4تاشونم خودشونن![]()
منم 3 سال با همه خوبی و بدیاشون بودم باهاشون چون دردسر عوض کردن شرکت نداشتم چون دو ماه طول میکشید ولی چون میخوایم خونمون عوض کنیم دیگه کار راحت شده![]()
بعد ببینیم پشیمون میشن از کردشون یا نه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
4تاشونم خودشونن![]()
منم 3 سال با همه خوبی و بدیاشون بودم باهاشون چون دردسر عوض کردن شرکت نداشتم چون دو ماه طول میکشید ولی چون میخوایم خونمون عوض کنیم دیگه کار راحت شده![]()
من بدبخت چی بگم که تازه یه ماه اودم و باید یرم خیلی زور داره باید دوباره بدو بدو کنم تا برم یه شرکت دیگهتاشونم خودشونن
منم 3 سال با همه خوبی و بدیاشون بودم باهاشون چون دردسر عوض کردن شرکت نداشتم چون دو ماه طول میکشید ولی چون میخوایم خونمون عوض کنیم دیگه کار راحت شده
ولی به زمت اش می ارزه تا دیگه پول زور ندیم![]()
خدا کنه تا تموم شدن حجم ام از خر شیطون بیان پایین و شبارنه رو مثل قبل رایگان کننبعد ببینیم پشیمون میشن از کردشون یا نه![]()
دوستان لطفا مرا هم راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوام ببینم سرعت دانلود بعد از شارژ یا تمدید عوض میشه؟ الان 128 با 512 فرقی نمیکنه. بعد از این هم همینطوری میمونه یانه.گفتم شاید چون سرویساشون حجمیه گذاشتن سرعت دانلود بالا باشه تا زود تموم بشه....
جالبه هصلا کاراشون برعکسه معمولا برای کسی که حجم کمی داره شب رایگان باید بزارن!! جالبه اخه کسی که 10 گیگ حجم داره ماهی چه احتیاج به شب رایگان داره؟؟؟؟؟/ اون وقت کسی که 2 یا 3 گیگ ماهی داره شب رایگان نداره !1 خیلی باحالن اینا
معلوم نیست کدوم مغز متفکری نشسته این تز مزخرف و خنده دار رو دادهجالبه هصلا کاراشون برعکسه معمولا برای کسی که حجم کمی داره شب رایگان باید بزارن!! جالبه اخه کسی که 10 گیگ حجم داره ماهی چه احتیاج به شب رایگان داره؟؟؟؟؟/ اون وقت کسی که 2 یا 3 گیگ ماهی داره شب رایگان نداره !1 خیلی باحالن اینا![]()
خوب. خدا را شکر از خر شیطون اومدن پایین:
جدول تعرفه ها را هم تغییر دادن:در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک از ساعت 2 نیمه شب الی 8 بامداد، حجم سرویسهای 2 و 3 گیگابایتی به صورت نیم بها و حجم سرویسهای 5 گیگابایتی و بالاتر به صورت رایگان محاسبه خواهد شد.
البته در بخش کنترل پنل کاربری هنوز سرویسهای قبلی موجود است.![]()
اینا دیگه کی هستن تو همین یکی دو هفته 80 تا بیانی و اطلاعیه دادن هی میزنن خراب میکنن بعد میبینن همه دارن میپرن بعد دوباره فکر چاره میفتن شاهکارن به خدا![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)