البته هر 1024
البته هر 1024
نمیدونم چرا وقتی یه نفر جواب میده بقیه حتما یا باید همون جواب رو بدن یا جواب غلط بدن
همون طور که گفتم مانده حساب باید 2 صفر رو برداری میشه مگابایت مونده ولی حجمی که استفاده کردی به بایت هست و دوستمون هم حجم مونده رو پرسید نه حجم مصرف شده
اولا جوابتو ندیدم دوما شما حرفه ای سوما اینجا بحث و بررسی باید بکنیم نه اینکه یکی سوال کنه فقط یک جواب بگیره نظر شما چیه؟ من میخوام بحث و باز کنمما هم گفتیم بایت خوب اینجا تبدیل بایت به مگابایت چرا 2 تا صفر باید کم کرد؟
Last edited by hamidrezavictor; 24-05-2011 at 13:05.
ممنون از پاسخت . خدمتت عرض کنم طرح تعرفه من اعتباري 128 پايه-6ماهه هستش تا 3 روز پیش اینترنت داشتم . توی حسابم هم که میرم میگه اعتبار خودتون رو افزایش بدین. من دفعه قبل یه کارت شارژ ده تومنی گرفته بودم و شارژ کردم. اما این دفعه گفتم اینترنتی از طریق بانک سامان که توی قسمت پرداخت قبض هستش پول رو واریز کنم . 12000 تومان ریختم به حساب و نوشت تا 24 ساعت بعد وارد حسابتون میشه که بعد 3 روز خبری نشد. امروز دوباره یه شارژ ده تومنی ایرانسل گرفتم و 9500 دیگه شارژ کردم و نوشت به اعتبار شما افزوده شد . اما هنوز نمی تونم برم اینترنت . البته وقتی میرم توی قسمت رسید بانکی نوشته 12 تومن ریختم به حساب.
ضمن اینکه توی بخش حساب هم نوشته : تاریخ شروع اعتبار ترافیک رايگان 1390/03/01 00:52:58
ضمن اینکه این قسمت رو هم متوجه نمی شم : هزینه آبونمان ماهیانه 540000
یعنی من باید ماهی 54000 تومن بدم برای چی ؟
3 روز پیش 6 ماهتون تموم شد درسته؟ خوب 2 باره باید 56000 تومان بدی برای طرح 6 ماه جدیدت... چرا تغییر تعرفه ندادی؟
راجع به هزینه ابونمانم برای منم نوشته 4200 تومان دقیق یادم نیست ولی ازم سر ماه چیزی کم نکرد شاید منظورش اینه مثلا من که ماهی 1 گیگ دارم باید 4200 بدم شما هم باید هر 6 ماه 54000 تومان بدی درسته؟
دوستان سلام
همانطوري كه قبلا هم گفتم من دائمي نا محدود 128 دارم .
ايا ميتونم همين رو تغيير بدم به مثلا 512 ؟؟؟
معرفينامه رو چطوري بايد بدم ايرانسل ؟؟؟
3 روز پیش 1 ماهم تموم شد . ولی الان یادم اومد 3 هفته پیش به این طرح 6 ماه تغییر تعرفه داده بودم. چون هیچ ایمیل یا اس ام اسی در رابطه با اینکه چقدر پول تا کی باید بریزم . منم بیخیال شدم . ممنون از کمکت
خوب برای این که هم تجربه ثابت کرده و هم اپراتور ایرانسل گفته در ضمن میتونید ببینید برای 512 پایه مینویسه 400000000 که دو تا صفر رو برداری میشه 4,000,000 مگابایت یا همون 4 گیگابایت
همین جوری حساب میشه خوب
یک سوال دارم میشه گوشی یک رابط ( انتقال اینترنت ) برای ارتباط بین مودم wifi و pc باشه ؟ کمک کنید
بچه ها شمام امروز سرعتاتون پایینه یا مال من فقط اینطوریه؟
تا دیروز با سرعت 108 دانلود میکرد الان شده 16 این مرکز خدمات هم که عین آدم جواب نمیده
یک فایل 60 مگی رو الان 1 ساعت و یک ربع طول میکشه تا دانلود کنه در حالی که تا دیروز فقط یک ربع طول می کشید
دیگه به خدا شیطونه میگه دهنم باز شه یک چیزی بهشون بگم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)