---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
با احترام
تیم مدیریت انجمن
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:25.
والا شما از الان ساپورتتون معلومه !!!!
فردا زنگ بزنیم بگیم اقا سرعتت کم شده فک کنم به باد فحش می گیری مارو !
قیمتها رو دیدم. بعضی هاش واقعا گرونه. فکر کنم به خاطر حجمش باشه. بهتره حجمشون رو کم کنید و بزارید به عهده ی مشتری که حجم اضافه بگیره.
در ضمن قضیه فایلهای فلش هم کاملا درسته. ( هم کاربرای ماکس هم کاربرای شاتل تایید کردن). در مورد قطعی روز عاشورا هم بله سراسری بوده. من خودم تهران که بودم ADSL بچه ها که از داتک بود قطع بود. زنگ زدیم بچه هایی که ماکس داشتن هم با افت سرعت مواجه بودن شدید.
نمی دونم اینترنت شما از کجا تامین می شه که انقدر یه جوریه
فکر کنم به تستش می ارزه، حتی با قیمتی بیشتر از همونهایی که فرمودین.
پیروز باشین.
Last edited by ir_elf; 28-12-2009 at 17:22.
والا ما که مشغول عذاداریو کمک به خونواده بودیم. نمی دونستیم بقیه هم نیستن
اعلام وجود
آرش جون دوست خوب من
دلیل اینکه شما این مشکل رو ندارید دقیقا اینه که اینترنت شما از پهنای لایزر هست.
و همونطور که مشهود هست، سرورهای لایزر از مشهد هدایت میشن. (لااقل مرکز نرم افزاریش اونجاست)
تا جایی که من اطلاع دارم، منظور از مشکل سراسری این نیست که در کل کشور این مشکل وجود داره.
ظاهرا قضیه از این قرار هست که در سیستم ف ی ل ت ر ی ن گ ، استان ها با گروه بندی خاصی تفکیک شدند.
مثلا تبریز و تهران، همزمان مشکل پیدا میکنند و مشهد و شیراز در یک زمان دیگه (و بازهم به طور همزمان)
پس شما نمیتونید بگید کاملا از تغییرات مصون خواهید موند.
منتظر افت شدید سرعت باشید
در مورد اون پستی هم که گفتید طرفداران همارا اعلام وجود نمیکنن، باید بگم که ما اینجا طرفدار هیچ شرکتی نیستیم.
اینکه شما برخی از دوستان رو طرفدار یک شرکتی می نامید، بحث رو به جنجال میکشه.
ما میخواهیم یه بحث سالم در مورد سرویس دهنده های آذربایجان شرقی داشته باشیم.
موفق باشید![]()
Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:26.
Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:26.
سلام آقا آرش عزیز
من امروز زنگ زدم شرکتتون با یه آقایی صحبت کردم گفتم قیمتهای جدیدتونو تو فروم دیدم ایشون فرمودن که هنوز قیمتهای جدید اعمال نشده من می خواستم از شرکت شما اشتراک بگیرم ولی اگه با قیمتهای قبلی باشه اصلاً برام نمی صرفه می خواستم لطف کنید بفرمایید از چه زمانی قیمتهای جدید اعمال میشن من با شرکت همارا قراردادمو فسخ کردم به دلیل اینکه این اواخر خیلی قاط زده بود و سرعت شبانه هاشون هم خیلی پایین اومده و برای منی که بیشتر به خاطر شبا اشتراک ADSL میگیرم یه فاجعه است.
ما مخلصیم. دیدی دوست من با یه رابطه خوب نه تنها مشتری ها جذب می شن. بلکه دوستا هم زیاد می شن.
ایشالا هر جا هستی پیروز و موفق باشی. و مطمئن باش واسه تست می آم![]()
![]()
سلام
کدوم سرویس مد نظر شماست ؟
با سلام
با شروع جشنواره شرکت تعداد زیادی مشترک چه از شرکتهای دیگه چه کسی که اولین باره از adsl استفاده میکنه به جمع مجموعه ما پیوستن انشالا بنا به گفته خودمون لیست قیمت های جدید هر چه زودتر اعمال میکنیم .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)