سلام.
داشتم فایل رو از IDM پاک میکردم که اون تیک "دیگه نمایش نده" رو زدم. حالا چیکارش کنم تا اون پیغام برگرده؟؟؟؟
ممنون
سلام.
داشتم فایل رو از IDM پاک میکردم که اون تیک "دیگه نمایش نده" رو زدم. حالا چیکارش کنم تا اون پیغام برگرده؟؟؟؟
ممنون
Last edited by 880446534; 17-08-2014 at 21:33.
سلام. تو پُست زیر توضیح دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ورژن 6.19 بیلد رو دارم
بعد از نصب وبندوز مجدد دیگه مثلا ویدیوهایی که تو اف بی میبینم رو نمیشه دانلود کرد
یعنی قبلا خودش میزد دانلود شود ؟ من روش کلیک میکردم. الان اون دیگه نمیاد. باید چی کار کرد ؟
دوستانی که با Internet downaload manager مشکل دانلود دارند و با پیغام زیر رو به رو می شوند:
IDM started to download the file using one connection because of data corruption when newly received data in several connections did not match the same data downloaded earlier
مشکلشون قابل حل هستش انشاا... به زودی کلیپ تصویری درست می کنم که دوستان با راهنمای تصویری به سادگی مشکلشون حل شه ، این مشکل بیشتر برای دانلود فایل های حجیم هستش که با چند ترفند قابل حل هستش
Last edited by bojnoord; 25-08-2014 at 07:20.
دوستان این ارور برای چی هست؟
فقظط تو تایم رایگان و از سایت های معروف به این مشکل میخورم
![]()
سلام
نمی دونم چرا فیلم رو دانلود نمی کنه ؟!
از سایت اپارت و یوتوب دانلود میکنه سایت دیگه مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید
فقط خواستم اشتراک لغو شه
سلام
قبلا وقتی سایت یوتیوب رو تو گوگل کروم باز می کردم اون علامت idm برای دانلود ویدیو ظاهر میشد ولی الان اینطوری نیست ودر گوگل کروم ظاهر نمیشه و باید برم از طریق اینترنت اکسپلورر اقدام کنم .جالب اینه که هیچ کار خاصی هم نکردم و معلوم نیست مشکل از کجاست آیا راه حلی داره ؟
Last edited by armin15000; 17-09-2014 at 22:09.
از ادرس نصب برنامه IDM این فایل رو پیدا کنید IDMGCExt.crx
تو مروگر قسمت Extenstion برید و همین صفخه باز بمونه بعد فایل بالارو درگ کنید تو صفحه Extenstion
بعد مرورگر ازتون درخاست فعال IDM رو زد . شما هم Allowe بزنید
Last edited by roya.rashidi; 17-09-2014 at 22:13.
سلام دوستان من وقتی میخوام یه فایل دانلود کنم دانلود منیجرم این ارور رو میده از نسخه 6.20 هم استفاده میکنم کمکم کنید بگید چی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)