مطمعن هستید؟ الان لینک با سرعت 20 30 خیلی بالای سرعتش؟؟؟!!
چجوریاست؟ من سرعتم 30 40 هست.لینکم هم پرسرعت.تست شده!!![]()
مطمعن هستید؟ الان لینک با سرعت 20 30 خیلی بالای سرعتش؟؟؟!!
چجوریاست؟ من سرعتم 30 40 هست.لینکم هم پرسرعت.تست شده!!![]()
از چه سرویسی استفاده میکنی؟ 128 یا 256 یا بالاتر؟
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
از دوستانی که تو منطقه خودت هستند بپرس با صبا سرعتشو ن چطوره؟ برای منم یه مدت روزانه سرعتش اونقدر کم شده بود که صفحات وب را هم بزور لود میکرد اما شبانه خوب بود الان برعکس شده
یعنی چی ریموت بگیرم ؟؟؟؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
تورنت هم سخته ازش دانلود کردن چون من از سایت خاصی میرم دانلود میکنم و تورنت هم که فیلتره
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
نمیشه کاری کرد که ip من در شبانه همون ip ام در روزانه باشه ؟؟ چون لینک دانلود ها فقط مخصوص ip خودمه !
128 من دارم.![]()
30 و 40 جدا؟ الان منم با سرویس مشابه شبانه دقیقه اول 50 بعد میاد روی 5 و نوسان داره تا 19 اما معمولا روی 9 یا 10 هست
این دوستمون که در شرکت صبانت کار میکنه کجاست؟ خواهش میکنم حداقل یه تماسی بگیرن این وضعیت قم را یه بررسی کنن
دیگه خسته کننده شده
30 تا 40.![]()
آره اما خوب یادم میاد چند سال پیش که تازه صبانت داشت مشهور میشد من اولین کسایی بودم که تو منطقه خودمون ازشون سرویس گرفتم
شبانه و روزانه هردو عالی بودند با سرویس 64 اما دو مگ سرعت واقعی داشتی
یادش بخیر
الان به جایی رسیدیم که میگیم آقا حداقل همون مبنای یک به هشت سرعتو رعایت کنید
عزیز اینترنت شبانه برای همه یکسانه !
شما هم اگه 256 یا بالاتر از 128 دارید پول اصافه میدید!![]()
لینک دانلودتو کپی کن تو قسمت remote upload یا url upload. سایت شروع میکنه به آپلود کردن تو سرور خودش بعدش یه لینک بهت میده که میتونی از اون لینک دانلود کنی (مثل آپلودفا یا hipfile)
اول باید عضو بشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت شبانه ی منم پایینه،به زور به 10 تا میرسه!!!!!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)