با وینتر فیس میتونی این کار رو بکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با وینتر فیس میتونی این کار رو بکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار فارسی سازی که پارس ماکروتل نصب می کنه Time Space System EffyArabic و من تا حال باهاش هیچ مشکلی نداشتم و کیبوردش هم مثل خود سامسونگه که حروف فارسی روه هم داره.
و به نظر من i900 نسبت به قیمتش گوشی خوبیه.![]()
تاچ تاچ تاچ ....و دیگر هیچ
امروز پارس مایکروتل تاچ گوشیم رو مجانی عوض کرد(انحنا داشت)
گارانتی رو عشقه...
و برای اطلاع دوستان باید بگم که تاچ گوشی 45 هزار تومن و اجرت نصب 10 هزار تومن فاکتور شده بود یعنی کلا 55 هزار تومن. نوشته 16GB از بالای تاچ حذف شده(خیلی حیف شد) و روی قسمت پایین محافظ اولیه تاچ (نایلونی) هم یه برچسب کوچک با اعداد ریز بود.
آخرین ورژن ویندوز6.1 ارئه شده شرکت پارس مایکروتل JPID1 بود که بازم مجانی عوض کرد
بچه ها فکر کنم i900 دیگه تولید نمیشه چون تو کاتالوگ جدید شرکت نبود
Last edited by d.b23; 02-11-2009 at 22:20.
من كه گفتم وقتي دوستم عوض كرد ازش 55 تومن گرفتند
گارانتي اگه تاچو عوض كنه عاليه .....
منم فكر نميكنم توليد بشه
چون آخرين بار هم كه بازار بودم خيلي كم ديدم امنيا
فایل Cabش رو داری رفیق؟
فایل cab رو تو گوشیم نریختن.هر چه قدر گشتم ندیدم.
ولی هر دفعه که گوشی رو فرمت کنی اولین بار که گوشی بیاد بالا ازت میپرسه که نصب کنم یا نه؟
من فقط shortcut رو تو فایل start up ویندوز پیدا کردم و 3 .4 تا قایل exe که رو کامپیوترم اجرا نشد.
فقط cab بازی asphalt و sims رو ریختن اونم مخصوص arab
سلام.
من واسه یکی از رفیقام 2 یا 3 ماه پیش تاچ رو عوض کردم 30 یا 35 تومن .البته گوشی بدون گارانتی بود و ما هم بالطبع پول تاچ و تعویضش رو پرداخت کردیم.
![]()
بچه ها کسی تونسته این رو گیر بیاره ؟
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخری رو برای محکم کاری دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته مهم ! : اگه 6.5 دارید اول یه شرتکات از Settings حالا یا از Favorite settings تو تودی بیارین چون وقتی نصب کنین بعد از ریست Start باز نمیشه ! باید زبون رو انگلیسی کنید تا درست شه
نکته 2 ! : اگه extract کردین چیزی نبود Hidden هست
Last edited by Bs_panzer; 03-11-2009 at 16:38.
می بخشید من چند وقته از بحث این تاپیک دور بودم , اوایل امنیا بعضی اوقات برای آپدیت رام دچار مشکل می شد , الان هم هنوز این مشکل پا بر جاست یا رفع شد ؟ یعنی الان میشه هر رامی رو ریخت یا باز هم خطر Dead شدن وجود داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)