تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 1211 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون حسین جان خیلی خوب توضیح دادی ....
    راستی سیستم پنالتیاش بلا خره دستم اومد خیلی به نظرم باحال شده ولی باید روش کار بشه فکر کنم هنوز ناقصه ...
    میگم:
    یادش بخیر نمیدونم شما یادت میاد یانه کاربرای قدیمی تر خوب خاطرشون هست چه جام های جذابی با pes 6 توی انجمن بازی برگزار میشد انگار میگی همین دیروز بود یکی از بچه ها میومد میگفت آقا من با مسئولیت خودم میخوام توی انجمن جام بزارم هرکی زودتر اومد برای انتخاب تیم اولویت داره . ای روزگار .....
    میگم این pes 2010 با این سیستمهای متنوع و جالبش جون میده برای جام گذاشتن . کونامی این نسخه رو طوری طراحی کرده که مدیریت خود گیمر در کسب نتیجه حقیقتا خیلی موثره حتی در یک نبرد که دو طرف cpu باشه میشه با مدیریت و مربی گری درست با یک تیم درجه دو در مقابل یک تیم گردن کلفت ایستادگی کرد و حتی بازیو مساوی کرد جام کنفدراسیونها یادتونه آمریکا برزیلو چطوری مهار کرده بود . یا جام قهرمانان باشگاههای اروپا چلسی با مربی گری هوشمندانه و مدیریت درست گاس هیدینگ چطوری هافبکهای بارسا رو فلج کرده بود اینجام در مقیاس خودش میشه از این کارا کرد .
    خوب عیب نداره منو شما مصطفای عزیز همشریم یه بازی که اومد یه روز بریم بیرون بازی کنیم ....
    بزنین لولم کنین بازیم افتضاحه

2. 2 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

میگم دوستان چطوری باید مواردی رو که تو دمو به نظرمون مورد داره ، به KONAMI راپرت بدیم ؟!

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ضمن کی گفته فیفا 09 خیلی سخته ؟ توی یک بازی 10 دقیقه ای دوست داری چند تا گل برات بزنم ؟
    من که روی Legendary میزارم واقعا سخت میشه مخصوصا دروازه بان ها و مدافعین مرکزی.در این شکی ندارم که از PES 2009 کاملا سخت تره در حالیکه مسله ی Response Time خیلی خوب در اون به کار برده شده.

راستی سیستم پنالتیاش بلا خره دستم اومد خیلی به نظرم باحال شده ولی باید روش کار بشه فکر کنم هنوز ناقصه ...
    میگم:
    خوب عیب نداره منو شما مصطفای عزیز همشریم یه بازی که اومد یه روز بریم بیرون بازی کنیم ....
    سیستم پنالتی خیلی بهتر شده د دیگه به صورت 100% شانسی نیست و خودمون هم در پنالتی ها تاثیر میزاریم.

ایول خیلی پیشنهاد خوبی دادی.کلا من میگم هر هفته یک میتینگ بزاریم با بکس مشهد بیان PES بزنیم نظرت چیه حسین جان ؟
    Last edited by Mostafa NBA; 21-09-2009 at 17:45.

5. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

میگم:
    باشه بازی که اومد هر روز خواستی من در خدمتم من یک روز با محمود ( google boy ) رفتم کلوپ بازیش خیلی خوبه ازم بیشتر میبرد فیفاش هم خیلی خوبه .
    منظور من از جام توی انجمن این نبود که خود کاربرا بازی کنن نه اون موقعها تیم میدادیم ترکیب و تعویضا و همه چیزو تعیین میکردیم بعد یک نفر توی کامپیوترش بازیها رو به کامپیوتر میداد بازی کنه بعد نتیجه بازی و اتفاقاتو میگفت نهایتا یک نفر قهرمان میشد .
    من که روی Legendary میزارم واقعا سخت میشه مخصوصا دروازه بان ها و مدافعین مرکزی.در این شکی ندارم که از PES 2009 کاملا سخت تره در حالیکه مسله ی Response Time خیلی خوب در اون به کار برده شده.
    خب شاید هنوز مهارت لازم رو بدست نیاوردی اگه دوست داشتی بعدا میریم کلوپ بهت نشون میدم چطوری میشه راحت گل زد .
    Last edited by 4039; 21-09-2009 at 17:45.

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پست آخرم در جواب سهراب جان ویرایش شد. این پست پاک شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مصطفی جان من پستتو خوندم باشه هر وقت خواستی من میام فکر میکنم درمورد قرار رو این حرفا توی پیام خصوصی چیزی صحبت کنیم تا مزاحم بقیه هم نشیم .

