تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 421 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام . دوستان من میتونم همیشه به جای shut down از hibernate استفاده کنم ؟ ضرری نداره ؟
    استفاده از این کار در ویندوز اکس پی بصورت متداول باعث سنگینی ویندوز میشد زیرا تمپ رو پر میکرد که این مشکل در ویندوز های جدید بدلایل بالارفتن سرعت هارددیسک ها و رم و حجم بالای هاردها تا حد زیادی کم شده و باعث نگرانی نیست

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

دوستانی که مدل dvd writer دستگاهشون TSST TS-L633J هست،Firmware جدید D400 رو از سایت dell بگیرند.خود من 2 بار اقدام به رایت سی دی mp3 کردم که 1 بار سی دی اصطلاحا سوخت و چیزی رایت نشد و بار دوم هم رایت شد ولی در هیچ دستگاهی قابل خودن نبود.
    ظاهرا این آپدیت برای رفع این مشکل هست.
    منم چنین مشکلی دارم.حتی آپدیتم که کردم حل نشده.حالا چجوری به ورژن قبلی برش گردونم؟

2. این کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

[/COLOR]
    بابا cd هایی که سوخت princo بود دیگه.بعد از آپدیت چند تا رایت کردم که به راحتی رایت میشه
    بابا من آپدیت کردم حتی نوشته بود اگه بعد از آپدیت بازم نرمال نبود بازآپدیت کنید.دوباره زدم و هنوز خرابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوست عزیز؛
    منطورم از اینکه گفتم آپدیت قبلی رو پاک کردم این بود که همون فایل آپدیت کننده ای رو که از خود سایت دل گرفتم پاک کردم و دوباره دانلود کردم.چون آقای شیطون جان فرمودن پاک کنید دوباره دانلود کنید.
    منم که دیگه از ریشه دیگه بیخیال هرنوع آپدیت بایوس شدم.حتی اگه a10000 باشه!

راستی ؛ شما از کجای این اروری که به من داده(که عکسشو گذاشتم)متوجه شدین که بایوس قبلا آپدیت شده؟

معذرت که دیر جواب می دم.یکم سرم شلوغ بود.مجبورم هر چند روز یه بار به این تاپیک سر بزنم.
    دوست گلم به این اخطار نگا:

cann't flash to the same bios version

نوشته same . یعنی یکسان.
    یعنی این ورژنی که الان می خوای نصب کنی ، مشابهش قبلا نصب شده.
    معنی این اخطار این می شه:
    .. نمی توانید با بایوس با ورژن یکسان بروز کنید..

خوب این یعنی اینکه همچین ورژنی نصبه دیگه رو لپ تاپت.

5. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir--khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.چطوری میتونم مدل dvd writer م رو بفهمم؟
    به سرویس تگ هم نگاه کردم چیزی ننوشته بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من وقتی میخوام یه فایل نوت پد که توش فارسی نوشته رو ذخیره کنم این ارور رو میده.ویندوزم عوض کردم 32&64 نشد.چیکار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نرم افزار quick set رو نصب کن
    در سایت دل قسمت درایورهای 5010 نرم افزارش وجود داره

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

این درایور رو نصب کن
    Intel Management Engine Interface Driver

این Intel Management Engine Interface Driver حالا کارش چی هست؟نصبش کردم اما الان دل ساپورت سنتر گیر داده میگه:
    create a password reset disk بساز که جلوش گزینه set هست که باید فلش توش باشه.نخوام پسورد بزارم چیکار کنم؟!

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من وقتی میخوام یه فایل نوت پد که توش فارسی نوشته رو ذخیره کنم این ارور رو میده.ویندوزم عوض کردم 32&64 نشد.چیکار کنم
    دوست عزیز این مشکل ربطی به ویندوز نداره و همیشه اینطوری میشه...ولی سیو میشه ...

10. این کاربر از naseresmaeily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.چطوری میتونم مدل dvd writer م رو بفهمم؟
    به سرویس تگ هم نگاه کردم چیزی ننوشته بود.
    از قسمت Device manager استفاده کتی بطور واضح و روشن مشخصاتش رو بت میگه.به احتمال زیاد هم TSST TS-L633J hastesh

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان برا اینکه تو ذوق کسی زده باشم اینو نمیگم.اما بذارید محض روشنایی افکار بگمزیگو.....رات افتضاح ترین گارانتی و پرریسک و خطرترین گارانتیه دنیاس.لب تاب نو خریدم ازش سی دی رامش خرابه هنوز گارانتیشم مهر نکردن میگه باید بفرستی تهران تا برات تعمیرش کنم.کشور به این پهناوری یه دونه مرکز خدمات داره اونم تا این حد که اگه سی دی رامت خراب باشه باید بفرستی براشون.خودشون به نمایندگیشون اعتماد ندارن که یکی بفرستن اونجا.خداحافظ دل.خداحافظ زیگورات متقلب.زنده باد اچ پیه همیشه قهرمان

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این ارور فقط داره میگه محتوای فایل حاویه یه سری کاراکتر غیر انگلیسی (در مورد فایل شما احتمالا فارسی) هست
    شما اگه در تنظیمات زبان همه چیز رو درست انجام داده باشی جای نگرانی نیست و فایل درست ذخیره میشه ، در غیر این صورت جای حروف فارسی علامت ؟ میذاره و ذخیره میکنه!!!
    در ضمن فکر می کنم برای همه همین پیغام رو میده و دلیلی بر وجود مشکل نیست

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

این Intel Management Engine Interface Driver حالا کارش چی هست؟نصبش کردم اما الان دل ساپورت سنتر گیر داده میگه:
    create a password reset disk بساز که جلوش گزینه set هست که باید فلش توش باشه.نخوام پسورد بزارم چیکار کنم؟!
    کارش رو نمیدونم
    زیاد سخت نگیر ساپورت سنتر لپ تاپ من هربار باز میکنم 1000تا ارور مختلف میده، شما فقط موارد مهم رو در نظر داشته باش

14. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •