سلام
ببخشید مزاحم میشم.
آقا ما که 5320 داریم این N-gage ارواح باباش برنامشو داره، دیگه چه نیازیه کلاینت نصب کنیم؟
یه چیز دیگه.این کلاینت حتمن بایس با هک نصب بشه؟ ساین نمی شه؟
ممنون
سلام
ببخشید مزاحم میشم.
آقا ما که 5320 داریم این N-gage ارواح باباش برنامشو داره، دیگه چه نیازیه کلاینت نصب کنیم؟
یه چیز دیگه.این کلاینت حتمن بایس با هک نصب بشه؟ ساین نمی شه؟
ممنون
با اون کلاینت فقط بازی های قانونی رو میتونی اجرا کنی نه کرک شده ها ...
آره باید حتما هک شه چون فایل کلاینت از حدود 20 برنامه در غالب یک برنامه تشکیل شده ... تو اگه ساین کنی فقط فایل اول ساین میشه و بقیه ساین نمی شن و بخاطر همین نصب نمیشه ... تازه تو بعضی گوشی ها باید فایل رزولوشن بریزی که نیاز به هک داره ..![]()
نه احتیاجی به نصب کلاینت نیست( ولی اگه کلاینت پست 1 باشه بهتره ) ... ولی برای نصب بازی باید هک کنی...!
شاد باشی![]()
من ان گیج رو نصب کردم دارم بازیم میکنم اما وقی میرم توی رم پچر نوشته : (no data) وهیچی توش نیست چی کار کنم؟؟؟!!!
رم پچر رو پاک کنم دوباره نصب کنم؟؟؟!!!
مشکلی واسه هک و ان گیج گوشیم پیش نمیاد؟
نه برای انگیج موردی پیش نمیاد ... فقط برای نصب برنامه ها بدون ساین به پچ اجتیاج داری ...
برای اضافه کردن پچ طبق راهنمای زیر عمل کن :
اول این فایل رو دان کن :
سپس اونو به پوشه Patches تو مموری کارد انتقال میدی ... اگه همچین پوشه ای نبود یدونه بساز..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا برای فعال کردن پچ اونو Enable میکنی و آیکونش سبز میشه ...
اضافه کنم این پچی که آپ کردم فقط مخصوص FP2 و سیمبین 9.3 هستش. ...
موفق باشی![]()
GSM.IR ???
این سایت تو قسمت سیستم عاملاش مشکل داره ... ( برا 6220 نوشته بود سیستم عامل نداره )
بهترین سایت برای دریافت اطلاهعات در مورد موبایل :
GSMArena.com
اگه فارسیشو می خوای :
------------
من هم 5800 دارم و N-GAGE 1536 رو نصب کردم وقتی می خوام اجراش کنم می گه SYSTEM ERROR .
Last edited by amirrasa kateb; 03-07-2009 at 23:59. دليل: دیدم یکی از دوستان هم این مشکلو داشته
با سلام
من از وقتی که رم گوشیمو عوض کردم ، با بعضی از بازیها ازجمله one مشکل دارم
موقعی که میخوام بازی اجرا بشه ، تصویر فقط سیاه میشه !!!!!!!!!!!!!!!
واسه گوشی شما هنوز ریپک کاملی نیومده ...![]()
گوشیت چیه ؟؟؟
اون کلاینتی که نصب کردی تو رم بود یا حافظه گوشی ؟؟؟
بازی رو یه بار دیگه بنصب ...
هیج اروری ظاهر نمیشه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)