آره روتر بگیری بهتره چون فاصله کمه بینشونفاصله کامپیوترها از خط تلفن چند متره ؟ امکان سیم کشی نیست ؟
![]()
آره روتر بگیری بهتره چون فاصله کمه بینشونفاصله کامپیوترها از خط تلفن چند متره ؟ امکان سیم کشی نیست ؟
![]()
نه امکان سیم کشی نیست
طرف کامپیوترها که نمیتونی adsl روتر بذاری ! باید وایرلس روتر بذاری ! و در طرف مقابل 8968 ورژن 2 بذار و به خط تلفن وصل کن ! حالا سوال اینجاست که روتر وایرلس خوب و ارزون چی بگیری ؟؟ 150 تک آنتن بگیری یا 300 دو آنتن![]()
Last edited by leo.unique; 05-04-2014 at 22:44.
راهایی که داری:
1- خرید مودم 8968 با سه کارت شبکه 35 تومنی در مجموع 235 تومن خرج داره
2- خرید مودم 8968 با سه تا کارت شبکه 60 تومنی در مجموع 305 تومن
مزیت این دو تا راحتی راه انداختن شبکه هست و یه کاربر معمولی همه کاراشو میتونه بکنه و گزینه اول یعنی ارزونتر رو پیشنهاد میدم چون زیاد با حالت دوم تو کارائى فرقی ندارن مگر اینکه یه مودم روتر با قیمت بالا 300 تومن بخری!
3-خرید مودم 8968 با یه روتر 100 تومنی در مجوع 225
4-خرید مودم ارزون قیمت 70 تومنی با یه روتر 125 تومنی در مجموع195 تومن
گزینه های 3و 4 با هزینه کم کارائى بالايى ميده مخصوصا حالت 4 فوقالعاده هست نسبت به قيمتش, كارائيش از مورد 305 هزار تومنى هم بيشتره!
ولى دوتا اشكال داره اول اينكه كه اگه بخوای کامپیوترا رو جابه کنی باید یه کابل لن درازتر یا یه کارت شبکه بخری براش. دوم اینکه تنظیماتش یه خورده سخته و هر مودم یا روتری برا این کار جواب نمیده باید درست انتخاب کنی به علاوه تنظیمات دقیق میخواد ( من خودم تا بحال انجام ندادم) و ممکنه نتونی راش بندازی ولی اگه بشه عالی میشه!
خلاصه نتیجه اینکه اگه اهل ریسکی گزینه 4 برات عالیه و اگه نه گزینه 1 از همه بهتره!
چرا اتفاقا خیلی خیلی از نظر کارایی متفاوتن مورد یک و دو ! TL-WN7200ND رو اصلا دست کم نگیرین ! واقعا پرقدرته![]()
من فکر کنم گزینه اول برام بهتر باشه...
آیا 8951 جواب کارمن و میده؟
میشه مدل کارت شبکه 35 تومنی را هم بگین!
تو پر قدرت بودنش شکی نیست! مشکل مودمه که نهایت سرعتش 300 mbps هست يعني اگه دوتا کانکشن 150 mbps برقرار كنه از تمام ظرفیتش استفاده کرده.
برا پورت PCI-E:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا پورت PCI:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجیحا برا پورت PCI بخر چون در آینده ممکنه پورت PCI-E به در کارای دیگه بخوره، اگه پیدا نکردی هم زیاد مهم نیست.
فقط مواظب باش موقع خرید کارت 54mbps قالب نکن بهت(رو جعبش مینویسه)!
من باشم 8968 برمیدارم تا از نظر امکانات و قدرت وایرلس در آینده مشکلی نداشته باشم. 9851 برا اتصال به اینترنت کافیه ولی دیگه یه جورایی از کاربردای دیگه یه شبکه وایرلس (مثل انتفال سریع فایل بین کامپیوترا یا پورت USB رو مودم که برا اشتراک پرینتر یا یه حافظه فلش به درد میخوره یا پورت WAN که در آینده اگه مثلا اینترنت فیبر نوری وارد ایران شد نیاز به مودم دیگه نباشه) محروم میشی. به هر حال اگه کاربرد برا همیشه فقط و فقط اینترنت خواهد بود 8951 کافیه.
سلام به همه
دوستان فرق 8901 با 8950 چیه کدومش بهتره
چند تا مدل مودم 4 پورت وایرلس با حدود رنج قیمتی 100 حالا بالا پایینش رو میشه کاری کرد رو به هم میگی فقط میخوام بشه با یه دکمه وایر لس رو خاموش کرد
البته دلیل اختلاف قیمترو هم میخوام و کارایی که دارم واسش پول میدم
پیشا پیش سپاسگذارم
دقیقا 100 تومن dlink 2750 سفید که دکمه وایرلس داره و امکانات و قدرت وایرلش از 8901 و 8950 بیشتره. بعد tplink 8968 هست که اونم این دکمه رو داره ولی قیمتش 125 تومنه و مزیتش جدا شدن آنتناشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)