش اومد وسط بازی نوشت attempting to reconnect ولی سایت هارو باز میکرد بعد alt+f4 کردم بازیو دوباره ریکانکت زدم باز بعد 10 ثانیه همونجوری شد هنوزم همونجوریه
الان با سرور وست هم تست کردم .بعد از انتخاب چمپ ، همون ارور فایروال رو میده و هر چقدر هم Retry میکنم نمیتونه وصل بشه ... ساعت 6 که اول که به اینترنت وصل شدم چراغهای مودمم تند تند چشمک میزدن انگار داره چیزی میگیره یا میفرسته ولی هیچ برنامه ای با اینترنت کار نمیکرد تو قسمت Ethernet Status هم تبادل اطلاعاتی نشون نمیداد. بعد از چند راند بازی یهو اینطور شد ...
ظاهرا مشکل واسه خیلیا هست 2 تا از دوستامم همین مشکلو دارن با isp های مختلف ما تیکت دادیم ساپورت ببینیم چی میشه
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)