تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 905 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام ماشینم سمند ef7 وقتی یه مدتی موتور خاموشه بعد روشنش که می کنم صدایی مثل اینکه دو تا فلز به هم ساییده مشن میده وقتی که موتور حسابی گرم میشه صدا هم برطرف میشه،روغن ماشین رو تازه عوض کردم توتال 10/40.کسی میتونه راهنمایی بکنه.ممکنه عیب از کجا باشه؟؟؟

داره خودمونی میشه vahidrojroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام ماشینم سمند ef7 وقتی یه مدتی موتور خاموشه بعد روشنش که می کنم صدایی مثل اینکه دو تا فلز به هم ساییده مشن میده وقتی که موتور حسابی گرم میشه صدا هم برطرف میشه،روغن ماشین رو تازه عوض کردم توتال 10/40.کسی میتونه راهنمایی بکنه.ممکنه عیب از کجا باشه؟؟؟

اینجوری که خیلی سخته نمیشه تشخیص داد
    میتونه از یاتاقان زدن بگبری تا میل سوپاپ
    اگه بتونی صداشو بگیری شاید بتونن بهتر کمکت کنن

3. این کاربر از vahidrojroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

الان بازم هم ترمز میکنید ABS توی سرویس نمیاد ؟
    خودم پراید دارم و همیشه ترمزش خوبه اما بعضی وقتا فاصله شل و سفت کردن ABS ترمز ها اینقدر زیاد میشه که ماشین همینجور میره بخوره به جلویی.ولی خیلی کم پیش میاد
    شما برای اطمینان ضمن بازبینی ABS روغن ترمز رو هم چک کنید و از نبود خلا و هوا در پشت پیستون لنت ها مطمئن شوید .
    اره دقیقا بعضی موقع اینجوری میشه دقیقا اون روز 2 بار اینجوری شد .
    فقط هم همون روز این اتفاق افتاد
    باشه یه چک میکنم مرسی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . بنده ماشینی رو دیدم که همینطور بود . روی دور آرام و یا موقعی که یه نیش گاز میداد صدای سایش فلز میداد . بعداً معلوم شد یکی از دسته موتورها لاستیکش از بین رفته و دو قطعه فلزش افتاده روی هم و در دور پایین صدای برخوردشون به هم شنیده میشه . با تعویضش مشکل حل شد .

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    ببخشيد دوستان اين باجناق ما يك 405 CNG داره و هميشه هم با گاز راه ميره تا حالا ده بار واشر سر سيلندر سوزنوده 4 بار كامل موتور باز كرده و هميشه ماشينش توي تعميرگاه الانم همش جوش مياره
    رفته ميكانيكي يارو بهش دوباره گفته واشر سر سيلندر سوزنودي و جعبه فرمانش هم مشكل پيدا كرده

به نظرتون چي ميتونه باشه
    البته به هيچ وجهي رانندگي بلد نيست فقط ميشينه استارت ميزنه و در عرض 3 ثانيه ميره رو دنده 4 توي 50 متر

توقع من هم بيجاست خودش پدر ماشينو درآورده تا الن كه من ميشناسمش 8 تا ماشين تركونده ها يعني ديگه آشغالي بزور مياد ميبره

مرسي ممنون

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دلیل این ارور 5 توی ضبط های 206 چیه؟ گه گاهی که ماشین زیاد توی افتاب میمونه یا زیاد کار میکنه این ارور رو میده....

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من یه 206 تیپ 6 دارم الان یک هفته ای هست وقتی رانندگی میکنم یک دفعه از اگزوز صدای وحشتناک میاد انگار چیزی منفجر میشه به نظرتون علتش چیه؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز مجبور شدم ماشنو با هول دادن روشن کنم بعد از حرکت تو مسیر متوجه یه صدایی شدم زدم کنار ماشینم خاموش کردم دیگه با هولم روشن نشد مجبور شدم باطری به باطری کنم که بعد از اینکار استارت به صدا افتاد که سریع بردمش پیش باطریساز استارتو باز کرد واسه سرویس که دیدم زیر جای استارت که اگه اشتباه نگفته باشم محفظه رو گیربکس یه تیکه سوراخ شده و خرده هاش کنارش ریخته
    استارتو طرف بست روشن کردیم اومدیم که یهو کلاج لرزید منم از ترس ماشنو خاموشیدم

بعد روشنش کردم دیدم دنده جا نمیره و به زور باید اینکارو کنم/دنده عقب که صداش از اب هویج گیری هم بدتره
    حالا گذاشتم تا شنبه ببرم مکانیک
    حواستم نظر شمارم بدونم
    با تشکر
    Last edited by majidli; 13-09-2013 at 13:48.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.اگه خودروتون پرايد هست حفره زير استارت مربوط به سوپاپ فشار واسكازين ميباشد(و داراي يك كلاهك لاستيكي)كه به هر دليلي شكسته حالا يا بطور مثال از داخل گريبكس قطعه اي شكسته ودر اثر حركت دنده ها باعث كنده شدن سوپاپ شده يا مثلا استارت شل شده و باعث شكستن سوپاپ شده.به هر حال بايد همون موقع يك مكانيك مياوردي و چاره كار رو پيدا ميكردي. بايد گريبكس باز بشه.معمولا ته گربكس جايي گذاشتند تا قطعات ريز بيفتند اونجا.ولي فكر كنم قبل از رسيدن به اونجا يك حالي به گريبكس داده.(در اين مواقع ماشين رو بزار روي جك بزن دنده 5 لاستيك جلو رو بچرخون تا اگه گير باشه خودشو نشون بده و همزمان ميتوني از اون محفظه تا حدودي مورد رو بررسي كني)

12. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    ممنون از راهنماییتون
    مورد یک که فرمودید که هیچ، چون صافی بنزین رو تازه عوض کردم و سوخت هم که گفتید رو از چند جایگاه که زدم بازم همینطوری هست.
    اما بقیه موارد و بخصوص اون راهنمایی که در باره دیسک کردید رو باید امتحان کنم و نتیجه رو میام بهتون میگم.
    ممنون بازم.
    لرزش موتور در حالت خلاص ربطی به دیسک و صفحه نداره ، ماشین شما ممکنه مشکلات زیر رو داشته باشه :
    1-سوخت نامناسب یا کثیف بودن فیلتر بنزین
    2-تنظیم نبودن موتور و سوپاپ ها
    3-گرفتگی هواکش
    4-دسته موتور ها
    برای فهمیدن از اتمام دیسک و صفحه ماشین رو دنده 2 بزارید و سعی کنید با دور موتور 1.5 کلاچ را بسیار آرام رها و حرکتش بدید ، اگر ماشین تا مرز خاموشی بره ولی خاموش نشه و حرکت کنه دیسک و صفحه مشکل نداره ، اما اگر ماشین خاموش شد نشان از ضعیف شدن دیسک و صفحه ماشین شماست و وقت تعویض آن فرا رسیده است .
    روش دیگری هم هست که به ترمز دستی معروف است . به این صورت که ترمز دستی را بالا بکشید ، طوری که ماشین اصطلاحا میخ شود .
    حالا دنده یک را قرار بدید و سعی کنید حرکت کنید ، اگر ماشین زور زد و به بکس و باد افتاد که مشکل ندارید ، اما اگر ماشین زور نزد و خاموش شد که وقت تعویض دیسک و صفحه است .
    با سلام
    در رابطه با تست هایی که گفتید من انجام دادم.
    ماشین خاموش نکرد با دنده 2 حرکت میکنم. چند بار هم انجام دادم.
    حالا احتمال کدوم مورد دیگه میتونه بیشتر باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •