سلام به عزیزان
من با ارور 651 ای دی اس ال رو برو شدم
همه چی به ظاهر درسته
نمی دونم مشکل شاید از شرکت باشه
یا مودم من معیوب
اگر راهنمایی ببینم تشکر می کنم
سلام به عزیزان
من با ارور 651 ای دی اس ال رو برو شدم
همه چی به ظاهر درسته
نمی دونم مشکل شاید از شرکت باشه
یا مودم من معیوب
اگر راهنمایی ببینم تشکر می کنم
مودم data sheen و planet چه طوره ؟ با شاتل سازگاره ؟ کاراییش خوبه ؟ با 10هزار تخفیف میخوام بگیرم 40هزار از دوستم
این قضیه سازگاری همش سر پوله!
شما میتونی هر مودمی داشته باشی و هر وقت پرسیدن مودمت چیه یکی از مودمهایی که شرکتشون میفروشه رو بگی!(میتونی مدل مودمی که می فروشن رو در تاپیک شاتل سوال کنی!)
دوستان لطفا یه نگاهی هم به اینا بندازید
این پرتم عوض کردن بازم نشد حالا چی میگین
خواهش میکنم کمکم کنید
حالا خوب هست مودمش کدوم بهتره ؟ data sheen va planet
چرا هیشکی به سوالی که پرسیدم جواب نداد؟![]()
1- اینو اطلاعی ندارم.
2- واسه کانکت شدن به یه شبکه وایرلس ( مثل اینترنت مودم های وایرلس ) باید سیستم ها و لپ تاپتون کارت شبکه wifi داشته باشه. این کارت واسه pc ها بصورت یه کارت ماژول به PCI وصل میشه ( حدود 40 تومن ) ، لپ تاپ های جدید اکثرا بلوتوث و wifi دارن ، درغیر اینصورت یه کارت شبکه وایلرس PCMCI ( حدود 50 تومن ) این کار رو امکان پذیر میکنه.
3- با usb نه ! ولی اگه مودم LAN داشته باشه ، شما میتونی یه هاب بگیری و مودم رو بهش وصل کنی و هاب اینترنت رو واست شبکه میکنه. اگر هم بجای هاب ، از روتور ( َAccess point ) استفاده کنی ، میتونی اینترنت رو بصورت وایلرس شبکه کنی. معمولا هاب و accesspoint ها اینترنت رو بصورت یکسان بین کاربرهای شبکه تقسیم میکنن ، مگر اینکه شما خودتون با نرم افزارهای کنترل شبکه ( که تو کافی نت ها بکار میره ) میزان استفاده هر user رو تعیین کنید.
یعنی سرعت بین یوزر ها تقسیم میشه یا همون سرعت به همه به صورت یکسان میرسه؟
آقا کسی با مودم DSL200 دی لینک مشکل نداره؟
یارو میگه خطتون رانژه شده ولی مودم چیزی نشون نمیده!
من توی سایت دی لینک خوندم که مودم هایی که پاورشون از طریق USB هست اگر خط نویز داشته باشه نمیتونه جواب گو باشه. به نظر شما مشکل من هم همینه؟
Last edited by babak-online; 24-07-2009 at 12:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)