پیش نیاز یعنی این که درصد تو اون درس پایین بوده و باید اون درسو دانشگاه براتون بذاره (فکر کنم مقطع پیش دانش گاهیش رو)
پیش نیاز یعنی این که درصد تو اون درس پایین بوده و باید اون درسو دانشگاه براتون بذاره (فکر کنم مقطع پیش دانش گاهیش رو)
اگه میخواید فقط برای تسلط انگلیسی برید آزاد زیاد ارزش نداره.
کلاسای بیرون هزینش کمتره
یکی هم به ما بگه اینا چیه![]()
این آشنای ما هم قبول شد!
قزوینیای عزیز ، یک تاپیکی ، گروهی چیزی بزنید ، هماهنگ بشید جمیعا برین قزوین![]()
راستشو بخوايد براي اين گفتم که اصولا آدم تنبلي ام و تا حالا هر چي کلاس زبان رفتم از وسطش ول کردم.فکر کردم شايد اينجوري حداقل دانشگاه مجبورم کنه که بخونم![]()
بله تا بزنيم پشتبندش تايپك رو مي بندن!!!
متولد 72 هستید؟؟؟؟؟یک سال از من بزرگتر!!!!چطوری دانشگاه آزاد امتحان دادی؟؟؟؟ منم میتونم بدم؟؟؟؟؟![]()
اساتید دانشگاه ما (خمینی شهر) شروع کلاسا رو زده 20 ما هم 24 بلیط مشهد داریم نریم طوریه؟
یکی از دوستای من صنایع پرند رو زده بود...اما 40 تا از تراز آخرین نفر قبول شده کم آورد. به نظرتون تو تکمیل ظرفیت قبول میشه؟ اصلا برای تکمیل ظرفیت اعلام می کنن؟
بازم تبریک میگم . اینایی که برات ستاره دار زده یعنی اینکه توی دانشگاه بعنوان پیشنیاز باید بگذرونیشون (یعنی مثلا ریاضی پیش دانشگاهی رو توی دانشگاه بهت ارائه میدن باید پاس کنی)
آره دقیقا اونایی که رتبشون 1یا 2رقمی توی کل زیر گروه شده باشن نه توی رشته فرض کن یه رشته کلا 50نفر میگیره با ذخیره میشن 100 نفر پس همشون 1یا 2رقمین.
رتبه هاي برتر کنکور سراسري دانشگاه آزاد اسلامي مي توانند به طور رايگان در اين دانشگاه به تحصيل بپردازند. دکتر عبدالله جاسبي در گفتگو با مهر افزود: نفرات برتر کنکور مانند رتبه هاي تک رقمي يا دورقمي که رتبه هاي آنها از سوي سازمان مرکزي دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شده، به طور نيم بها و يا تخفيف شهريه مي توانند در دانشگاه آزاد اسلامي به ادامه تحصيل بپردازند.وي اظهار داشت: اين طرح به منظور حمايت از دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي و بالا بردن سطح علمي دانشجويان اين دانشگاه اجرا مي شود. رئيس دانشگاه آزاد اسلامي از حذف کنکور کارشناسي نيز خبر داد و خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد در تلاش است بعد از کنکور کارداني پيوسته، کنکور کارداني ناپيوسته را نيز حذف کرده و سپس در برخي رشته هاي کارشناسي که تعداد داوطلبان کمتر از قبول شدگان است کنکور را حذف کند.جاسبي افزود: با توجه به آن که جمعيت جوان کشور به سمت مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري حرکت مي کنند برنامه ريزي براي حذف کنکور اين مقاطع امکان پذير نيست و بيشتر تلاش دانشگاه براي حذف کنکور در مقاطع پايين تر است
Last edited by shabeashegha; 04-09-2010 at 13:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)