تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 503 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز با یه یارو داشتم صحبت میکردم گفت تو این بازی اگه بخوای قوی بشی باید کلی پول خرج کنی.
    میخواستم ببینم راست میگه؟ اگه اینطوری باشه فکر کنم Perfect world بهتر باشه.
    آره.تقریبا لباس هایی که برای کاراکتر میخری هم قیمت لباسهایی که برای خودت از بازار میخری شاید هم گرونتر در بیاد.مثلا من حساب کردم یه تاپ برای واریور اگه بخوام بخرم به پول خودمون حدود 20000 تومان میشه تازه ارزونترینش بود و ست کاملش حدود 100000 تومن میشه.
    باید فکر کنی خودت تو نت هستی که داری زندگی میکنی و پول رو برای خودت داری خرج میکنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امشب خیلی ضایعه . همه دارکیا نوز کردن 1 کیلو هیت می زنن .
    چند تا رنک پایین هم اومدن همه چیشون + 5
    هیچوقت انقدر فجیع نمی مردم با دو تا هیت .

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

آره.تقریبا لباس هایی که برای کاراکتر میخری هم قیمت لباسهایی که برای خودت از بازار میخری شاید هم گرونتر در بیاد.مثلا من حساب کردم یه تاپ برای واریور اگه بخوام بخرم به پول خودمون حدود 20000 تومان میشه تازه ارزونترینش بود و ست کاملش حدود 100000 تومن میشه.
    باید فکر کنی خودت تو نت هستی که داری زندگی میکنی و پول رو برای خودت داری خرج میکنی.

من اگه بخوام 100000 تومن پول بدم میرم یه تبر واقعی میخرم راه میوفتم تو خیابون Mob کشی

هم تنوع زیادی داره هم پیاده روی برای سلامت خوبه.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاظم اگه میشه لینک جایی که GKP گیلد اونجا نوشته رو برام بذار .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینم اینک DKP

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من بازی shaiya رو گرفتم ولی هنوز چیز زیادی ازش نمی دونم لطفا یه توضیح در باره بزرگی مپ و نحوه quest گرفتن و انجام دادن آن و هم چنین نحوه خرید لوازم مختلف یه توضیح بدین.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من بازی shaiya رو گرفتم ولی هنوز چیز زیادی ازش نمی دونم لطفا یه توضیح در باره بزرگی مپ و نحوه quest گرفتن و انجام دادن آن و هم چنین نحوه خرید لوازم مختلف یه توضیح بدین.
    با تشکر
    اوایل بازی که فقط باید mob بکشی quest ها اصلا مهم نیستن فقط جک و جونور باید بکشی تا EXP بگیری بعد به لول ها و شرایطی می رسی که می تونی تو pvp بازی کنی و اصل بازی تازه شروع میشه.
    بازی رو شروع کن سوال هایی که تو بازی برات پیش اومد دونه دونه بگو جواب میدیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این گیلد جدید ما که مثلا قوی ترین گیلد این سرور هست عجب گیلد مزخرفیه !
    چند تا لول بالا که اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیستن و همه رو ریز می بینن و اصلا کسی نمی تونه به اینا دستور بده .
    من احساس می کنم گیلد ما گیلد ایرانی های اصیل هست !! خفن هم دروغ و چرت و پرت می گن . کلا هر چی بگم از بدی های گیلد شماره یک این سرور کم گفتم . به سلامتی داره می ترکه .
    Sammy و Kab دو تا officer اصلی همین حسی که من نسبت به گیلد دارم بهشون دست داده و می گن که گیلد ما گیلد نیست و دارن ترکش می کنن .
    امروز 18 نفر از گیلد ما که اکثرا هم لول 60 یا +58 بودن تو raid Kimu به رید 6 نفره reborn باخت و شقه شقمون کردن !!
    کاملا همه بیخیال pvp 60 شدن .
    2 هفته هم هست که Haru رو انجام ندادن جون گشادیشون میگیره لول بالاها !!
    منم که 1 هفته عضو گیلد هستم و تمام event ها رو میریم هنوز Trial mamber نکردن منو !! منم فعلا دیگه تو event هاشون نمیرم ! گرجه دیگه event هم ندارن .
    منتظریم این گیلد بپاشه یه گیلد با رییس و آفیسر های بهتر درست شه که 2 زار قاطعیت و فعالیت داشته باشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

لطفا اگه ممکنه کارایی و مورد استفاده ی آیتم Lucky Charm رو کامل برام توضیح بدین .

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

لطفا اگه ممکنه کارایی و مورد استفاده ی آیتم Lucky Charm رو کامل برام توضیح بدین .
    بعضی از لپیس ها هستن که اگه لینک کردن اونها fail بشه نه تنها خودشون میشکنن بلکه آیتم شما
    مثل سلاح یا Armor رو هم می شکنن.لپیس هایی مثل sonic یا accessories lapis از این جمله هستن.
    LC یا Lucky Charm اگه تو اینونتوری باشه اجازه ی شکشتن آیتم رو نمیده.خودش نابود میشه ولی آیتم
    شما نمی شکنه.اگه لپیس با موفقیت لینک بشه LC هم باقی می مونه ولی اگه نشه LC به جای آیتم
    شما خوهد شکست.سوالی بود در خدمتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •