ال سی دی ترکی؟
UTEX؟
معلومه که بده. بین این مدلهای با کیفیت و پر از امکانات شرکتهای مطرح پاناسونیک و سونی و سامسونگ و ال جی ، UTEX دیگه چیه؟
ال سی دی ترکی؟
UTEX؟
معلومه که بده. بین این مدلهای با کیفیت و پر از امکانات شرکتهای مطرح پاناسونیک و سونی و سامسونگ و ال جی ، UTEX دیگه چیه؟
فقط SONY ZX1
با قطر 9.9 میلیمتر Made in Japan
LED TV
با سلام
آیا ال ای دی 42 اینچ 5600 ال جی از نظر رنگ و تصویر بهتر از ال سی دی های زیر است.
C695 سامسونگ
EX500 سونی
از نظر قیمت که مناسبه ولی از نظر رنگ و کیفیت شما کمکم کنید
شما کدام را پیشنهاد می کنید فقط کیفیت تصویر برام مهمه
با تشکر
درتهران آدرس چند مغازه مطمئن که ال سی دی وال ای دی های سونی که به قیمت بانه عرضه میکنند رالطفا درپیام خصوصی به من اعلام نمایید.
یک سوال داشتم :آیا کیفیت تصویر در led sony ex-710وlcd sony ex-500 که هردو40 اینچ هستند باهم یکسان هستند یاتفاوت دارند؟
-مشكل اصلي كه در led هاي حاشيه اي مطرح هست و Ex710 هم شامل اون ميشه يكنواخت نبودن بك لايت پنل هست
-چيزي كه توي ال سي دي ها ميشه گفت خيلي كم مواجهيم باهاش
-والبته بستگي به اين داره شما چقدر براتون اهميت داشته باشه و مهم باشه اين مطلب
-زاويه ديد اون نسبت به ex500 كمي ضعيف تر هست
-بلك لول و كنتراست بهتري داره نسبت به ex500
-همينطور input lag بهتري داره (براي گيمرهايي كه توي live-psn-network كار ميكنند بهتر هست)
و..
توصيه ميكنم دو رويو زير رو بخونيد البته براي ex700 هست كه كاملا با ex710 مشابه هست :
ex700:
ex500:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شب گذشته مراجعه کردیم برای تجدید میثاق با V20 عزیز تا یه قیمتی بگیریم،ببینیم 42 اش مناسب تره برامون یا 50 اش...الحق کیفیت تصویر بسیار بالایی داره و مخصوصاً زاویه دیدش عالی بود...فقط یک سؤالی رو پرسیدم ازشون اینکه این مدل رو زده بود V20R...این R چه تفاوتی ایجاد می کنه؟؟؟
راستش جنابt_tanhayam همانطوری که میدانید یک عدد led sony ex-710 به تازگی خریدم وکیفیت تصوی آن عالی هست ومیخواهم یک عدد lcd sony ex-500 که آن هم 40 اینچ باشد رانیز بخرم.از لحاظ کیفیت تصویر آیا تفاوت زیادی دارند؟شرمنده انگلیسی هم بلد نیستم تا سایتهایی راکه اشاره نمودید رابفهم.
میشه از اون ور آورد....یا گمرک می بندن؟
من می خوام از آلمان بیارم HX903
جناب tanhayam با تشکر از زحمت پاسخگویی، من ساکن شهرستان پیرانشهر هستم و قیمتهای اینجا خیلی کمتر از نمایندگی هستند. در ضمن اندازه 42 یا 46 اینچ رو ترجیح میدم. همونطور که عرض کردم به کیفیت تصویر و صدا خیلی حساس هستم. البته اگر صلاح میدانید لطفا علاوه بر LED، مدلهای LCD سه برند سونی، سامسونگ و ال جی رو هم معرفی بفرمایید. مبلغ حدود 2 میلیون تومان را در نظر داشته باشید.
سلام
الان بهترین مدل برای خرید تا یک میلیون چی هست ؟
32-36 اینچ باشه
فول اچ دی هم فکر نکنم زیاد مهم باشه چون تصویر فول اچ دی که نمیخایم توش ببینیم حالا هر چی صلاح است
لطفا حتما بگید تا یک تومن LCD LED یا پلاسما بگیرم
فکر کنم LCD باید بگیرم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)