وحشتناک بود .
احتمالا بیل یه چند ماهی رو از دست بدهه
وحشتناک بود .
احتمالا بیل یه چند ماهی رو از دست بدهه
oh my god
این بیل بود؟؟؟؟
خدا بیامرزتش
کمه کم 6ماه افتاده خونه
میخواست بیاد چلسی کهبیچاره
ترکیب مورد علاقه من!ترکیب احتمالی (4-3-3): چک؛ ایوانوویچ، لوئیس، تری، اشلی کول؛ اسین، میکل، لمپارد؛ مالودا، دروگبا، کالو
کلا 4-3-3 رو خیلی دوست دارم اونم با این 6 نفری که در خط میانی و حمله بازی می کنن فقط در صورت بن بست آنلکا می تونه جای کالو به بازی بیاد ( البته این روزا کالو فوق العاده آمادست) و البته رامیرس به جای میکل که احتمالش کمتره
نسبت به فصل قبل لوئیس جای کاروالیو رو گرفته
یه خبر خوب ( حداقل برای من!):
Ariensport.com: مدیر برنامه های دیدیه دروگبا می گوید این ستاره ساحل عاجی در چلسی می ماند.
پس از انتقال 50 میلیون پوندی فرناندو تورس به استمفوردبریج شایعاتی زیادی در مورد جدایی دیدیه دروگبا از چلسی بر سر زبان ها افتاد.
اما برخلاف انتظارها گل نزنی های فرناندو تورس در کنار درخشش دروگبا باعث شده چلسی به کورس قهرمانی بازگردد.
مدیر برنامه های دروگبا در خصوص آینده این بازیکن ساحل عاجی در استمفوردبریج گفت: « خیلی ها از احتمال جدایی دروگبا حرف می زنند اما این حقیقت ندارد. او در چلسی می ماند و می داند کار درست همین است. »
منبع:ساکرنت
Last edited by Reza31001; 08-05-2011 at 09:19.
سلامخب تاپیک ماله شما نیست شخصی نیست که تاپیک هرکی هرچی دلش میخواد میاد میگه !!!!!!!
خوش اومدید به این محیط .
یک توضیح : برداشتتون با مفهوم " هرکی هرچی دلش میخواد میاد میگه" اشتباه هست ، اینجا جو نسبتا آرومی داره ( مخصوصا تاپیک پریمیر لیگ ) ، بحث های دوستان هم که گاهی با احساسات توام میشه و به قولی "بالا میگیره" ، اغلب در مورد فوتبال هست و گاها در مورد سایر ورزش ها و معمولا بحث ها از مستطیل فوتبال و حواشی اون فراتر نمی ره .
و نه مدیران و نه کاربران این بخش از تنش و اظهار نظرهای تنش زا و توهین آمیز و بر هم زدن جو و ... استقبال نمی کنند .
قبل از هرچیز پیشنهاد میکنم قوانین بخش رو مطالعه کنید تا بیشتر با این محیط آشنا بشید .
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد چلسی ؛ دل کندن کارلتو از 4-4-2 محبوبش جای تعجب داره ، و البته برای طرفداران چلسی جای خوشحالی داره که لیگ برتر کارلتوی محافظه کار رو هم داره به سمت و سوی ریسک هایی این چنین سوق میده و به عبارت دیگه شهامت کارلتو افزایش پیدا کرده ( با توجه به اینکه احتمالا کارلتو فصل بعد هم روی نیمکت این تیم خواهد بود) .
+
هرچند که ؛ ما قهرمانیم![]()
Last edited by Ezel; 08-05-2011 at 10:25.
به نظرم کارلو ریسک بزرگی میکنه 4-3-3 میفرسته تو زمین....9تا از بازیکن های اصلی یونایتد 1هفته استراحت کردند....البته این ترکیب احتمالی هست....ممکنه تغییرش بده....
چلسی باید از جون مایه بزاره،کار خیلی سختی در پیش داره،به نظرم اگه این ترکیب رو بزاره باید نیمه ی 2 حوالی55 60(اگه به گل نرسیده باشن) تورس یا انلکا یا هر دو تا شون رو به بازی بیاره...
راستی مگه الکس مصدومه که لوئیس به جاش بیاد؟؟؟
اره فکر کنم الکس مصدومه......
فکر نمیکنم منچستر اشتباه سال قبل رو تکرار کنه....پارسال خودمون قهرمانی رو به چلسی تقدیم کردیم....
واکنش های اخیر سر الکس نشون میده که این بازی چقدر واسش اهمیت داره.....از بازی ندادن 9بازیکن اصلیش تا مصاحبه هاش و حرف های بازیکن ها که گفتن امسال پریمر لیگ رو میخوان
oh my god
چیکار کردن با بیل ؟؟؟ !!!!
بدبخت !
فکر کنم سیاست کارلتو اینه که یا برد یا باخت !به نظرم کارلو ریسک بزرگی میکنه 4-3-3 میفرسته تو زمین....9تا از بازیکن های اصلی یونایتد 1هفته استراحت کردند....البته این ترکیب احتمالی هست....ممکنه تغییرش بده....
حتی مساوی هم به درد نمیخوره ...
چه بازی ای رو ببینیم امشب... ایشالا که میبریم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)