میگم دوستان چطوری باید مواردی رو که تو دمو به نظرمون مورد داره ، به KONAMI راپرت بدیم ؟!
    چند سایت در این رابطه وجود دارن اگه مورد خاصی به نظر شما میرسه بگین من به قول شما راپرت میدم . اگه هم میخواید من آدرسشونو بهتون بدم در هر صورت کاربران زیادی تا الان گزارش دادن و فکر میکنم تمام مسائل مطرح شده .

10. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

کارتهای موجود در بخش گیم پلن بازی به سه دسته تقسیم میشن یک دستشون مربوط میشه به مهارتهای بازیکنان ( skills ) که بشکل مختصر با " S " نشون داده میشن و هر بازیکن تعدادی از این کارتها رو داره :

( Marseille Roulette ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل Marseille Roulette رو داره .

(One - footed Roulette ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل One - footed Roulette رو داره .

( Elastico ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام فریب Elastico رو داره . همون فریبی که رونالدینیو ازش زیاد استفاده میکنه .

( Quick Scissors Dribble ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل برشی رو داره .

( Scooping ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام حرکت Scooping رو داره . همون دریبلی که با کشیدن توپ با پا انجام میشه ( اگه خواستین توضیح بدم )
    عزیز جان اگه میشه یکم در مورد این چند تا کارت بیشتر توضیح بده که چه حرکاتی هستن .

و اینکه ایا طریقه استفاده خاصی داره یا خودشون در مواقع لزوم استفاده می کنن .؟
    من توی قسمت توضیحات و راهنمایی بازی یه سری اموزش دیدم برای دریبل ولی هر چی ترجمه کردمشون باز هم متوجه نشدم اگه در مورد نحوه ی دریبل توضیح بدی متشکر میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام چند تا عکس جدید واسه عاشقان عکس

1- عکس کریس رونالدو با لباس رئال مادرید

دو تا عکس از کمپ ساخت pes 2010

عکس از بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس از گیم پلی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و عکس آخر

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

عزیز جان اگه میشه یکم در مورد این چند تا کارت بیشتر توضیح بده که چه حرکاتی هستن .

و اینکه ایا طریقه استفاده خاصی داره یا خودشون در مواقع لزوم استفاده می کنن .؟
    من توی قسمت توضیحات و راهنمایی بازی یه سری اموزش دیدم برای دریبل ولی هر چی ترجمه کردمشون باز هم متوجه نشدم اگه در مورد نحوه ی دریبل توضیح بدی متشکر میشم .
    یک چیز کلی بگم توی این بازی با هر بازیکنی نمیشه همه دریبلها رو زد و هر بازیکن فقط میتونه دریبل مختص خودشو که کارتشو داره بزنه فکر میکنم اینو خودت هم میدونستی .
    scooping دریبلیه که با کشیدن توپ انجام میشه نمیدونم چقدر فوتبال سالنی بازی کردین یا دیدین سالنی بازا بیشتر از بازیکنای چمنی ازش استفاده میکنن . توضیحش یک کم سخته اما سعی میکنم منظورمو برسونم . ببین شما خودتو در نظر بگیر توپ زیر پاته توپو میاری داخل پات وقتیکه توپ خوب به پات چسبید بدون اینکه از زمین بلند بشه توپو با همون پات از یک سمت به سمت دیگه میکشی .

Quick Scissors Dribble : اینو دقیقا نمیدونم چیه اما من دقت کردم فقط مسی این دریبلو داره .
    Elastico : همون پا عوض کردن هر کی بهش یک چیزی میگه بعضیا میگن رقص پا به هر حال فکر میکنم متوجه شدی .
    Marseille Roulette : همون دریبلیه که زیدان ازش زیاد استفاده میکرد .
    (One - footed Roulette : اینو هم دقیقا نمیدونم چه دریبلیه اما فکر میکنم کمی شبیه مورد قبلی باشه شاید هم همون دریبل کشویی باشه امشب نگاه میکنم .

اما در مورد انجام این حرکات من خودم چون زیاد اهل دریبل زنی نیستم هنوز پیگیرش نبودم . امشب هم طریقه انجامشو نگاه میکنم و هم اینکه اگه تونستم حرکاتو انجام بدم , توی تاپیک میزارم .
    غیر از این دریبلها یک سری فریب هم داریم .

14. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عکسای استادیومای موجود در بازی

16. 3 کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •