تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 1081 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

بابا یک کلام بگید کدوم بدردم میخوره
    به نظر من اینترنت سکیوریتی برای شما بهترین گزینه هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سوال

سلام .. من از انتی ویروس کسپر سکی 6.0.621 دارم استفاده میکنم من میخواستم بدونم اگه مجبور بشم ویندوزم رو عوض کنم راهی برای نگه داشتن فایل های update کسپر سکی هست که یعد از نصب ویندوز نخواهم از اول اونو update کنم البته فایل اپدیت اونو از اینترنت گرفتم ولی معمولا یکی دو روز گذشته ست و با این اینترنت دیالاپ هم که قربونش برم چند ساعتی طول میکشه

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از Kis 2009 استفاده می کنم.
    سوالم اینه که کجای این برنامه میشه فهمید که الان چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده می کنه یا اصطلاحا رسیو داره؟
    قبلا توی برنامه Zone Alarm میشد فهمید که چه برنامه ای به اینترنت وصله و میشد از ارتباط اون با اینترنت جلوگیری کرد.
    در بخش System Security بوسیله ابزار Network Monitor میتوانید بر تمام ارسالها و دریافت ها نظارت داشته باشید

در پنجره Network Monitor سه سربرگ موجود است که

Connections & Ports - تمامی ارتباطات برنامه ها از لحاظ تعداد کانکت ها ، پور تها ، نوع ارتباط و... را در بر میگیرد

Firewall : rule processing log - گزارشات فایروال پیرامون پروسه های گوناگون لیست میشود

Network traffic - حجم اطلاعات ورودی و خروجی شما را مشخص میکند که هر برنامه چیه میزان رسیو و چه میزان ارسال داشته

4. 3 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام .. من از انتی ویروس کسپر سکی 6.0.621 دارم استفاده میکنم من میخواستم بدونم اگه مجبور بشم ویندوزم رو عوض کنم راهی برای نگه داشتن فایل های update کسپر سکی هست که یعد از نصب ویندوز نخواهم از اول اونو update کنم البته فایل اپدیت اونو از اینترنت گرفتم ولی معمولا یکی دو روز گذشته ست و با این اینترنت دیالاپ هم که قربونش برم چند ساعتی طول میکشه
    دوست عزیز قبل از زدن پست لطفا دقت کنید

در پست اول تاپیک آموزش آپدیت دستی کسپرسکی عنوان بندی شده

سلام:
    من نود 32 دارم و یک چندروزی هست که فهمیدم سرعت ویندوز م رو پایین میاره برا همین میخوام کاسپر نصب کنم ولی نمیدونم اینترنت سکیوریتیش رو نصب کنم یا انتی ویروسش رو . به نظر شما کدومش به درد یک کامپیوتر خونگی که زیاد با اینتر نت سرو کار دار ه میخوره که سرعت ویندوز رو هم پایین نیاره .
    ممنون
    به شخصه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی رو ترجیح میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من 2009 دارم که از برنامه جاوا(java.exe) و adobe bridge cs3 و realplayer ایراد میگیره .

میخواستم بدونم دیگر دوستان هم این مشکل را دارند یا نه؟

ممنون

Last edited by hsj110; 25-09-2008 at 17:35.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان

من 2009 دارم که از برنامه جاوا(java.exe) و adobe bridge cs3 و realplayer ایراد میگیره .

میخواستم بدونم دیگر دوستان هم این مشکل را دارند یا نه؟

ممنون

چه ايرادي ميگيره؟من خودم اين برنامه ها در كنار نسخه 2009 دارم و هيچ مشكلي يا ايرادي نداره.دقيق مشكل را بفرماييد تا باهم بررسي كنيم.البته ممكنه در هنگام اسكن گزارشي از VULNERABILITY يا نقاط آسيب پذير برنامه ها به شما بده كه نشون ميده بهتره برنامه هاي موجود را با نسخه هاي جديدتر آپديت كنيد.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آموزش نصب kasper sky 2009 نيستش من الان نصب كردم بعضي جاهاش موندم چيه چيكار كنم ؟؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    ب دوستان این یکی دیگر از آموزش هایی است که ویروس نویسان از آن برای رخنه در سیستم شما استفاده می کند . Active Scripting رو که حتما می دانید چیست ! پس میریم سر اصل مطلب :

این پست فقط غیر فعال کردن Active Scripting را در IE6 و IE5 آموزش می دهد. در Mozilla و بقیه اگر وقت شد همین جا می نویسم :

Internet Explorer را باز کنید
    منوی Tools و سپس Internet Options را باز کنید
    به شاخه Security بروید
    روی Internet کلیک کنید و سپس روی Custom Level کلیک کنید .
    از منوی پایین افتادنی High را انتخاب کنید .
    روی دکمه Reset کلیک کنید تا تنظیمات High به صورت پیش فرض ویندوز در بیاد
    اگر دیالوگ براتون امد روی Yes کلیک کنید
    گزینه Script ActiveX controls marked safe for Scripting را از لیست پیدا کنید و دکمه رادیو شو روی Disable یا Prompt بزارید .
    کنترل Java permissions را در حالت Disable Java قرار بدید . اگر کنترلر Java permissions را نمی بینید پس نصب نیست .
    کنترلر Active scripting را در حالت Disable با کلیک روی دکمه رادیوی قرار دهید .
    روی دکمه OK و سپس روی دکمه Yes کلیک کنید.
    در Internet Options به شاخه Advanced بروید .
    و مطمئن شوید که Warn if changing between secure and insecure روی گزینه Security قرار گرفته و سپس روی دکمه Apply کلیک کنید تا تنظیمات شما بر روی رجیستری ثبت شود .
    و در اخر روی دکمه OK کلیک کنید .
    قربانتان
    Adel.p30
    من با غير فعال كردن اين گزينه هر سايتي ميرم ميگه جاوا نداريد حتي از سايت رپيد شير و غيره نميتونم دانلود كنم. در انجمن ها از تنظيمات بالا فونت و شكلك اينت نميتونم استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد مشكل كجاست. من جاوا و فلش پلير رو هم نصب دارم و تا قبل اين تنظيمات مشكلي نداشتم

تنظيمات رو به defult برگردوندم درست شدش همه چي رو بهم ريخته بود بابا اين چه تنظيماتي هستش دادي رفيق
    Last edited by mrmostafa; 26-09-2008 at 16:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من antivirusوبرای سال2009 نصب کردم اما بتا ورژن اصلا خوب هست یا برم interner secutry2007 رو که دارم نصب کنم ایا راهی هست بعد کرکش با حات عادی فرق داره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آموزش نصب kasper sky 2009 نيستش من الان نصب كردم بعضي جاهاش موندم چيه چيكار كنم ؟؟
    مرحله اول نصب برنامه است که در لینک زیر بصورت متحرک توضیح داده شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه - چنانچه کسپرسکى تشخيص دهد برنامه اى را بايد آنيستال کنيد ، پيش از نصب تصويرى همانند زير ظاهر ميشود

که بايد ابتدا برنامه مزبور را پاک کنيد و سپس اقدام به نصب کسپرسکى کنيد

مرحله سوم مرحله فعال سازى کسپرسکى است که قبلا توضيح داده شده و همانند تصوير زير يک گزينه را انتخاب کنيد

توجه - براى اکتيو کردن يک ماهه بايد حتما قبلا کانکت باشيد

مرحله چهارم کسپرسکى اقدام به آنالیز سیستم میکند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در پایان سیستم ریستارت میشود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •