اره , من هم با امیر اردلان جان موافقم , فقط یه نفر باید 346 صفصه رو بگرده .![]()
اره , من هم با امیر اردلان جان موافقم , فقط یه نفر باید 346 صفصه رو بگرده .![]()
Last edited by amir_0098; 09-08-2010 at 14:07.
بعدش مطالب را در آنجا دسته بندی می کنیم چطوره
اینجوری خوبه
فقط باید همه مطالب اینجا رو ببریم تو وبلاگ
همچنین مهمتر از همه باید قسمت موضوعات مطالب رو درست کنیم و قسمت های آموزشی و دانلود و معرفی و... از هم جدا بشن اینجوری بهتره
فایل ها هم یه جا آپلود بشن که پاک نشن
ولی وبلاگ خوبی میشه
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اشکالی نداره من کلمه عبورمو تغییر بدم؟این خیلی زیاده
چه اشکالی داره مگه من این را واسه این که کلمه عبور ها شبیه به هم نباشه نوشتم
اینجا انجمن p30world هست و بزرگترین انجمن فارسی زبان Flight Simulator اگه قرار از انتقال باشه من اصلا موافق نیستم کلی برای این تاپیک زحمت کشیده شده.
اما اگر قرار باشه که فقط لینکها و چیزهایی مثل این اونجا به شکل طبقه بندی شده باشه نه انتقال! با این موافقم.
یعنی این که می تونید تغییر بدید
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
من هم همین را می گم فقط باید لینک هایی که از بین رفته دوباره آپلود بشه و غیر مستقیماش هم هر کی می تونه مستقیم کنه
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
ولی من چیز های مقدماتی را مجبور به انتقال شدم نمیشه که همش لینک باشه ولی دیگه هر کی بره تو وبلاگ به اهمیت شبیه ساز پی می بره و لینک ها را باز می کنه
دوستان یکی اول به من یه کمکی بکنه اون هواپیما بویینگ ایرانی رو از تو وبلاگ دانلود کردم ولی ارور میده
اینم تصویرش یه کمکی بکنید
در ضمن با اجازه دوستان من اون آموزش آی ال اسو آخرین آموزش این تاپیک رو میخوام منتقل کنم
![]()
باشه اشکال نداره
رمز شمارنده fsx524
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
کی این ارور را میده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)