سلام.
ببخشید میخواستم بپرسم .
سمند و سورن مصرف سوختشون تو شهر چه جوریه؟
اون قدر زیاد هست که آدم ترجیح بده بفروشتش تا داشته باشتش.؟
سلام.
ببخشید میخواستم بپرسم .
سمند و سورن مصرف سوختشون تو شهر چه جوریه؟
اون قدر زیاد هست که آدم ترجیح بده بفروشتش تا داشته باشتش.؟
در مورد سرويس هاي اوليه ميشه توضيح بديد
کي و در کيلومتر چند بايد چه چيز هايي چک و عوض شود؟
من تو شهر صدی 8.5 سوزوندم و تو جاده هم صدی 5.9.
سلام.
ببخشید با سورن یا سمند.؟
و اینکه اگه سورنه موتور سورنتون موتور ای فا 7 هست.
و ماشینتون برا چه سالیه؟؟؟؟
اگه سمنده؟؟؟
موتور اون چیه؟؟؟
و مال چه سالیه؟؟؟
ببخشید البته ها.
سمند ال ایکس EF7 مدل آبان 93.... این مصرف بیشتر با دور موتور 4000 بوده و میانگین سرعت 90 کیلومتر. اوایل آب بندی که همش دور موتور 3000 بود تو مصرف جاده صدی 5.5 هم سوزوندم با میانگین سرعت 70 کیلومتر.
درود
ODO کار نمیکنه
سامی جان
اگر آب رادیاتور عوض نشه، الان مشکلی ایجاد می شه با این وضعیت و اینکه دارم باهاش رانندگی می کنم، اشکالی برای موتورش پیش نیاد؟
درود
بزرگوار اگه چیزی پیدا کرده در زمینه قفل ef7 یک اطلاع می رسونی من هم دنبالش هستم ولی می خوام یک قفل درست حسابی بگیرم، نمونه هایی توی بازار هست اصلا به درد نمی خوره، بین مدل مالتی پلکس و فاقد مالتی پلکس هم تفاوتی هست؟
من پشت شیشه یه مغازه یه آگهی دیدم واسه جلوگیری از سرقت خودروهای شرکت ایارن خودرو. رفتم تو قضیه رو پرسیدم. سه تا تیکه آهن فرم داده شده گذاشت رو میز و گفت اینا رو زیر قفل کاپوت و درهای جلو نصب میکنن و مانع از بازکردن قفلها میشه. با نصبش میگفت 20 تومن. کسی اطلاعی در این باره داره؟
با سلام ماشین من 12000 کار هست دنده های ماشین موقع جا رفتن صدا میدن و یا دنده ها بعضی وقتها بد جا میره با تعویض واسکازین درست میشه یا نه
بهترین نوع این ماشین همونی بود که سال 89 اومدن.از اون به بعد دیگه کیفیتا کم شده.چون سری اولیا موتورش منتاژ المان بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)