من رشته یا عنوان برنامه نویسی فنی کامپیوتر ندیدم ولی برنامه سازی کامپیوتر شامل یه سری زبان برنامه نویسی و سایر دروس تخصصی میشه.
من رشته یا عنوان برنامه نویسی فنی کامپیوتر ندیدم ولی برنامه سازی کامپیوتر شامل یه سری زبان برنامه نویسی و سایر دروس تخصصی میشه.
یعنی 4 نمره بیشتر از اون چیزی بود که ثبت کردین؟>
آخه بچه ها گفتن که بعضی 1 نمره مغایرات داشتن ثبتنام نمیکردن
ببین درسای نظری رو یاده با عملی
یه درس عملی شدم بالای 15 یا همون 15 نظری شدم همین حدودا
یه درس رو هم شدم عملی بالای 15 نظری هم 16.5
یه درس دیگه هم نظری شدم 11 عملی هم 15
با یه درس تکماده 7/75
یعنی معدلم بالا 13 میشه؟
اینا هم که گفتم نمره ها رو فکر کنم 22 تا 24 واحد میشه ولی 22 واحده
من الان 12 زدم معدل رو نمیدونم چطوریه![]()
Last edited by hossein019940; 26-07-2014 at 19:54.
سلام
دوستان دیپلم من گرافیک رایانه با کد 9901 هست .... توی جدول "کد دیپلم های مرتبط در الویت پذیرش " رو نگاه میکردم زیر گروه آموزشی 406 و 410 بودش و علاقه ای هم به این رشته ها ندارم ...
حالا میخواستم ببینم آیا من فقط باید تو این دو گروه انتخاب رشته کنم یا میتونم رشته های دیگه ای رو انتخاب کنم و آیا امکان قبولی دارم ؟
Last edited by soheil_66; 26-07-2014 at 18:22.
توی قسمت کد انتخاب رشته هر کد رشته با محل تحصیلی که دوست داری رو بزن.قبول میشی
Last edited by hossein019940; 26-07-2014 at 20:08.
من تو زمینه معدل نظر نمیدم)) مدرستون جواب نمیده؟
اون یه نمره حتما کمتر از معدلش بوده وقتی معدلت کمتر از اونی که هست ثبتنامت نمیکنن نه وقتی بیشتر باشه!
کاردانی فنی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتر منظورمه....این دو تا جدای از هم هستن؟برای برنامه نویسی کدومشه برنامه نویسی تحت وب و دسکتاپ و اینا منظورمه...
مرسی پس هر رشته ای خواستم میتونم بزنم کد دیپلم مهم نیست ...
تو تذکرات نوشته بود اگه کد دیپلم تو جدول درج نشده بود 9999 رو بزنید ... الان کد دیپلمم تو قسمت صنعت نیست حالا باید کد دیپلمم که 9901 هست رو بزنم یا 9999؟
Last edited by soheil_66; 26-07-2014 at 22:30.
من رستم ساختمان بود کد و مشخصات دیپلم رو درست زدم ولی قسمت کدر شته دانشگاه برای کدهای معماری زدم.اینو در جریان نیستم![]()
پس من 12 زدم اوکی هست دیگه.چون الان 13 هست گفتم هر چی پایین تر بزنم بهترهحالا شانس بیاریم معدلم کمتر نشه خوبه البته یه جورایی حساب کردم 2 نمره بالاتر از معدلم رفته ولی اگه کاهش هم داشته باشه 1 نمره از معدل فعلیم بازم همونیه که زدم.
ممنون بابت پاسخت.
کمک کنید.کاردانی فنی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتر این دو تا جدای از هم هستن؟برای برنامه نویسی کدومشه برنامه نویسی تحت وب و دسکتاپ منظورمه...برنامه سازی کامپیوتر چی هستش ؟کاذدانی فنب نرم افزار چی هست؟ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)