داشتم این فروم رو یه نگاهی می کردم چند صفحه پیش بعضی دوستان گفته بودن که تو نسخه 5.8 یه باگ هست که یه سری فایل های مشکل دار رو دیفنس کمودو می فرسته تو trusted files . می خواستم ببینم تو ورژن جدید این باگ بر طرف شده؟
داشتم این فروم رو یه نگاهی می کردم چند صفحه پیش بعضی دوستان گفته بودن که تو نسخه 5.8 یه باگ هست که یه سری فایل های مشکل دار رو دیفنس کمودو می فرسته تو trusted files . می خواستم ببینم تو ورژن جدید این باگ بر طرف شده؟
دوست عزیز false alert کمودو زیاده ولی از بعضی انتی ویروسهای معروف وپولی کمتره.کاریش هم نمیشه کرد.
تنها انتیهایی که دیدم کمترین کاذب مثبت رو دارن کسپرسکیو بیت فندر هستند.
شما کافیه انتی ویروسو غیر فعال کنی کرک در قسمت exclusions اضافه کنی و انتیویروسو فعال و نصب کنی.
قبلا وی پی ان های زیادی باکمودو مشکل داشتند ولی تو نسخه های جدیدش خیلی بهتر شد.الان من چندتا وی پی ان تست کردم بدون مشکل کار کرد.
سلام به بروبکس
میگم برای شمایی که روی ویندوز 64بیتی کومودو نصب کردید ، یا بعد از چند روز صفحه ابی مرگ میاد ؟
از من از دیشب صفحه ابی مرگ میاد و چون قبلا با نسخه 5.8 کومودو به این مشکل برخوردم ، گفتم شاید مشکل از کومودو باشه ، تاریموش کردم ، ردیف شد!
برای شما این مشکل پیش نیومده !
انگار به ما نیومد یه بار کومودو نصب بکنیم و تا یه هفته سرمون قر نیاد !![]()
Last edited by Karkas20; 10-01-2012 at 10:01.
نه برای من نیومده.
ولی از اون بدتر مشکل ایجاد میکنه به خصوص فایروالش.کلا کمودو یک سوییت تازه کاره و خیلی راه داره.
عجب : دی
![]()
سلام
من فقط احساس کردم نسحه جدید سنگین تر شده
مشکل دیگه ای ندارم فعلا
سلام
نه، برای من 64 بیتی هست و یکسال میشه که دارمش و همیشه هم آخرین ورژن کومودو رو داشته ام و هیچ مشکلی نداشته.
فعلا که توی آخرین تست ها نشون داده از خیلی از قدیمی ها(کسپر) فایروال بهتری داره.
ویرایش شد برای جلوگیری از کل کل های بیهوده![]()
Last edited by EXXTREME; 10-01-2012 at 15:33.
چرا با اینکه سیستمم کمودو آپدیت شده نصبه روش..ولی وقتی فلشی رو میزنم که توش ویروس folder.exe هست رو شناسایی نمیکنه...یعنی اصلا این ویروس رو توی فلش رو نمیشناسه و ویروس تشخیصش نتمیده...چرا؟
این ضعف کمودویه؟
با اینکه از ابتدا روی سیستمم این آنتی ویروس آپدیت بوده و همیشه اسکن میکنم ...یعنی سیستم من هم دچار ویروس شده؟[COLOR="Silver"]
Last edited by ila; 10-01-2012 at 19:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)