روی سرویس 10 مگ دوگیگ اضافه حساب شده و در سرویس 10 مگ نمیتوانی مودم نگیری باید بگیری بزاری گوشه خونه دکور ... چون کسیم ازت مجانیم برش نمیداره...
سرعت بسیار افتضاح هست شب...
و دانم هم قطع میشه یعنی سرعت صفر میشه هر چند دقیقه یکبار
با احترام
تیم مدیریت انجمن
روی سرویس 10 مگ دوگیگ اضافه حساب شده و در سرویس 10 مگ نمیتوانی مودم نگیری باید بگیری بزاری گوشه خونه دکور ... چون کسیم ازت مجانیم برش نمیداره...
سرعت بسیار افتضاح هست شب...
و دانم هم قطع میشه یعنی سرعت صفر میشه هر چند دقیقه یکبار
Last edited by kian2006; 15-11-2014 at 00:38.
سرعتش چه قدره تو روز و رایگان؟ 10 مگ زیر 1مگابایت در ثانیه نباید باشه .
واسه منم تقریبا از شروع محرم کلا داغون شده . قعطی زیاد سرعت کم . دانلود شبانه هم که حرفشو نزنم بهتره.
روزانه حدود 800-1000 کیلوبایت
شبانه 300-500 وقتی خیلی سرحال باشه
ولی دو روز هست قطع هست
چند روزه قطع و وصلی ناگهانی داره
چند هفته هست که سرعت شب 100-150 بیشتر نمی ره
خلاصه میشه گفت شبانه 1ماه بیشتر هست داغونه
و روزانه هم که پولشو میدی...
برای من داره آی پی های جدید استفاده میشه ابتداش 217 هست
سلام دوستان
اینترنت من چند روزه هر روز بعدازظهر قطع میشه و گاهی اوقات تا ساعت 12-1 شب قطعه.تقریبا روزی 6-7 ساعت قطعی
2020 هم زنگ میزنم اول میگه تمامی خطوط اشغال میباشد بعد 4-5 ساعت میگه شماره adsl رو بدین بعد میگه منطقه ی شما دچار اخلال میباشد کارشناسان در حال بررسی هستند.![]()
شما هم همین مشکل رو دارین؟
سرویس هم هم 2مگ, خیابان جهاد(هپکو)
واسه منم زیاد قطع میشه . بعضی وقتا با ریبوت کردن مودم درس میشه . قعطی کلا زیاد شده.
واسه من حدود دو تا سه ماه هست که این مشکل بوده اما نه به این شدت و وقتی بهشون زنگ میزنم آخرش طلبکار هم میشن
پارسال هم وقتی سرعت های نامحدود کم شد من زودتر از همه سرعتم پائین اومد، نمیدونم چطوریه همیشه زودتر از بقیه این چیزها واسم پیش میاد!
قطعی ها زیاد شده..
دوستان الان سه روز من وضعیت اینترنتم رسیده در حد فاجعه
ما انتهای خیابون ملک هستیم..... کسایی تو این منطقه هستن که همین مشکلو داشته باشن؟
دو روز قبل که حدود 3-4 ساعت قطع بود.. هر بار زنگ می زدم 2020 اشغال بود
امروز هم که وصل شده.. هیچ (.... پی انی) کانکت نمی شه.... مرتب هم قطع و وصل می شه.. به وی پی اس هم نمی تونم وصل بشم
یک جای کار مخابرات مشکوکه
از 4 روز روز پیش کلا" داره مشکوک می زنه.. دارن یک کارهایی می کنن
من وضعیت اینترنتم بد بود.. ولی روزانه اش دیگه در این حد فاجعه نبود.... الان دیگه غیر قابل استفاده است
دوستانی که طرح پاییزه دارید هم این مشکلات را دارید؟
من الان از خود مخابرات سرویس دارم برای این که تبدیلش کنم به طرح پاییزه می شه تلفنی از طریق 2020 انجامش داد؟ یا این که بابید حضوری مراجعه کنم؟
قبلا" برای این که 512 بگیرم گواهی اشتغال به تحصیل کارشناسی ارشد بردم... الان برای سرعت های 2 مگ بدون نیاز به مدرک خاص سرویس می دن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)