یعنی چی یعنی؟می گی 50 تومن دیگه کم کنن واصلا ضمانت نداشته باشه؟
اصلا اون ضمانت یکساله که مهرداد می گفت شامل چی هست؟
یعنی چی یعنی؟می گی 50 تومن دیگه کم کنن واصلا ضمانت نداشته باشه؟
اصلا اون ضمانت یکساله که مهرداد می گفت شامل چی هست؟
Last edited by arash59b; 01-05-2011 at 14:52.
می شه 50 کم کنی و ضمانت نخوای
شرح مواردشو خودش گفت
اما من گفتم حالا که تعویض در ماه اول نداره ما 50 بیشتر بدیم، به جای 1 سال ضمانت عادی فقط 1 ماه ضمانت تعویض بگیریم
چی شد بلاخره بچه ها؟ شما که هنوز دارین سر ضمانت چونه میزنید. فرستاد مشهد یا نه؟ اگه نمیفرسته بریم از همون مشهدیه بگیریم دیگه
نمی دونم والا
طرف یه کم سر کارمون گذاشت امروز
مهرداد زنگ زد طرف گفت تا 1 سوم نباشه نمی فرستیم
گفتیم شماره بگیر طرف گوشیو بر نمی داشت
خودم زنگ زدم گوشیو برداشت سلام کرد، 9 ثانیه گذشت هرچی حرف زدم دیگه جواب نداد و قطع کرد
بعدم هرچی زنگ زدیم دیگه جواب نداد تا ساعت 7:30 که یکی دیگه گفت خودش نیست و تا فردا نمیاد
کم شک داشتیم بیشترم شد!!!
آقا سعید یعنی چی؟یعنی نشد و عقب افتاد.خیلی خوب میشه.ببخشید ها اما من چهارصد کم دارم و دو سه هفته میکشه پول بیاد دستم.اگه وایسین عالی میشه.من بعد یک سال خلاصه یه نوت بوک پسندیدم.اگه وایسین عالی میشه
من تا 3شنبه صبر میکنم اگه طرف فرستاد که هیچی اگه نه با عرض معذرتاز همه بیخیال گروه میشم چون اگه میخواست نتیجه بده تا الان داده بود. میرم از بازار رضا میگیریم رفیقم میگفت 2600 ام میشه پیدا کرد. دیگه نمیتونم بیشتر از این صبر کنم
عزیز من رهبر گروه نیستم که
فقط گشتن و تحقیق کردن با من بوده
اگرم تا حالا باهم پیش رفتیم به حرف من نبوده فقط از رو هم دلی بوده
تازه فعلا هنوز هیچی معلوم نیست
اگه قرار باشه از تهران بخریم لازم نیست حتما همه با هم بریم
از مشهد هم بخریم شما می ری 100 تومان بیعانه می دی تا بقیه ی پولت جور شه
پس چه بقیه بخرن چه نخرن مطمئن باش شما هم می تونی هر موقع خواستی با همون قیمت بخری
نترس داداش تو 2 3 هفته که سهله 2 3 ماه دیگه هم بری پیش این طرف همون 2450 بهت میده اصلا هم به گروه ما کاری نداره.
سلام منم دوست دارم همین فردا لپ تاپ دستم باشه ولی با عجله و بی حوصلگی کار درست نمی شه. اگه کسی که اقا مهرداد معرفی کرده فروشنده باشه می دونه باید چطور با مشتری تا کنه حتی اگه فعلا چیزی تو دستو بالش نباشه اگه هم فروشنده نباشه که تو چند روز اینده معلوم می شه، بالاخره ما که تازه کار نیستیم که بخواد سرمون کلاه بره ناسلامتی بعضیامون یه ساله دارن تحقیق می کنن.
اقا سعید و مهرداد اگه صلاح می دونن می خواین منم باهاش تماس بگیرم اگه فکر می کنید خودتون بهتر می تونید باهاش صحبت کنید که هیچی، (فقط یه جور نشه که هر کدوممون بریم ساز خودمون رو بزینم منظورم اینه که حرفامون یه کاسه باشه)
مثل اینکه بازار 723 خیلی داغ شده امروز زنگ زدم سرزمین یارانه، تقریبا اکثر مدل های مک بوک رو موجودی داشت به جز 723 که گفت دیشب تموم شده (تازه دو سه روز پیش اورده بود). با اینحساب فکر نکنم قیمت ها بیاد پایین!!! تا حدودا دو ماه دیگه که تابستون هم شروع بشه دیگه اصلا زیر 3 تومن شاید پیدا نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)