پست ویرایش شد!!!
Last edited by feransiska; 25-11-2010 at 04:50.
میشه کمک کنید؟ در ضمن ورژن کسپر 9.0.0.736 هست و روی آیکونی که توی تسکبار داره، یه علامت تعجب زرد هست.
یه سوال دیگه اینکه آیا راهی هست که با هربار ویندوز عوض کردن نخوام دوباره آپدیت کنم؟
تشکر از همگی![]()
كرك براي تمديد مدت 30 روزه آزمايشي محصولات كاسپر
در خصوص اين كرك اين توضيح را بدم كه حتما دوستان اطلاع دارند كه ميتوانند بدون در دست داشتن هرگونه كليد يا سريال و پس از اتصال به اينترنت ميتوانند محصولات كاسپر را به مدت 30 روز و بصورت كامل و بدون داشتن هرگونه محدوديت در اجزاء و كارايي محصول استفاده كنند و پس از اتمام اين دوره 30 روزه مجبور خواهند بود اينبار از سريال يا Key معتبر براي فعال سازي كاسپر استفاده نمايند.كسانيكه به هر دليل به سريال يا Key معتبر دسترسي ندارند ميتوانند با استفاده از اين كركي كه لينك دانلود آنرا قرار ميدهم پس از اتمام 30 روزه آزمايشي و با رعايت دستورالعمل نحوه استفاده از كرك مجدد 30 روز ديگر و بطور كامل از اين محصول استفاده نمايند.
اين كرك براي هر دو ويندوز XP و VIsta و براي نسخه هاي 32 بيتي و 64 بيتي آنها طراحي شده است.
قبل از استفاده از اين كرك بايد قسمت Self Defense كاسپر را غيرفعال كرده و سپس خود كاسپر را كامل Exit كنيد و بعد از انجام اينكارها كرك را اجرا نماييد.
به هيچ وجه در زمان فعال بودن كاسپر اين كرك را اجرا نكنيد.
كرك زماني كاسپر براي ويندوز هاي 32 و 64 بيتي ويندوز XP
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كرك زماني كاسپر براي ويندوزهاي 32 و 64 بيتي ويندوز ويستا
کد:
این روش رو اجراکردم اما کاسپرم بالا نمیاد ..................
داداش من شما کرک یا همون تریال ریست 2009 را برای 2011 استفاده کردی خوب معلوم است
که کسپر اجرا نمیشود
شما بهتر است یک بار کسپر را حذف کنید یا REPIREکنید واز کی یا تریال ریستر داداشی خودم
HADI ONLYاستفاده کنید
موفق باشید
در پناه حق
اینجــــــــــــا :شما بهتر است یک بار کسپر را حذف کنید یا REPIREکنید واز کی یا تریال ریستر داداشی خودم
HADI ONLYاستفاده کنید
سلام
کاسپر برای " ویندوز 2003 سرور 64 بیتی" معرفی کنید
هر کسپری نصب می کنم خطا میده که رو این ویندوز نصب نمیشه
قبلا رو همین ویندوز 64 بیتی کسپر داشتم هر چی میگردم لینکی ازش پیدا نمی کنم
فکر کسپر سرور ورژن 4 بودش
سلام به همه
سوال در مورد تریال ریست دارم.
همونطور که میدونین با این برنامه میشه همیشه از کسپرسکی استفاده کرد ولی ایا این برنامه هیچ تاثیره بدی در عملکرد کسپرسکی نداره؟
به نظرتون اگر به این راحتی بشه از این محصول استفاده کرد چرا کسپرسکی جلوشو نمیگره؟
شما باید در تاپیک زیر مطرح میکردید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
==
طبق گفته سایت مرجع این ورژن رو باید نصب کنید:
ویندوز 64 بیت رو هم تحت پوشش قرار میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما از تریال ریستر HADI ONLYاستفاده کنید ومشکلی ندارد.
درمورد ان سوال اگرکسپربیاد جلو این مشکل رابگیره باید تریال خود برنامه را بردارد که این کارهم شدنی نیست.
دوست من بدون برادران عزیز کراکر همیشه یک قدم ازشرکت های نرم افزاری جلو هستند.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)