تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 352 از 386 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. دوستان 2تا سوال داشتم؟
    1- هنوزم بهترین قفل برای صندوق عقب تندر همون مدل پیکانی هستش یا چیز بهتری اومده؟
    2- رو ماشین من اون 2 تا میله که در صندوق عقب رو به بدنه متصل میکنه یه مقداری اختلاف زاویه دارند. یعنی وقتی درب رو کامل باز می کنم میله دست راست (با اون قطعه لاستیکی محافظ رنگ) به بدنه میرسه. ولی دست چپی به بدنه نمیرسه و مقداری عقب تره. میخوام ببینم عادیه یا مشکلی براش پیش اومده؟
    با تشکر

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

معمولا نیازی به خرید باطری با آمپر بیشتر نیست مگر اینکه ادوات پر مصرف روی خودرو نصب بشه
    البته خودم 74 آمپر انداختم چون از نظر زمانی تحت فشار بودم
    اگر قرار باشه مجددا برای تندر باطری بخرم 66 آمپر اربیتال می خرم
    در مورد خرید شما هم اگر تاریخ تولید باطری مربوط به سال 2014 باشه هیچ مشکلی نداره و قیمت خوبی خریدین
    ------------------------------------------------
    یکسری لوازم برای خودرو خریداری شد بدین شرح :
    کیت کامل تسمه تایم ایساکویی 310 تومن که غلطک ژاپنی بود و تسمه سفت کن هم آلمانی
    کیت کامل تسمه موتور ایاکویی 310 تومن که غلطک لهستانی بود و تسمه سفت کن مجددا آلمانی
    گردگیر پلوس سمت گیربکس بار اول خریدم 60 تومن ولی چون بست نداشت نمایندگی قبول نکرد و متاسفانه مجبور شدم از گرون فروش ترین فروشنده شهر بخرم و چون اول صبح بود و طرف فهمیده بود که در مضیغه هستم متاسفانه جنس 70 تومنی را 105 تومن به من قالب کرد خدا ازش نگذره
    5 لیتر روغن الف که متاسفانه روغن ایرانول رویال پیدا نکردم و بالاجبار مجبور شدم مجددا از تمام سنتتیک برگردم نیمه سنتتیک و از ایرانول هم به شدت راضی بودم. روغن 75 تومن پام در امد
    3 لیتر هم واسکازین الف توسط خود نمایندگی مصرف شدبه قیمت 124 تومن که باز هم 10 تومن بیشتر از بیرون پام آب خورد
    اجرت همه اینها هم 297 تومن
    خلاصه بعد از 5 سال یک میلیون دقیق رفتم توی خرج حالا آیا این ماشین ارزش نگهداری طولانی را داشته باشه یا نه نمی دونم
    تسمه موتور مقداری ترک ریز داشت که با توجه به تعویض تسمه تایم این هم تعویض شد
    تسمه تایم هم در کیلومتر 45000 تعویض شد و به نظر کاملا سالم بود البته روی یکی از دنده ها مقداری خراشیدگی بود که حدس می زنم زمان باز شدن آسیب دیده و به نظر من فارق از بازه زمانی این تسمه راحت 60-70 تا هم کار می کنه
    ------------
    به نظرم کسانی که هنوز به کیلومتر تعویض نرسیدند ولی زمان تعویض سپری شده بری اینکه بفهمند که آیا تسمه سالم هست یا خیر به تسمه موتور نگاه کنند
    اگر رانندگی عادی دارند و دور بالا نمیرن و کلاچ را هم درست ول می کنند وضعیت تسمه تایم بسیار مناسب تر از تسمه موتور هست چون تسمه موتور تحت فشار پمپ هیدرولیک و کمپرسور کولر و آلاینده های خارج از موتور هست و بسیار زودتر فرسوده میشه
    -------------------------------------------------------------
    ضمنا فروشنده ای که ازش جنس خریدم تسمه تایم به تنهایی داشت به قیمت 40 تومن و تضمینی میداد
    البته مدل سایپا هم داشت 240 تومن
    یک مدل هم داشت کیت کامل میداد 150 تومن در جعبه ایساکو ولی بدون لیبل و هولوگرام که قسم می خورد خودش از ترکیه آورده و با جنس ایساکو فرقی نداره ولی شرکت روی فروش قطعاتش سود زیادی می کنه(حرومشون باشه این دو تا گاری ساز که خون مردم را کردن توی شیشه)
    تسمه موتور به تنهایی داشت 30 تومن
    به هر حال من این ماشین را 2 سال دیگه نگه میدارم و بعد ردش می کنم و توی این 2 سال باید بدون هیچ خرج اضافه کار کنه هر چند یک خودرو دیگه در همین کلاس در کنارش حضور خواهد داشت
    داداش شما چقد حساسی!برای چیزای مصرفی ماشینم فکر میکنی زیادیه! من تو 4000 کیلومتر 206 ام فقط 1 تومن خرج الکی کردم کاش فقط مصرفی و تسمه اینا باشه!
    برو فقط خداروشکر کن چون خرجت فقط مصرفی بوده عالیه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان لنت trw ایساکویی توی جعبه قرمز اصل هست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینجانب به دلیل وسواس روی چک کردن خودرو. بعد از تعویض روغن هیدرولیکی که انجام دادم. هر 10 روزی یه بار میزانشو چک میکردم. چون موقع تعویض خیلی فرمون رو اینور اونور کردم و هوا زیادی گرفت و با ساکشن کل روغن رو کشید و هیچ روغن یا آبی هم زیر لاستیک نریخته بود فرمون بعد از پر کردن روغن جدید هنوز صدا میداد.بعدا درست شد اما مدام میزان روغن رو چک میکردم چون قمقمه هیدرولیک تیرست از بیروون راحت معلوم نیست. یهروز اومدم در رو باز کردم تا چک کنم. دم در شرکت بودم.درب به سادگی از دستم افتاد(خیلی راحت) و رفت توی موتور
    با چراغ قوه عین کاشف های غار نیم ساعت دنبالش گشتم. پیدا نکردم هیچ جای موتور نبود. عصبانی شدم .گفتم یا پیدات میکنم یا آتیشت میزنم (در رو) سینی زیر رو باز کردم رفتم زیر موتور (کفی صندوق عقب رو زیرم انداختم) ال ای دی گوشی رو انداختم اینور اونور خدایا در به این گندگی کجا رفت. پروانه رو دو بار چرخوندم نبود هیچ.زیرشو نگاه کردم روشو نگاه کردم. نه خیر. سینی رو انداختم توی صندوق روشن کردم ده برو. کولرم زدم اوایل شهریور بود. 200 متر رفتم آروم داشتم میرفتم یه صدای گفت بوووم. گفتم چی بود چی شد. ماشین من که نبود. خلاصه وایسادم (خوب شد وایسادم چک کردم) هر چی اینور اونورو نگاه کردم خبری نشد. رفتم 10 متر عقب تر همونجا که صدا اومده بود.کاراگاه بازی پودر و ریزه ریزه های درب لعنتی هیدرولیک رو دیدم. شوکه شدم گفتم مال ماشین من نیس. بعد آرم فرمون رو روی یه ریزه شدش دیدم.ترسیدم .تمام ماجرا رو فهمیدم که الان فن و رادیاتم به درک واصل شده. رفتم سمت ماشین. داشت خونریزی میکرد. : آب رادیات شر و شر میریخت توی کوچه. نگو اولش هنوز نریخته بوده. چه آب زلالیم بود 8 ماه پیش ایرانول AF-G ریخته بودم. فن بوش لامصب سالم سالم مونده بود رادیات از 6 ناحیه آسیب دیده بود و شبکه هاش پاره شده بود. درب بالای سینی فن گیر بوده بعد از لرزش و روشن خاموش شدن فن به یکباره در ناحیه گردش فن افتاده بوده و فن شقه کرده اونو و ریزه ها به اطراف با سرعت پرت شدن.قیمت رادیات ال 90 750 هزار تومن. مامان بابا هم که زیر بارش نمیرفتن. مدل متفرقه 200 تومن. مدل 90 به بعد رادیات اصلی 750. مرده گفت کندانسور هم 1350 هست. سکته رو زدم چون ریزه هاش یکیش به کندانسور هم رسیده بود. که سطحی خراش داده بود و بعدها فهمیدم مشکل نداره. رادیاتور چطور باز میشه؟ خیلی راحت نیست. سپر رو باید باز کنی و از زیر رادیاتور رو دربیاری. دراوردم و بردم جوشکار رادیات جوش داد و خاک بر سرش یدونش با آب ریختن توش فهمیدم مشکل داره نشتی داره و دوباره بردم خوب شد تستش کردم قبل بستن. خلاصه جوش دادیم و بستیم. عی ای الحال دوستان اگه خرابی رادیاتشون کم بود جوش بدن و ببندن. حتما خودتون تستش کنید آب بریزید توش و با چشم همه شبکه ها رو ببینید آب میاد یا نه .یه جای دیگه هم رادیاتی ببرید با فشار باد و حوضچه آب تستش کنند. اگه خرابی زیاد بود برید همین مارک 180 تومنی 150 تومنی ایرانی بندازید روش و 700 خرج نکنید. + اجرت تعویض رادیات 120 تومن !!! ارزش نداره .کیفیت اصلی رو نداره اما مشکلی براتون ایجاد نمیکنه. الان هر 3-4 هفته ای نزدیک 3 سانتیمتر آبم کم میشه میریزم روش. احتمالا همون رادیاته هست و بعید میدونم از درب قمقمه باشه. ولی مهم نیست فعلا عوضش نمیکنم چون نشتی مویی داره. مدل های رادیاتور متفرقه : BCR چینی ، کوشش رادیاتور ایرانی. خیلی آلیاژ خوبی نداره اما بدم نیست و ایران رادیاتور که من ندیدم ولی از کوشش فکر کنم بهتر باشه.BCR هم دیدم خیلی با اصلی تفاوت ظاهری نداشت فقط پره های بین لوله ها کمی کج بودن. یعنی همشون یه زاویه کمی داشتن. BCR روش نوشته بود و ههیچ توضیحی نداشت و اسم خاصی هم عرف نشده ازش فقط میگن رادیاتور ارزونتر.
    هر موقع لازم بود قطعات و آب روغن عوض کنید گیر ندید به ماشین.
    زیادی محل ماشین گذاشتن کار دست ما داد ایشالله برای شما پیش نیاد.
    Last edited by becareful; 17-11-2014 at 22:13.

5. 3 کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بله آرمان جان شما دیگه یکم زیادی حساس هستیداین حساسیت زیاد هم بالاخره کار دست شما دادمن خودم آب رادیاتور را بعد از بیش از 8 ماه دیروز چک کردم که 4 سانت از ماکس آمده بود پایین تر و تا ماکس پرش کردم و احتمالا تا 6 ماه آینده فقط با باز کردن درب موتور یک نگاه کلی بهش می اندازمآب رادیاتور هم بعد از 4 سال فروردین امسال تعویض شد و دیگه تا زمانی که ماشین را دارم تعویضش نمی کنم البته کمی تغییر رنگ داده ولی برای من اهمیتی ندارهروغن هیدرولیک را هم بعد از نزدیک به یکسال دیشب چک کردم که یک سانت از ماکس رفته بود پایین تر که سر ریز شد و هیدرولیک را هم پارسال تعویض کردم و دیگه تعویضش نمی کنم و فقط سطحش را با بالازدن درب موتور چک می کنم----------------اما حدود یک ماه پیش یک تصادف به نسبت شدید داشتم که متاسفانه اکسل عقب کامل تعویض شد و قسمتی از گلگیر عقب سمت راننده رنگ خوردکل هزینه حدود 1450000 شد ولی بیمه ارزش افزوده را لحاظ نکرد و نهایت 1390000 به من پرداخت کردبه علت کج شدن اکسل ماشین تعادل نداشت و بیشتر از 50 تا نمیشد رفت چون کنترل ماشین از دستم در میرفت که خدا را شکر با تعویض اکسل مشکل کامل حل شد

7. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meteora1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان
    من یه سوال داشتم احتمالا تکراریه ولی من با خوندن چند صفحه قبل جواب مشخصی ندیدم کسی داده باشه. من یه تندر صفر حدود دو ماه پیش گرفتم که الان هم کیلومترش حدود ۲۲۰۰ هست. خواستم ببینم زمان مناسب
    تعویض
    روغن برای بار اول چه زمانی هست؟
    من شنیدم که میگن ۵۰۰۰ خوبه ولی با توجه به اینکه سرویس دوره ای شرکت در ۱۰۰۰۰ کیلومتر هست اونوقت یک بار دیگه هم در ۱۰۰۰۰ باید
    تعویض کنم؟ یا کلا ولش کنم تا ۱۰۰۰۰ یکبار تعویض کنم؟ به موتور آسیب نمیرسه؟ اگر خواستم هم ۵۰۰۰ تعویض کنم و هم ۱۰۰۰۰ در هر دوبار فیلتر هم تعویض بشه؟

ممنون از اینکه جواب علمی و صحیح میدید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

این دیگه بستگی به خودتون دارهمن سر 10000 بردم نمایندگی و تا الان هم بعد از گذشت چند سال هیچ مشکلی پیش نیومدهشما می تونید الان تعویض کنید فیلتر روغن و روغن را و سر 10 هزار هم دوباره تعویض کنیدالبته برای تعویض فیلتر هوا زود هست و بذارید سر 5000 خودتون هر بار تعویضش کنیدمورد دیگه ای هم که لازم به تعویضش نیست

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بهترین لنت جلو در حال حاضر چی هست و چه قیمتی ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بهترین لنت جلو در حال حاضر چی هست و چه قیمتی ؟
    بهترین مارک فرودو ساخت فرانسه هست که نیاب هست و قیمتش هم دستی بالای 100 هست
    بعدش TWR هست که قیمت تقریبا حدود 100 در نوسان هست
    و البته کاله ساخت ترکیه با برچسب سایپا که این سری خودم خریدن دستی 55 که به نسبت خوبه

12. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما Trw قیمت گرفتیم 55 تومن جعبه قرمز ایساکویی... عجیبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •