تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 1049 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید گیرنده دیجیتال رو دارم
    TV من هم C8000 هست Full HD و سه بعدی

در مورد گیرنده دیجیتال شاتل تو عصر ارتباط مطلبی خوندم البته استفاده نکردم ولی به نظر امکانات خوبی داره

البته فراسو هم هست

حداقل مزیت شاتل و فراسو در ساپورت کامل زبان فارسی هست

در مورد ایکس ویژن هم با این که تبلیغات زیادی در موردش شده ولی خیلی دوستانی که داشتن خیلی راضی نبودن و مشکلاتی باهاش داشتن

البته به نظر میرسه چه تو این تاپیک و کلا بحث های که شده گیرنده دیجیتال بلوسنس T+14

فعلا میشه گفت بهترین گیرنده دیجتال هست
    هر چند میشه گفت این گیرنده دیجیتال امکانات خوبی داره ولی واقعا در بعضی موارد خیلی اقراق شده
    مثلا تو مشخصات این دستگاه گفته شده

- قابلیت پخش فیلم های 3 بعدی (3D)

که خوب میشه گفت دیگه از اقراق هم گذشته و یه جورای میشه گفت خنده دار هست و متاسفانه باید گفت حتی توهین
    به شعور خریدار هم هست
    یعنی انقدر سطح آگاهی مردم رو پایین میدونه یا فقط برای فروش بیشتر و جذب مشتری این کارو میکنه

دوستان عزیز بهتر از من میدونن فیلم سه بعدی روی بلو ری عرضه میشه و خوب حجم این فیلم ها هم بسیار بالا!!!
    و برای دیدن فیلم های سه بعدی شما فقط باید از دستگاه بلو ری استفاده کنید و جالب تر اینجاست که بلوری معمولی هم
    قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست و باید بلوری شما بلوری سه بعدی باشه تا بتونه فیلم سه بعدی رو براتون پخش کنه
    مثلا بلو ری BD-C7500 با قیمیتی در حدود 400 خورده ای فقط میتونه فیلم های بلو ری و DVD و بقیه فرمت ها رو پخش کنه ولی قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست!!!

تمام موارد بالا رو کنار بذاریم

کابل استفاده شده یعنی کابل HDMI در دستگاه بلوسنس HDMI Version 1.3 هست و دیگه کاملا واظحه که برای دیدن فیلم
    سه بعدی باید کابل HDMI شما ورژن 1.4 باشه چون عملا ورژن 1.3 قادر به پخش تصاویر سه بعدی نیست

احتمالا اینجاست که میگن الله اکبر قدرت خدا رو بیبین این دستگاه بلوسنس که قیمتی اگه اشتباه نکنم در حدود 85 تومن داره چه جوری با این شرایطی که گفتم قادر به پخش فیلم های 3 بعدی هست

البته این رو هم بگم من خودم از بلوری BD-C6900 استفاده میکنم و قابلیت پخش تصاویر سه بعدی رو دارم و فقط میخوام از این دستگاه برای گیرنده دیجیتالش استفاده میکنم
    فقط خواستم اینو بگم که دوستان فکر نکنن هر چی تو مشخصات می نویسه درسته!!!
    البته امیدوارم بقیه مشخصاتش مثل این مورد نباشه
    مثلا برای من ساپورت زبان فارسی مهمه حالا چه زبان منوها باشه چه زیرنویس و مخصوصا تلتکست

سلام دوست عزیز
    از حرفی که میزنی مطمئنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

دوستان کمک
    سینمای خانگی مدل lh-t768 رو گرفتم خیلی ضد حاله!
    1-رو فلش فایلای divx رو کلا نمیشناسه
    2-رو dvd فایلای فول hd رو نمیشناسه
    3-کلا زیرنویس فارسی رو به یه زبون عتیقه مینویسه
    تو رو خدا کمک کنید به دلم موند یه فیلم رو دزست باش نیگا کنم!!
    اصلا این مدل hd playerهست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

+T14 چرا تو سایت بلوسنس نیست ؟

فقط T14 هست +T14 تولید کجاست ؟

آیا بهترین گزینه که هم DTV باشه و هم انواع فایلهای تصویری رو از رو هارد پخش کنه همین +Blusens T14 هست ؟

با توجه به این که تو سایتش +T14 نیست کدوم مدل رو بگیرم ؟

جایه خاصی این مدل رو عرضه میکنه ؟ ( نمایندگی داره ؟ )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

T14+ در واقع همون T14 است که چندتا عیبش برطرف شده
    تفاوت های دستگاه +T14 و T14:
    1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite

2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو

3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه

4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه
    تا به حالا فیس لیفت پراید را دیدی؟!!!
    چراغهای صبا عوض میشه! اسمش میشه 141، 132 و غیره
    ظاهر عوض شده و اسمش، اما موتوری و ایمنی و غیره تغییری کرده؟!!!
    در اصل همونه که پوسته اش عوض شده

عرضه کننده اش شرکت عرشیان تجارت سما با نام اختصاری سما (با مسئولیت محدود) به شماره ثبت 381462است
    http://www.saamabusiness.com
    ما هم نمایندگی اصفهانش هستیم
    isfahaneshop.com
    فعلا هم موجود نیست
    تی 14 داریم 1 دونه یادگاری نگه داشتیم! ولی 14+ نیست تا بعد عید

4. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    مثلا تو مشخصات این دستگاه گفته شده

که خوب میشه گفت دیگه از اقراق هم گذشته و یه جورای میشه گفت خنده دار هست و متاسفانه باید گفت حتی توهین به شعور خریدار هم هست
    یعنی انقدر سطح آگاهی مردم رو پایین میدونه یا فقط برای فروش بیشتر و جذب مشتری این کارو میکنه

دوستان عزیز بهتر از من میدونن فیلم سه بعدی روی بلو ری عرضه میشه و خوب حجم این فیلم ها هم بسیار بالا!!!
    و برای دیدن فیلم های سه بعدی شما فقط باید از دستگاه بلو ری استفاده کنید و جالب تر اینجاست که بلوری معمولی هم
    قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست و باید بلوری شما بلوری سه بعدی باشه تا بتونه فیلم سه بعدی رو براتون پخش کنه

احتمالا اینجاست که میگن الله اکبر قدرت خدا رو بیبین این دستگاه بلوسنس که قیمتی اگه اشتباه نکنم در حدود 85 تومن داره چه جوری با این شرایطی که گفتم قادر به پخش فیلم های 3 بعدی هست

دوست عزیز اصولا کابل 1.3 و 1.4 نداریم. حتی پورتشون هم از نظر ظاهر یکیه. بلکه باید از نظر پردازش و سخت افزار داخلی 1.4 باشد.
    در ضمن ممکنه این DVT بتونه فایلهای 3D رو از طریق playerش پخش کنه. البته من احتمال زیاد می دهم که فقط فایلهای 3D آناگلیف (که با عینک شیشه رنگی دیده می شود) را پخش می کند نه فایلهای تلویزیونهای مبتنی بر عینک اکتیو شاتر.

6. 3 کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان کمک
    سینمای خانگی مدل lh-t768 رو گرفتم خیلی ضد حاله!
    1-رو فلش فایلای divx رو کلا نمیشناسه
    2-رو dvd فایلای فول hd رو نمیشناسه
    3-کلا زیرنویس فارسی رو به یه زبون عتیقه مینویسه
    تو رو خدا کمک کنید به دلم موند یه فیلم رو دزست باش نیگا کنم!!
    اصلا این مدل hd playerهست؟
    قبل از خريد بايد طلب كمك ميكيردي!
    اين همه تو اين تايپ در مورد زيرنويس صحبت شده!
    چند بار دوستان گفتند دي وي دي پلير HD پخش نميكنه؟

8. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز اصولا کابل 1.3 و 1.4 نداریم. حتی پورتشون هم از نظر ظاهر یکیه. بلکه باید از نظر پردازش و سخت افزار داخلی 1.4 باشد.
    در ضمن ممکنه این DVT بتونه فایلهای 3D رو از طریق playerش پخش کنه. البته من احتمال زیاد می دهم که فقط فایلهای 3D آناگلیف (که با عینک شیشه رنگی دیده می شود) را پخش می کند نه فایلهای تلویزیونهای مبتنی بر عینک اکتیو شاتر.
    من خودم این بلوسنس ها را میفروشم
    و فیلم 3D را با عینک توی این دستگاه دیدم
    از طریق پلیرش فیلم را از روی هارد 500G خواند و پخش کرد و من هم دیدم
    فقط اطلاعاتم در مورد انواع 3d یکمی محدود است چون به جز این مورد تا حالا توی حیطه کاریم نبوده، بنابراین وقت زیادی صرف یادگیری در مورد سه بعدی نکردم
    توی ساختمان جهان نمای اصفهان سینمای 4بعدی هست (بعد چهارمش صندلی های سینما با قابلیت حرکت بود)
    ولی تفاوت چندانی به جز این که اونجا سینما بود و اینجا توی خانه حس نکردم
    منظور شما از این 3D چی است؟ میشه بیشتر توضیح بدهید تا شفاف سازی بشه؟!

10. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من خودم این بلوسنس ها را میفروشم
    و فیلم 3D را با عینک توی این دستگاه دیدم
    از طریق پلیرش فیلم را از روی هارد 500G خواند و پخش کرد و من هم دیدم
    فقط اطلاعاتم در مورد انواع 3d یکمی محدود است چون به جز این مورد تا حالا توی حیطه کاریم نبوده، بنابراین وقت زیادی صرف یادگیری در مورد سه بعدی نکردم
    توی ساختمان جهان نمای اصفهان سینمای 4بعدی هست (بعد چهارمش صندلی های سینما با قابلیت حرکت بود)
    ولی تفاوت چندانی به جز این که اونجا سینما بود و اینجا توی خانه حس نکردم
    منظور شما از این 3D چی است؟ میشه بیشتر توضیح بدهید تا شفاف سازی بشه؟!
    یک خورده از موضوع تاپیک خارج میشیم ولی:

پخش (و دیدن) 3D اصولا بر این اساس است که هر یک از دو چشم تصاویر متفاوتی ببینند و در واقع مغز دچار توهم دیدن اشیاء (در مقابل دیدن تصاویر) شود. بطور کلی 3 روش عمده برای پخش 3D وجود دارد:

1- پخش دو تصویر بطور همزمان با دو نور پولاریزه که عمود بر هم هستند و استفاده از عینک های پلاریزه که شیشه های آنها عمود بر هم هستند و هر شیشه فقط اجازه عبور یکی از تصاویر را می دهد. اگر شیشه ها (تلق) این عینک را در آورید و روی هم قرار دهید، در یک حالت اجازه عبور نور می دهند و اگر یکی را 90 درجه بچرخانید، مثل این است که کدر می شوند. این تکنیک الان خیلی مرسوم نیست.

2- استفاده از فیلترهای رنگی در شیشه عینک که مثلا یک شیشه آبی و دیگری زرد است و در موقع پخش هم رنگهای دو تصویر جوری فیلتر می شود که با هریک از شیشه های عینک فقط یکی از تصاویر دیده شود. این همان تکنیک آناگلیف است.

3- استفاده از عینک اکتیو شاتر یعنی تلویزیون با فرکانس بالا (تغییر بسیار سریع صفحه نمایش) دو تصویر را بطور متناوب نمایش می دهد که تفاوت کمی باهم دارند. در زمان پخش، یک فرستنده IR (در TV) اطلاعاتی را به عینک می فرستد. عینک یک گیرنده IR (و باطری) دارد و هر یک از شیشه های آن بر اساس اینکه کدام تصویر فرستاده می شود بطور متناوب، کدر یا شفاف می شود (شاتر اکتیو). به این ترتیب دو چشم دو تصویر متفاوت دریافت می کنند و این باعث درک سه بعدی در مغز می گردد.

موفق باشید

12. 4 کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سینما سامسونگ ما خیلی مزخرفه
    بعضی dvd -vcd رو نمیخونه
    میشه نرم افزارشو خودم آپدیت کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سینما سامسونگ ما خیلی مزخرفه
    بعضی dvd -vcd رو نمیخونه
    میشه نرم افزارشو خودم آپدیت کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یک خورده از موضوع تاپیک خارج میشیم ولی:

پخش (و دیدن) 3D اصولا بر این اساس است که هر یک از دو چشم تصاویر متفاوتی ببینند و در واقع مغز دچار توهم دیدن اشیاء (در مقابل دیدن تصاویر) شود. بطور کلی 3 روش عمده برای پخش 3D وجود دارد:

1- پخش دو تصویر بطور همزمان با دو نور پولاریزه که عمود بر هم هستند و استفاده از عینک های پلاریزه که شیشه های آنها عمود بر هم هستند و هر شیشه فقط اجازه عبور یکی از تصاویر را می دهد. اگر شیشه ها (تلق) این عینک را در آورید و روی هم قرار دهید، در یک حالت اجازه عبور نور می دهند و اگر یکی را 90 درجه بچرخانید، مثل این است که کدر می شوند. این تکنیک الان خیلی مرسوم نیست.

2- استفاده از فیلترهای رنگی در شیشه عینک که مثلا یک شیشه آبی و دیگری زرد است و در موقع پخش هم رنگهای دو تصویر جوری فیلتر می شود که با هریک از شیشه های عینک فقط یکی از تصاویر دیده شود. این همان تکنیک آناگلیف است.

3- استفاده از عینک اکتیو شاتر یعنی تلویزیون با فرکانس بالا (تغییر بسیار سریع صفحه نمایش) دو تصویر را بطور متناوب نمایش می دهد که تفاوت کمی باهم دارند. در زمان پخش، یک فرستنده IR (در TV) اطلاعاتی را به عینک می فرستد. عینک یک گیرنده IR (و باطری) دارد و هر یک از شیشه های آن بر اساس اینکه کدام تصویر فرستاده می شود بطور متناوب، کدر یا شفاف می شود (شاتر اکتیو). به این ترتیب دو چشم دو تصویر متفاوت دریافت می کنند و این باعث درک سه بعدی در مغز می گردد.

موفق باشید
    -----------------------------------------------------------------------
    دوباره سلام
    باتوجه به صحبتهای شما اگه من درست متوجه شده باشم گزینه 2 هم یکی از روشهایی است که بهش گفته میشه فیلم 3D
    و با توجه به اینکه من خودم با دستگاه بلوسنس این تصاویر را با عینک (یک شیشه آبی و یکی قرمز) دیدم و سه بعدی بودنش را حس کردم باز هم منظور شما را از این نوشته زیر متوجه نشدم
    و همچنین متوجه نشدم که این دستگاه قابلیتش را داره (خودم دیدم و هرکی میخواد فیلم 3بعدی بیاره تا نشانش بدم) یا نه!
    اگه از لحاظ علمی توضیحی وجود داره که با چیزی که من دیدم مغایرت داره ممنون میشم راهنماییم بکنید
    -----------------------------------------------------------------------
    [/QUOTE]مثلا تو مشخصات این دستگاه گفته شده

که خوب میشه گفت دیگه از اقراق هم گذشته و یه جورای میشه گفت خنده دار هست و متاسفانه باید گفت حتی توهین به شعور خریدار هم هست

احتمالا اینجاست که میگن الله اکبر قدرت خدا رو بیبین این دستگاه بلوسنس که قیمتی اگه اشتباه نکنم در حدود 85 تومن داره چه جوری با این شرایطی که گفتم قادر به پخش فیلم های 3 بعدی هست [/QUOTE]
    -------------------------------------------------------------------------------------
    "نظر کاملاً شخصی:
    نظر من درباره فیلم سه بعدی با توجه به اطلاعات قبلی و مطالب پست های قبلی (اینها را قبلاً تو اینترنت خوانده بودم) این است که با ایجاد توهم برای چشم انسان باعث میشه که فیلمی که میبینی احساس بکنی وقتی یک نفر داره توی فیلم به شما نزدیک میشه با اون نفری که عقبتر ایستاده فاصله شون با شما متفاوت است (به عبارت دیگه تصاویر عمق پیدا میکنه یا سه بعدی میشه یا هر اسم دیگه ای که داره) و وقتی دستت را به طرف اون می بری حس میکنی دستت واقعا به اون نزدیک شده (در صورتی که واقعاً دستت از صفحه نمایش فاصله داره!)
    و یک سری چیزهای دیگه، که اگه این نظر من درست باشه و بشه اسم فیلم سه بعدی روش گذاشت، من این ها را با بلوسنس تست کردم و واقعاً دیدم.
    حالا یک نفر من را راهنمایی کنه که اگه بلوسنس نمی توانه سه بعدی پخش بکنه من چی دیدم و با گفتم چیزی که دیدم، چه دروغی به مردم گفتم!"

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •