سلام ...
بالاخره رديفترين ترين كركش كدومه؟؟؟؟؟
سلام.دیگه در بازی assassin 2 اسم ولیوز و offline server فراموش کن.حالا با دانلود کرک فینال بازی assassin 2 دیگه نیازی به ولیوز و offline server نیست.چون با توجه به help درون فایل دیگه اگر رو بازی assassin 2 کلیک کنید سریع وارد بازی می شه راحت.برو به لینک زیر دانلودش کن.
راهنمایی تو خود فایل.برو حالشو ببر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام مرحله اول که از توی اتاق که با دختر بود فرار میکنه ادمای باباش میفتند دنبالش .بعد میرم پیش یه یارویی باش حف میزنه.بعد چیکار کنم هیچی تو نقشه نیست!!!!
![]()
نه ...
اگه چيزي نيست توي نقشه ...كركتون ايراد داره ...
همين كرك بالايي رو بريزيد ..
سلام
مرحله ای که برای گلدن ماسک مسابقه میده ...سه تا مسابقه هست من دوتاش رو انجام دادم...مسابقه سوم که باید پرچمها رو بگیری نمیتونم تمومش کنم....3 تا پرچم رو میگیرم و بعد میزنه you won the game ولی هیچ اتفاق خاصی نمیفته و به همون حالت مسابقه میمونه!!! لطفا دوستان راهنمایی کنند بنده رو..
ده سال که میگذره و رزا می یاد بهش یک کتابچه را میده و بعد لب ساحل سربازه را تعقیب میکنم تا میره تو قلعه و سیب را میگذاره تو جعبه بعد من باید بدزدمش
با کمک فاحشه ها از در ورودی رد میشم ولی همونجا سربازها میبیننش و میبازم چکار کنم
10 بار رفتم
احتمال زياد كركتون ايراد داره ...يه امتحاني بكنيد ...
از بالای پشت بوم برین (مسیر دقیقش یادم نیست) نه از همون ورودی که پیک عبور کرد... بعد هم بپرین روش. (کشتن از ارتفاع)
زمان هم به اندازه کافی دارین قبل از اینکه به خاطر زیاد شدن فاصلتون ببازین.
این کرک 700 کیلو بایتی رو لینکاش واسه من فیله....اگر امکان داره محبت کنید جای دیگه آپ کنید غیر از رپید و مگاآپلود..
سلام دوستان
من یه مشکلی تو بازی داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
این آموزش
رو هم خوندم ولی من اصلا نمیتونم مرحله سوم رو انجام بدم ,و وقتی کنار اون تابوت وای میسم گزینه ای واسم نمیارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه از هر 4تا X آویزون شدم و کف کلیسا باز شد میرم پایین ولی اون پایین هم نیتونم در تابوت رو باز کنم
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
قبلش باید کار دیگه ای انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)