منظورم این بود نمی تونه 16 میلیون رنگ رو ساپورت کنه به رم 512 مگابایت احتیاج داره این گوشی و یکی از دوستان یک عکس در روز و شب بگیره با دوربینش بزاره واسه دیدن ما ازشون پیشاپیش تشکر میکنم ؟![]()
منظورم این بود نمی تونه 16 میلیون رنگ رو ساپورت کنه به رم 512 مگابایت احتیاج داره این گوشی و یکی از دوستان یک عکس در روز و شب بگیره با دوربینش بزاره واسه دیدن ما ازشون پیشاپیش تشکر میکنم ؟![]()
برنامه برای عکاسی پانوراما فقط برای ایکس 10 رسیدمحصول خود SE:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5-6 ماه پیش من هم موقع خرید بین این 2 تا شک داشتم.الان خیلی از ایکس 10 راضی هستم.مطمئن هستم کیفیت صداش (توی هدفون) و باتریش خیلی از اون بهتره.دوستان موندم وسط این گوشی رو بگیرم یا htc disire رو کمکم کنید ؟
مصرف باطریش چطوره و صدای کدام بیشتره ؟
معرفی برنامه: WiFi Explorer Pro 1.3.0
با این برنامه میتونید از طریق وایفای گوشی فایلهای مختلف روی گوشی رو با سرعت خیلی بالا به کامپیوتر انتقال بدید و برعکس.
بعد از نصب برنامه وای فای گوشی رو روشن کنید، برنامه رو اجرا کنید بعد از روی کامپیوتر به بروزر برید و این پورت و آدرس رو وارد کنید:
حالا به راحتی فایلها و اطلاعات خودتون رو انتقال بدید و دریافت کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که تا الان نتونستم از این برنامه استفاده کنم..میگه شما باید به یه شبکه وایفای متصل باشید..نمیخوااااااام
البته حامد جان برای هر کس یه IP خود برنامه معرفی میکنه که باید اون رو توی براوزر وارد کنن
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
اصلا اسم برنامه با WiFi شزوع میشه دیگهمن که تا الان نتونستم از این برنامه استفاده کنم..میگه شما باید به یه شبکه وایفای متصل باشید..نمیخوااااااام
--------------------------
یه جیز خیلی مهم: این برنامه خوره باتری داره. 20 دقیقه باش آهنگهای توی گوشی رو استریم کردم 9% از باتری رو هاپولی کرد2% هم خود وای فای خورد این شد11%
![]()
Last edited by ^^SAEED^^; 12-06-2011 at 18:46.
سلام عليكم
دوستان GPS اين گوشي چطوري فعال ميشه ما يكم آبرو داري بكنيم؟؟؟
1.نصب گوگل مپ یا آپدیت اونی که روش نصب هست.بعد نقشه ها رو دانلود کنید.ترجیحا گوگل مپ 5 به بالا که نقشه هاش توی حافظه میمونه
2 روشن کردن جی پی اس و ادامه داستان
حیف این نقشه های گوگل برای راهیابی بودن خیلی عالی میشد...چرا این 2.3 نمیاد...خسته شدیم...اصلا نخواستیم اپدیت...همون 2.1 خوبه![]()
جواب نمیدید پس اطلاع کافی ندارید خداحافظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)